Meти
ако данъците на старите бяха по-високи според теб за наще бараки 200-300 ще платиш ли примерно

Meти
Meти написа:то не е ли по-голям данака на по-старите коли?
pomeoo написа:Купих голфа 1.4 моно, продавача си заличи колата от неговата община остана аз да си я регистрирам в моя район "Панчарево", ама аз така и така не го направих..... прехвърлил съм си талоните и 2-та на мое име ама не съм я регистрирал вообще в общината..... какво да очаквам?
pomeoo написа:Не я декларирах защото, не съм съгласен да плащам на тази държава "данъци, винетки, граждански (който всяка година ставам все по скъпи), и още един куп бумащини.... И за какво за да давам тия пари....? специално за данъка към общината да пълня на още някой джоба ли... за огромните ями по шосетата.... за кое по напред да давам пари..... в днешно време колата стана "ЛУКС", Айде наздраве от мен и спокойна вечер на всички![]()
sam_boha написа:
sam_boha написа:Контра въпрос: а този кредит кой ще го изплща? По-скоро парите, които ще обслужват кредита, са или не са събраните от данъци? Ако не се плащат тези данъци, ще се изплати ли кредита? Нормално ли е едни да си плащаме, а други да хитруват (респективно ние плащаме и тяхното)? Не се ли чувствате ощетени от тези, които се крият зад някакви измислени лозунги и ни оставят сами да теглим каруцата? Когато един се изхитри и не даде 10 лева, ние с вас си ги делим и ги даваме. Празно няма...
К.Одаджийски написа:Чипа ни е сбъркан!
Аз си плащам данъците и сметките, но си карам по разбитите улици, ползвам си кафявата вода на чешмата и ток с напрежение 150 или 250 волта. И всички вдигат и заявяват вдигане на цената за да имало пари за подобряване на инфраструктура, водопреносна и електропреносна мрежа.
Не е ли по - правилно общината или агенцията за пътищата за изтеглят кредити, да си оправят пътищата и тогава с моя данък да връщат кредита, същото е и за ВиК дружествата и т.н.т монополисти и прочие!?
Както каза колегата maxpayne шири се безнаказаност и от там всичките неволи!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 41 госта