feikot написа:И ти да си видиш калника и вратата смачкани,ще те видимА и така като ме гледаш не съм налетял,100 % дори и на място да го бях засякъл,нямаше да го ошляпам,просто щях да искам за двата елемента по 100 лв.,както ми искат тенекиджийте,ако не ги даде,звъня на КАТ...Това е човешкото,разумно разрешаване на проблема.
Колега не сИ само ти, при мен се случи точно така, докато съм на работа, колата ми е на паркинг, започна да ми писка алармата излизам отвън и някакъв "Маляка" беше свил шофьорската врата, беше тъмно и оглеждах с фенер колата, да не я е одарил и на друго място! Ония цървул отиде направо при работодателя ми, и шефа ми вика че той ще платил да ми оправят колата, и аз будала, му се доверих! И грешката ми беше че не викнах КАТ! На другия ден, "Каква врата, не знам да е имало такъв разговор" Все едно нищо не е станало, направих се на луд, дадох 60 лева и ми пребоядисаха и китосаха вратата!
Мисълта ми е, че е трябвало да видиш на паркинга може да е имало камери, от някой друг обект! И да напипаш хитреца и да видиш колко са жалки в такъв момент!
Много малко хора има когато сгафят, търсят собственика на колата, и си плащат! Повечето са мижитурки. Не се нервирай, дано нямаме повече такива случки, шот направо ми избива центровката, и може да излежа някой!