Колеги,
Не знам какво му се прехласвате на голфа - да имаше поне и климатик.
Аз лично не бих дал 4400 за голф 2 с PB мотор, на който единствените му екстри са бордови и 4 бр. ел. стъкла - само външния му вид не струва толкова пари.
Колкото и да си обичаме голфчетата те винаги ще си останат голфчета.
Поздрави,
п.п. тази тема май отива към офф топик.

Уникалната 2-ка :)
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Уникалната 2-ка :)
Този феномен се наблюдава навсякаде,има и за 5 има и за 500,какво се чудите
""Почти всичо се продава на този свят,стига да има кой да го купи""
"Сетих се за един познат който има Волга комби от онези с еле4ето отбред,и си я кара лятото-4е му давали 3 000 лева и не я дава,4е за него тази цена е малка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Прав я че не я дава волгата за такава цена, тя вече си е голяма класика и една от най-стойностните руски машини , а ако и състоянието и е супер... няма как над 5 бона са , че и все по нагоре ще отиват, колкото до колекционерство - поне голф 1 да е - голф 2 ги има още, има и то доста читави , не знам точно за този двигател и модел, но по принцип за сега не са уникални коли, след около 10 години - може би ще е друго, но за сега не са чак такава находка!А за тази цена мисля че ако иска колекционерска кола някой - няма да избере точно голф 2, не ме разбирайте погрешно - аз самия имам голф 2, но той не е ретро, а за тези пари дори да не е в такова състояние човек да вземе за 1000 лв един що годе запазен голф до 4400 - ще го направи по-добър от този, като също може да се придържа към оригинала - освен боя, другото все още може да се намери като оригинални части от магазин или запазени такива от коли-донори. И пак ще излезе в пъти по евтино на евентуалния купувач.
И на мен малко ми понамирисва ГТИ на човек 39-ти набор. Иначе всеки може да регистрира автомобил на дядо или баба. Както съм чел в много обяви - "автомобила се кара само от жена, за контакти 0887......... Петър."
Колкото и да е хубав, в България няма кой да даде толкова пари за такъв автомобил, в чужбина може и да се намери, но тук... тя дори и няма климатик(това е нещо съществено съществено в днешно време).
Всеки има право да иска колкото си иска на автомобила, друг е въпроса дали има кой да му ги дадеза такъв автомобил.
Колкото и да е хубав, в България няма кой да даде толкова пари за такъв автомобил, в чужбина може и да се намери, но тук... тя дори и няма климатик(това е нещо съществено съществено в днешно време).
Всеки има право да иска колкото си иска на автомобила, друг е въпроса дали има кой да му ги дадеза такъв автомобил.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Колата е хубава и може да стане класика, ама 4400... Във форума в момента се продава подобна, в подобно състояние на точно половината пари и то не една, за това си мисля, че цената е неоправдана.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
отидете ги вижте в Германия голф1 и голф 2 на какви цени са ако са много запазени-колкото скъп голф 4.
И за тая кола си има пътник/шофьор само ако наистина не е удряна.
Да ви кажа запазени Голф 2 и Мерцедес 124 ако изобщо има, си заслужават висока цена.
И за тая кола си има пътник/шофьор само ако наистина не е удряна.
Да ви кажа запазени Голф 2 и Мерцедес 124 ако изобщо има, си заслужават висока цена.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
Деиствително Голфа е доста хубав,но аз лично ако ще давам тия пари за такава кола бих предпочел да купя някои позахабен и да го реставрирам!Колкото и да е "похвален" във обявата със сигурност доста работи са спестени поне да беше нещо по "екзотичен" мотор все пак сумата не е малка!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Чефо , ама си нямаш работа и ти да разлайваш голфаджиите
Лично за мен темата не носи някаква полезна информация - освен коментари с пакетче семки ....

Лично за мен темата не носи някаква полезна информация - освен коментари с пакетче семки ....

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
ilia_d008 по думите ти личи, че въобще не си наясно колко струва една реставрация или поне един обикновен голф да го направиш като този. Първо мини по този път и после съм сигурен на 100% че ще говориш друго
Аз съм го минал от части и ще ви кажа, че хич не е евтино и никога няма да стане като оригиналния вид 
Веско, нека видим колко ценители имаме

Веско, нека видим колко ценители имаме

-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе нали и тука имаше тема тоя гей и заради тая тема ми баннаха стария акаунт
По смешем човек от тоя няма... само много луд фен на ФВ би си взел тоя варел. За тия пари 4ки в състояние по хубаво от на този голф... Направо ако го видя тоя голф на пътя аз ще му направя първата щета, който и да е собственика.

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа:Прав я че не я дава волгата за такава цена, тя вече си е голяма класика и една от най-стойностните руски машини , а ако и състоянието и е супер... няма как над 5 бона са ...
Над 5 бона, но в евро. Ето една за 10к евро:
http://carandclassic.com/car/C199536/
По темата: продавачът да изчака още 15-20г. и тогава да продава Голфа на тази цена.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
aPolo 6612 написа:Абе нали и тука имаше тема тоя гей и заради тая тема ми баннаха стария акаунтПо смешем човек от тоя няма... само много луд фен на ФВ би си взел тоя варел. За тия пари 4ки в състояние по хубаво от на този голф... Направо ако го видя тоя голф на пътя аз ще му направя първата щета, който и да е собственика.
брей,за 2 акаунта,не се ли налагаше БАН

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:aPolo 6612 написа:Абе нали и тука имаше тема тоя гей и заради тая тема ми баннаха стария акаунтПо смешем човек от тоя няма... само много луд фен на ФВ би си взел тоя варел. За тия пари 4ки в състояние по хубаво от на този голф... Направо ако го видя тоя голф на пътя аз ще му направя първата щета, който и да е собственика.
брей,за 2 акаунта,не се ли налагаше БАН
За два едновременно - да. Само КГБ може да установи при нова регистрация дали потребителят не е бил банван преди.

Последна промяна от Varbona на Сря 16 фев 2011 13:25, променено общо 1 път.
Причина: Не бъди толкова сигурен
Причина: Не бъди толкова сигурен
И тая на 160 000км, тц тц тц, абе как една не е на 300 000, на 260 000, все около 150-160 000 се въртят, се на дедо, на баба, уникална и т.н.
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
ALESYZ написа:И тая на 160 000км, тц тц тц, абе как една не е на 300 000, на 260 000, все около 150-160 000 се въртят, се на дедо, на баба, уникална и т.н.
Старите хора също карат коли. Един познати си купи чисто ново Поло и за 2 години има около 5000 км. Нормално след 10 години да е на около 50х. км . Не мога да твърдя, че тази кола е на реани км, но има и такива.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”