Некадърниците по паркингите и пътищата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Некадърниците по паркингите и пътищата

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 фев 2011 21:47

feikot написа:И ти да си видиш калника и вратата смачкани,ще те видим :) А и така като ме гледаш не съм налетял,100 % дори и на място да го бях засякъл,нямаше да го ошляпам,просто щях да искам за двата елемента по 100 лв.,както ми искат тенекиджийте,ако не ги даде,звъня на КАТ...Това е човешкото,разумно разрешаване на проблема.

Колега не сИ само ти, при мен се случи точно така, докато съм на работа, колата ми е на паркинг, започна да ми писка алармата излизам отвън и някакъв "Маляка" беше свил шофьорската врата, беше тъмно и оглеждах с фенер колата, да не я е одарил и на друго място! Ония цървул отиде направо при работодателя ми, и шефа ми вика че той ще платил да ми оправят колата, и аз будала, му се доверих! И грешката ми беше че не викнах КАТ! На другия ден, "Каква врата, не знам да е имало такъв разговор" Все едно нищо не е станало, направих се на луд, дадох 60 лева и ми пребоядисаха и китосаха вратата!
Мисълта ми е, че е трябвало да видиш на паркинга може да е имало камери, от някой друг обект! И да напипаш хитреца и да видиш колко са жалки в такъв момент!
Много малко хора има когато сгафят, търсят собственика на колата, и си плащат! Повечето са мижитурки. Не се нервирай, дано нямаме повече такива случки, шот направо ми избива центровката, и може да излежа някой! :043:

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Пон 07 фев 2011 21:54

В интерес на истината има камера...ще питам охраната :beer

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 07 фев 2011 22:08

темата е автомобилна
научете се къде да си пускате темите

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 07 фев 2011 22:30

feikot написа:И ти да си видиш калника и вратата смачкани,ще те видим

Веднага ти давам пример с мен... Преди време бях в нбу на изпит.. Гошко паркиран на улица с наклон... Връщам се и кво да видя - една А3-ка спряла със задницата в шофьорската ми врата mhihi Шофьор няма, покрай нея се върти един човечец страничен наблюдател и ми обяснява как видял всичко, как си била паркирана колата тръгнала сама.. Почна да ми се чуди що съм толкова спокоен, как не се нервирам и т.н.
Викам му кво да се нервирам? Станало вече, и да се нервирам нищо няма да променя. Имам каско, викам застрахователите, кат и тва е.
Тва са ламарини бе хора, осъзнайте се!

П.П. Кифлата беше паркирала на баир изключила от скорост, дръпнала ръчната mhihi Напуши ме смях като я видях как дойде учудена и видя суматохата mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 07 фев 2011 22:33

ISRalien написа:
feikot написа:И ти да си видиш калника и вратата смачкани,ще те видим

Веднага ти давам пример с мен... Преди време бях в нбу на изпит.. Гошко паркиран на улица с наклон... Връщам се и кво да видя - една А3-ка спряла със задницата в шофьорската ми врата mhihi Шофьор няма, покрай нея се върти един човечец страничен наблюдател и ми обяснява как видял всичко, как си била паркирана колата тръгнала сама.. Почна да ми се чуди що съм толкова спокоен, как не се нервирам и т.н.
Викам му кво да се нервирам? Станало вече, и да се нервирам нищо няма да променя. Имам каско, викам застрахователите, кат и тва е.
Тва са ламарини бе хора, осъзнайте се!

П.П. Кифлата беше паркирала на баир изключила от скорост, дръпнала ръчната mhihi Напуши ме смях като я видях как дойде учудена и видя суматохата mhihi

Хайде извади Гошку от цялостно пребоядисване и да те блъсне тая...
надали така ще мислиш

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Пон 07 фев 2011 22:41

Абе прав си,трябва да сме над материалното,за това и се постарах да се успокоя,но като си я миеш с гъбичката и си я гледаш...нз,всеки по различен начин възприема нещата и има мнение.Имам каско и ще го оправят,яд ме е едно,че тоя е офейкал,второ,че малката ми трябваше да бъде дефлорирана...Здраве да е.Но трябва да се измисли начин за откриване на такива некоректни измекяри.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 07 фев 2011 23:20

feikot написа:...просто щях да искам за двата елемента по 100 лв.,както ми искат тенекиджийте...

Колега, как си я представяш тая работа, ударил те някой и вади кеш 2 х 100 лв. за щетите?! Аз не бих дал и лев, както и не съм искал пари винаги, когато са ме удряли. За това е именно граждансата отговорност - да покрие щетите, причинени от виновния. За такива случаи са измислили и двустранния протокол за ПТП, но в твоя случай виновен няма и пиеш студена вода. Това наистина са неприятни преживявания, но не трябва човек да се вживява прекалено много. В болшинството от случаите няма умисъл, лошото е, че се губят време и нерви за ремонти.

Потребителски аватар
Burner_inc
Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
Двигател: BLS 2009

Мнениеот Burner_inc » Пон 07 фев 2011 23:33

Изобщо не пие студена вода, защото каското е затова. Обажда се на мобилната група и те идват на оглед

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 07 фев 2011 23:35

Наистина е много кофти положение колега но истината е че голям процент от шофьорите във бг не владеят много добре маневрите по паркиране(не казвам че аз съм бог в тея работи де).Веднъж гледах от една тераса улицата долу-тясна улица при разминаване единия трябва да отбие леко-та 7-8 човека комшии на въпросната тераса минаха спряха и започнаха да правят най различни маневри.Останах шокиран не знаех да се смея или да плача,може би от това че ги гледам от горе но се едно тея хора тепърва са на полигона.

пп на същата улица навремето подпрях един като давах назад с жигулето ама кво да направя като е през ноща няма задни светлини и странични огледала :oops:.Лошото е че вратата му хлътна бая и по лошото е че аз моментално се изнесох.Така че тоя дето те е подредил така може да е бил кат мен навремето :|

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Вто 08 фев 2011 17:42

Питах охраната за камерата,ама не хваща точно моята кола,до нея :banghead: :banghead: а пък,на една РАВ4 на задното ляво кубе на бронята точно сиво и черно одрани (калника и черната лента по средата на врата да не удрят с други врати) ама е паркирана 500 метра надолу по улицата и немога да кажа нищо по въпроса.Обаче съм 99.99999999999999999999999999999999999 % сигурен,че е тя (22-3 годишна руса кифла),ама как да отида и да и кажа ти беше...карай,да върви.Не разбирам само,защо бягат при положение,че ГО е за това,не стига че им даваме по 200 лв,ами и да не си търсим поне някаква част от тях.Рав-а е с рег С9988,ако е на някой от форума да си признава :Mr Green Fun

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Вто 08 фев 2011 18:43

feikot написа:Не разбирам само,защо бягат при положение,че ГО е за това,не стига че им даваме по 200 лв,ами и да не си търсим поне някаква част от тях

Защото искаш да я биеш.Другия път остави бележка на колата ,че ще я еб..ш.Ще те чака ,пари че няма да видиш ама... mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi .
Наистина има много комплексари.Онзи ден един псува от колата /на затворен прозорец от 30 - 40 м/средни пръсти,и се нерви.От неговата страна имаше спрели коли и се наложи да ме изчака да премина понеже улицата е тясна/не съм се влачил като охлюв ни най малко/.Явно нещо беше недоскив -та отидох до него и спрях така че да не може да тръгне отворих прозореца и усмихнат го попитах нещо по адрес на мой роднина ли каза и ако да така и така съм спрял да слезна да му пратя много поздрави от моята роднина-ръчно /това последното само си го помислих но при необходимост щях да го направя ,нищо че жена му и дъщеря му бяха вътре./Изпариха му се мераците /100и кусур кила/190санта-брадясал/ и каза че се е припознал и се извинява.Пожелах му лек път и той горкия хептен се одзвери.
Затова казвам комплексари...изчака точно 12 сек ама нали трябва да се прави на мъж..

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Вто 08 фев 2011 22:39

...Коментираме шофьори.. а за шофьорките какво да кажем.. Бегааааайййййй мамооо ...тия жени съвсем изперкаха бе.
:beat_butt2 Егаси и наглата паплач и самочувствието откъде го копаят.

Наскоро на кръговото на Сливница ,Аз съм по средата и продължявам направо.Една пикла ми отдясно успоредно ама дава ляв мигач.Заете,че там се престрояват за нараво с десен и наляво.Ама за наляво или в лявата лента или средата.А тази в дясната и натиска бе, и свири и псува.. Аз съм с другото возило Митсубиши пикап L200 и си давам десен мигач като продължавам направо. :screwy Каката обаче как ще изостане ,не може така.. и аха да ме удари ..освирих я накрая и продължих.

Баси и паплача гаден..

Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wiseman » Вто 08 фев 2011 23:23

Нормално, при положение, че 90% от "гостите" на столицата са си взели книжките в градове с един светофар, който работи само по празниците....
Не искам да обидя никой, ама от корупцията с книжките ( курсове, изпити и подкупи) идва всичко. Една приятелка си взе книжката след 6-то явяване. До момента е изправила косите на всеки, който се е возил при нея. Нейната книжка е купена и не дай Боже да причини катастрофа. Ама като гледам на къде е тръгнала. Ако зависеше от мен тя щеше да се вози на тролей до края на дните си, :banghead: ама когато парите говорят.... :beat_butt2

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Вто 08 фев 2011 23:50

Най-лошото е,че знаят че са некадърни и не се свенят да искат да си закупят кола...Познавам две кифли които 10 пъти се явяваха и ги късаха и накрая платиха,едната не и е на к*ра да си купува кола,камо ли да кара,ама другата като има амбиции да си купи кола...че и да караа... scare scare което е най-лошо...Пък като ми каже "Ще си взема една мъничка количка,да се шмугвам между колите" - оуууу :bishop

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Сря 09 фев 2011 11:26

:bishop Да нее жив тоя педал дето махна полигона.Там щеше да има цедка много,ама тези с покупките пак щяха да минават. Знаете ли кога кифлите щяха да минат змейката на заден... и тръгването от баир..с ръчна.Точно ама утре.

Кой рече ,че всеки требе да е шофъор..кат не става не става.. а сега сякаква сган вири носа. :dummy: Еле па кифлите.. за тея двойна цена и много повече часове.Ама контрол..нулев. Д...ба станахме survivor тука.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”