Много красива кожа на волана Голф 4.Как?
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Re: Много красива кожа на волана Голф 4.Как?

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Глейте сега пичове който е виждал волана само на тая снимка да не пише по добре.Това е изкуствена кожа която вътре е със много тънък материал подобен на дунапрен."Конеца" е специална черна корда а оплетката не е като да си прайш суджук,а впиването е нарочно направено с цел да има вълнообразна повърхност.За съжаление нз дали някъде се продава такова нещо и схемата на оплитане каква е.И мога да кажа че за разлика от ония дунапренените хуйни дето се продават за калъфи които са супер неудобни и опасни това не е.
Много добре казано братле знам че това не е грозно много по красиво и качествено е от обикновенните просто така ви се струва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами случайно да знаете с какво може да се боядиса волана да стане лъскав... и аз не знам с боя за кожа или нещо такова дали ще стане, защото аз изобщо не искам да слагам такива неща като това ... на снимката ...
Към автора:
Колега обърни се към колегата draganeski,неговият волан беше правен така!
Колега обърни се към колегата draganeski,неговият волан беше правен така!
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Продават тач работа ш практикер стува кам 10 лева и се намотава с дебела черна корда а не
се шие да се изесним !
се шие да се изесним !

И на мен много ми харесва не се ли намери някой от Ямбол който да ги прави или да знае каде се правят тук в града ни ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Колега за 50-60лв спокойно ще ти ушият волана с кожа естествена. А за тия пари може и да си намериш кожен волан оригинален без еарбега и само остава да си сложош твоя еърбег. По мои вкус това на снимката е отвратително.
Карай си така както си е оригиналния волан. Да се лющи това са дреболии за кола втора ръка. Изобщо не влагай пари за глупости по тая кола , няма да я караш вечно. Да ме извиняват , но аз изобщо не обръщам внимание на такива щуротии. Гледам да имам гуми спирачки и окачване ,а останалото е валгане пари за глупости. Лично мнение кой както иска така да прави , но няма да оставям автомобил в наследство. Понеже съм патил и знам.
Бях купил една тапицерия за 50лв ........ още ма боли главата и накрая я изхвърлих щот беше космоуловител.
Повече пари за глупости никога съм се наканил. Само най основното и това е.

Бях купил една тапицерия за 50лв ........ още ма боли главата и накрая я изхвърлих щот беше космоуловител.

Последна промяна от nikson85 на Съб 15 окт 2011 19:08, променено общо 1 път.
аз също съм карал кола с такъв волан много е удобно забелязал съм че по Хасково масово са с такава кожа по волана.

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Едно момче от Раднево ги плете тия волани по спомен 15-20 лева взема за волан но го прави много бързо.Имам доста познати с така направени волани и наистина е приемлив вариант при положение че волана е почнал да се къса все повече и повече 

Да знам за това момче от раднево но скоро няма да имам път натам а само за това не си заслужава мн скъпичак ще ми излезе
А и за претапицирване в Ямбол нз каде..то тука какво ли има ...

- bakalovag
- Автомобил: Skoda Oktavia
- Двигател: 1.9 TDI AHL
Към всички колеги, които не одобряват волана с поставена по този начин кожа ще кажа, че в Стара Загора както всичко останало дерат "кожи" и ми искаха 120 лв да ми облекат волана с кожа като махнат старата и зашият нова 1:1 заводски. Е как да дам 120 лв за една проста кожа. Докато се търси някъде по-евтино и аз облякох така волана и честно да ви кажа не е никак зле за първо време. И ако някой се интересува в Ст. Загора до стадиона момчето се казва Денко лепи брони и спойлери поправя табла и еърбеци. Така, че за първо време от всички кожудери това е компромисен вариант. А ако някой може да каже къде могат да шият волани на сносни цени да каже.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”