Какво се прави след ПТП?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво се прави след ПТП?
Ако реалният ремонт е 800 лева мисля че е доста скъпо, като се има на предвид че караш Голф, като всички нас! Толко ли са скъпи тия части!? По-добре си вземи някой блокирал ако нямаш проблем по двигателя и ще ти излезе по-евтино, като изключим боядисването! Не се отказвай от колата, но се надявам да вземеш пари че както описваш удъра си е сериозно нещо 

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
кви осемстин лева уе за две брони и една врата
по 50-60 лв на броня една врата за стотина лева и пак си на пистата.Мани ги тия майстори моргите пращят с такъв чарколяк,фани самичак работата не е много и тежка,как ша продаваш толкова стегната количка заради две скапани брони

по 50-60 лв на броня една врата за стотина лева и пак си на пистата.Мани ги тия майстори моргите пращят с такъв чарколяк,фани самичак работата не е много и тежка,как ша продаваш толкова стегната количка заради две скапани брони
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
penev75 написа:bnick написа:penev75 написа:Втори оглед няма да има.
Тия са некви мошета. Отдолу могат да излязат много неща
Това е положението. Мисля, че описаха и частите отдолу - всъщност те се виждат - тя бронята ми е почти откачена.
А частите в задната врата? Там всичко е счупено, щом ти е здраво сгъната. Много странно да няма втори оглед. На мен за леко забърсана задна врата са ми правили втори оглед. Дано поне ти платят достатъчно да си покриеш изцяло ремонта
- penev75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bnick написа:penev75 написа:bnick написа:penev75 написа:Втори оглед няма да има.
Тия са некви мошета. Отдолу могат да излязат много неща
Това е положението. Мисля, че описаха и частите отдолу - всъщност те се виждат - тя бронята ми е почти откачена.
А частите в задната врата? Там всичко е счупено, щом ти е здраво сгъната. Много странно да няма втори оглед. На мен за леко забърсана задна врата са ми правили втори оглед. Дано поне ти платят достатъчно да си покриеш изцяло ремонта
Задната врата е писана цялата за смяна
vinixxx написа:кви осемстин лева уе за две брони и една врата![]()
![]()
![]()
![]()
Тук в Стара Загора за сега съм намерил задна врата - необорудвана - само ламарина и джам за 150 лв и броня задна за 80. Фара за 50лв. Обирджии са тук моргите. Изкупуват цялата кола за 500 лв и я избиват само от вратите.
Работата не мога да я направя сам, защото ми е огънат коша и колата трябва да се изпъва. Нямам и време да се занимавам с това. Предпочитам да се доверя на професионалист, който все пак преди това е изпънал и боядисал няколко стотин коли.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
аааа щом тряа да са изпъва вече е др нещо,да не забравите да проверите за някви осуквания на купето,ако са възможни
- penev75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами нядявам се майстора да знае как.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Тази вечер и мен ме удариха
Удар е силно казано защото са две драскотини, но на различни детайли
Прочетох темата ясно ми е какво да правя.
Само ми е интересено застрахователя как разбира кой е виновен? Аз имам протокол от кат, но на него не пише
Какъв е срока да отида при застрахователите? За каското беше 3 дни, предполагам че и за ГО е толкова

Само ми е интересено застрахователя как разбира кой е виновен? Аз имам протокол от кат, но на него не пише

Какъв е срока да отида при застрахователите? За каското беше 3 дни, предполагам че и за ГО е толкова

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Winner25 написа:Тази вечер и мен ме ударихаУдар е силно казано защото са две драскотини, но на различни детайли
![]()
Само ми е интересено застрахователя как разбира кой е виновен? Аз имам протокол от кат, но на него не пише![]()
Като прочетеш протокола от КАТ ще разбереш там си пише всичко.Пример- Участник А и Участник Б е станало това и това и вина има Участник А.И да срока да отидеш при застрахователя е 3 дни

- Winner25
Да ама не пише кой има вина. Мисля че имаше значение кой участник си, но не си спомням точно 

- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Winner25 написа:Да ама не пише кой има вина. Мисля че имаше значение кой участник си, но не си спомням точно
Няма начин да не пише кой има вина

- Winner25
Видях вече, пише 
А след като се е случило петък вечерта 3-я ден понеделник ли е или сряда

А след като се е случило петък вечерта 3-я ден понеделник ли е или сряда

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”