:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Пак пребиха полицаи!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Вто 22 авг 2006 8:19

Kill of Killer написа:Абе хора няма, ли кой да ги изтребе тез манзали! :? Вече минаха всякаква граница :023: :083: :f_ckyou:

Границата е палеж на парламента! До тогава ще ги търпим, защото те ходят на изборите и гласуват за "когото трябва"!

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 22 авг 2006 8:19

Kill of Killer написа:Абе хора няма, ли кой да ги изтребе тез манзали! :? Вече минаха всякаква граница :023: :083: :f_ckyou:

едно време бай тощо ги гледаше много лошо :)
ама сега са под закрилата на Бриджит бардо :) знаят си правата повече от всеки от нас, наемат си адвокати и съдят държавата в Страсбург...няма оправия с тях

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 22 авг 2006 8:20

Muncho написа:много ми е чудно още колко народ трябва да пребият мангалите за да се направи нещо???

Те убиват безнаказано.... за кво си говорим?!

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Вто 22 авг 2006 8:21

е извинявай, ама 3ма полицаи пребити от двама роми, некак си глупаво ми звучи да ви кажа, ама още един два пъти като ги понабият и да видиш после как ще има полицейски произвол в тея квартали

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Вто 22 авг 2006 8:21

One написа:...няма оправия с тях

Оправия има! Знаеш ли как действително пипат ченгетата в USA?!? Аз не, но шурея е свидетел, как двама млатят, а приятелката на черния не смее дори да гъкне.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 22 авг 2006 8:23

klisurov написа:
One написа:...няма оправия с тях

Оправия има! Знаеш ли как действително пипат ченгетата в USA?!? Аз не, но шурея е свидетел, как двама млатят, а приятелката на черния не смее дори да гъкне.

случая Родни Кинг знаеш ли ? там черните са като тук нашите мангали, могат да те съдят за каквот си решат само като се позоват на расова дискриминация
дето вика един приятел - ще взема да утрепя някой ром на пътя и после ще трябва като за човек да го лежа ;) :) :)

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Вто 22 авг 2006 8:23

Ченгета били нападнати, защото си позволили да прекъснат гюрултия
Цигани пребиха трима полицаи
Избийте ги, с брадви ще ви изколим, заплашвали ромите от кв. Христо Ботев
Милена Орозова в.МОНИТОР-22.08.2006.
Полицаят Сотир Воденичаров пред “Монитор”: Ромите се чувстват недосегаеми от закона
Много пъти са се случвали инциденти в кв. Христо Ботев. Почти всяко влизане на патрулка в квартала е свързано с последици. Такава ярост и злоба обаче досега не бях виждал. Ние също имаме съпруги и деца, как може да си помислим дори да ударим бременна жена и да продължавам да носим униформи. Надявам се, че най-накрая покровителстването над тези групи от най-високо ниво ще престане. Искам тези хора да имат същите права и задължения като всички останали. Сега те се чувстват безсмъртни и недосегаеми от закона.

Трима полицаи от столичното Първо районно са ранени при циганско меле в квартал Христо Ботев. Униформените са нападнати с бутилки и парчета от столове, защото си позволили да прекъснат среднощно шумно тържество. Погромът станал след 2 часа, когато гражданин се оплакал от ужасно силна музика, идваща от ул. "Мими Балканска".
Партньорите Димитър Софрониев и Сотир Воденичаров се отправили към мястото на сигнала. В патрулката се качила и полицайката Емилия Дековска, която още била нова и се учела.
Музиката наистина беше силна и ги помолихме да я намалят. Те казаха, че празнуват раждане на дете, което дълги години било чакано. Колегата дори учтиво им честити повода, разказа пред "Монитор" един от пострадалите полицаи Сотир Воденичаров. Циганите им обещали, че пускат само още една песен и ще намалят музиката. Вместо това излезли двама много пияни роми, известни като Огнян и Мариян. Започнали да обиждат и гонят полицаите.
Къде ви е прокурорската заповед, за да прекъсвате тържеството ни, ще вземем брадвите и ще ви изколим, нагло крещели пияните цигани.

В този момент видях, че единият ром удря с юмрук колегата Софрониев в лицето и започна да тече силно кръв от носа му, разказа за мелето още Сотир Воденичаров. После отвътре се чули разярени викове: "Избийте ги". След секунди тримата полицаи били оградени от 30 цигани, въоръжени с всякакви подръчни материали.
Скъсаха ми униформата и започнаха да ме ритат, тогава извадих служебния си пистолет и стрелях във въздуха, обясни полицаят Димитър Софрониев. След гърмежите циганите започнали да замерят полицаите с бутилки, колове и камъни.
В последната секунда Воденичаров видял летяща към главата му бутилка и се предпазил с ръка. Шишето се пръснало в нея. Тогава полицаят също стрелял във въздуха. През това време обаче Емилия Дековска била замерена със стол, който се счупил в крака й. Циганите викали "Убийте полицаите, тях ги е страх да стрелят срещу вас".
Само бързото идване на подкрепление спасило тримата полицаи от пияната тълпа цигани. Двамата биячи Мариан и Огнян обаче избягали. Цял ден вчера те бяха издирвани. От полицията заявиха, че е по-добре за тях да се предадат с адвокат, вместо да се крият. Освен че имат дълги криминални досиета, двамата ще бъдат съдени и за нападение срещу поли

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот klisurov » Вто 22 авг 2006 8:29

dude написа:... От полицията заявиха, че е по-добре за тях да се предадат с адвокат, вместо да се крият....

Интересно полицая който ги "залови" как ще се въздържи да не "стрелне" по "бягащи"?!?

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 22 авг 2006 8:38

Така е, щото тях не ги е страх нито от глоби (те не плащат данъци и не им дреме :evil: ), нито от наказания, нито от затвор...все им е тая, май...дай им брадви, кирки и всякакви подръчни средства и почват наред :evil:
Така са си устроени, те и по между си така си решават проблемите :shock !

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 22 авг 2006 8:40

klisurov написа:
dude написа:... От полицията заявиха, че е по-добре за тях да се предадат с адвокат, вместо да се крият....

Интересно полицая който ги "залови" как ще се въздържи да не "стрелне" по "бягащи"?!?

Ами това е най-правилното решение. Имначе ги хващат и след по малко от час са пак навън и пак ще е същото.

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Вто 22 авг 2006 8:45

Ако полицията ни беше като хората (т.е. като в другите държави-Англия Сащ и ............) всички щяхя да имат уважение към нея. Tва нашто закони кат закони ли са?Какво става в америка ако обидиш ченге-до 3г затвор, пак камоли ако го нападнеш - поне 10 год. не ти мардат. В англия патрулиращите ченгета нямат даже и оръжие ходят само с палки ама никой несмее да му каже и гък щот...... И наще ченгета ги е страх щот политиката е в играта и нали в момента интегрираме някого....По закон ако полицай е нападнат има правото да ползва личното си оръжие - да даде 1 предупредителен и после да стреля само в краката, нема значение цигани или други. Немам нищо против циганите , но вече наистина си мислят че са над закона, и ако продалжава така ... :a boi de

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 22 авг 2006 10:59

европа дава пари, много пари за интеграцията на римляните...
п.с. и друг път съм го писал, аз съм дискриминиран в Б-я

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 22 авг 2006 11:07

Pichaga написа:......
като опуцам някой мангасар ще те викам за адвокат :P

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 22 авг 2006 11:08

santo_trafficante написа:
Pichaga написа:......
като опуцам някой мангасар ще те викам за адвокат :P

подкрепям те, ще ти стана свидетел, алиби туй онуй, и ще намерим добър нак. адвокат, аз не съм :cry:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Вто 22 авг 2006 11:41

Такив случай има доста по-често, че и с по тежки последици, но не се раздухват и не чуваме за тях. Повечето цигани просто са много-ограничени, действат праволинейно, като животинки са, но това е така, само защото дълги години са били разделяни от нас и са супер неграмотни, нямат никакво възпитание и единствения начин е те да бъдат образовани - така ще спрат да правят глупости и после да пълнят затворите. Не ги защитавам, не ме нападайте - просто монетата винаги има 2 страни - тази е 2-рата :roll: . :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”