К.Одаджийски написа:Не мога да ти дам точен отговор на питанката, освен че като ти вземат книжката ще ти я върнат на време. Въпроса е дали пише един месец или 30 календарни дни, щото ако е 1 месец е от дата до дата т.е от 01 февруари до 01 марто, но ако е 30 календарни дни е друга бирата.
Лошо впечатление обаче правиш с тия приказкиmaistora_1 написа:.....
А на тия полицайчета дето ми написаха акта![]()
![]()
![]()
защото не уточняваш уж ли са те спрели с толкова или ти си караше такаmaistora_1 написа:Та случая ми се следния - октомври 2008 г. на околовръстното в Благоевград ме спряха уж с 123 км/ч при ограничение 90 км/ч и ми написаха акт . Не можах да се разбера с полицайте, въпреки настойчивостта ми и предложенията от![]()
Защото ако наистина си карал с тия км и са те спряли, е трябвало да помислиш за трите гърла и почивката им преди да настъпиш десния педал
Колега, хайде сега...знаем всички за безумните ограничения по пътищата ни...
И знаем всички как някои хора и с 220 км/ч да бяха минали покрай същите полицаи = щеше да им се размине...
Няма да се оправдавам, но няма кои да незнае за засадите по околовръстото на Благоевград и за камерите - особенно ако веднъж седмично пътуваш София - Банско.