не се дърви толкова... не си прав, погледни какво си написал...
автора е запитал- впечатления от чипа на дани
докато се говори за софт, ти приказваш за четене на контролерите на колата и триене на грешки, вместо да напишеш нещо ако имаш какво, за софтуера му... Въобще даващ ли си сметка колко едното няма нищо общо с другото.
Ако ми кажеш че дани много хубаво чисти грешки, това не би ме убедило по никакъв начин да сложа/не сложа чип, по простата причина че написаното не носи абсолютно никаква информация.

Мнение за чип тунинг при dani 94
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за чип тунинг при dani 94
joromnt написа:....според теб къде се крие разликата в добрия чип тунинг от калпавия такъв? В добрия флашер, или в добрия софт?
И едното и другото, ако не е с необходимото качество - може да ти счупи колата, само дето я троши по различни начини...
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Li4o написа:joromnt написа:....според теб къде се крие разликата в добрия чип тунинг от калпавия такъв? В добрия флашер, или в добрия софт?
И едното и другото, ако не е с необходимото качество - може да ти счупи колата, само дето я троши по различни начини...

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Едва ли в този форум, ще намериш някой чипнат от дани, освен ако не пише баща му или братовчед му 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Не искам да правя реклама или да засегна някого, но по отношение на чип тунинга съм се убедил лично и неколкократно, че човекът е Brezel!
Изключително коректен и съвестен. С достатъчно стаж в областта. Мнозина са доволните от него.
Лично аз не бих избрал за подобно пипане по автомобила човек за, който няма никакви положителни отзиви (а даже има и негативи при това от ръководството на сайта).
Моят съвет е да се запознаеш с пазара, да се информираш добре кой и какво предлага и на какви цени, какви гаранции се дават и най-важното - чии чипове се търкалят в най-много коли успешно
Не познавам колегата Дани, но в тази кратка тема прочетох достатъчно за да имам едно на ум ако ми се наложи да ходя при него...
Изключително коректен и съвестен. С достатъчно стаж в областта. Мнозина са доволните от него.
Лично аз не бих избрал за подобно пипане по автомобила човек за, който няма никакви положителни отзиви (а даже има и негативи при това от ръководството на сайта).
Моят съвет е да се запознаеш с пазара, да се информираш добре кой и какво предлага и на какви цени, какви гаранции се дават и най-важното - чии чипове се търкалят в най-много коли успешно

Не познавам колегата Дани, но в тази кратка тема прочетох достатъчно за да имам едно на ум ако ми се наложи да ходя при него...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
LBL 1LILO&STICH написа:Ако тоя дани работи с брезела,да отива при него.
Не, Лило, не работи с Brezel.
До преди година-две kombito-tdi му пишеше софта, пращаше го по скайп и Дани само го наливаше

Има, но честно казано, не съм чул някой да се похвали.Luciano написа:Едва ли в този форум, ще намериш някой чипнат от дани, освен ако не пише баща му или братовчед му
Докато виж - за чиповете на Brezel и ifidik мисля, че има достатъчно отзиви

Говоря за последните 2 години, откакто Дани работи сам
joromnt написа:Тоя програматор и ти да си го направиш, ако можеш де, и
заработи пак ще върши работа.
Ма страшно много си прав!

Той Li40 нищо не разбира от тия работи, само се 'сбажда, нал тъй

Той твърди, че Дани работи със скапани флашери и програматори и софта е скапан... или беше, че флашерите и програматорите не са му оригинални, както той твърди в обявата си...

ОбъркАх се!

Я прочети пак какво е написал Личо, че да ме просветлиш

Относно качеството на софта -> JMP LBL 1
END
- GTi 150 h.p
- Автомобил: audi A3
- Двигател: AGR
Колеги, чипа вече е сложен и Голфа лети. Сложих го при Бразел, много точен, коректен и най-важното знае какво прави!
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GTi 150 h.p написа:Колеги, чипа вече е сложен и Голфа лети. Сложих го при Бразел, много точен, коректен и най-важното знае какво прави!
Честито

- GTi 150 h.p
Velko написа:GTi 150 h.p написа:Колеги, чипа вече е сложен и Голфа лети. Сложих го при Бразел, много точен, коректен и най-важното знае какво прави!
ЧеститоГаз!
Мерси колега! Кефа е голям

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
кажи колко магарета добави в кошницата 

- GTi 150 h.p
LILO&STICH написа:кажи колко магарета добави в кошницата
Не знам колега, защото не е замервана, но важното е че разликата е факт и аз съм доволен!
- froodo
- Автомобил:
- Двигател:
GTi 150 h.p написа:LILO&STICH написа:кажи колко магарета добави в кошницата
Не знам колега, защото не е замервана, но важното е че разликата е факт и аз съм доволен!
можеш да провериш тук - http://www.powerchip-germany.de/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”