Ще я продадеш за 2000 лв. и ще те яд после. Така аз си дадох Форда за малко пари, та "да се отърва" и после като търсих кола

hooligan_sk написа:Сигурно лака е опадал. И моя опада вече сериозно, аз ще пребоядисам, но и колата ми не се търгува по 2-3К. Всеки си прави сметката
tisho_psg написа:Моят съвет е същия-карай така ако не е цялата в ръжда.Това е най-изгодния за теб вариянт.Предполагам,че ще издържи в това състояние още 5 години,тя след 5 год и боядисана и не боядисана ще струва съвсем малко
hooligan_sk написа:Сигурно лака е опадал. И моя опада вече сериозно, аз ще пребоядисам, но и колата ми не се търгува по 2-3К. Всеки си прави сметката
btkmobail написа:hooligan_sk написа:Сигурно лака е опадал. И моя опада вече сериозно, аз ще пребоядисам, но и колата ми не се търгува по 2-3К. Всеки си прави сметката
Точно в десетката колега.
Иначе колата няма и грам ръжда, но "кадърните" съседи на паркинга пред блока също спомогнахa мнооого за белезите по боята.
В крайна сметка се реших да си я боядисам, защото вътрешно ми е кофти да я гледам така, а си ми и е слабост количката.Ще си я карам още няколко годинки и така.
freestyler911 написа:Боя кола не кара! Колата не е нова, колкото и да инвестираш в шукаритетния външен вид, пак няма да стане нова. Плюс това пребоядисвана кола по трудно се продава.
Карай си колата и не се замисляй! За какво да я боядисваш за 1000 лева? Ще стане като че е нова ли ?
Няма смисъл, просто си я карай и си поддържай двигателчето ходовата част и спирачките. Пази я чиста , и ще видиш как ще дойде момента когато тая кола ти се е изплатила двойно и тройно , и тогава пак ще се намери мераклия , да я купи, защото е гледана кола и не е удряна , понеже си е с оригиналната боя! Ако нещо стане пазарлък винаги можеш да свалиш някой лев, а да не говорим че ще стоиш без кола да речем месец ако ще я боядисваш!
Аз досега не съм видял кола пребоядисана качествено!
Дори голфа на бате арни го боядисаха за една торба пари и пак беше шит.
Карай си колата! Измий си я , една прахосмукачка, едно ароматизаторче... какво му трябва на човек!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта