Мнение за Ауди А6 1.9 ТДИ 98-99г.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
eddyman
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за Ауди А6 1.9 ТДИ 98-99г.

Мнениеот eddyman » Сря 06 апр 2011 17:49

Еми не повече от 30 000 ама са си оригиналните, на диагностика на ходовата част ми казаха че има още живот в тях :)

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 06 апр 2011 17:53

Мини с едни нови носачи поне 70-80 000 км и тогава ще говорим...

30 000 се правят за една година. :012:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 06 апр 2011 17:59

Dead man написа:

За теб може би, за друг цял живот не стига да ги навъртят mhihi

Сега по темата! Ауди А6 1.9 ТДИ, е като Голф 3-ка 1.4 ми, Почти няма разлика, говоря за вървенето! Шот повечето които взимат такива коли, не убичат да карат бавно, и педала на гъзта прегръща пода!
Виж за 2.5 може да се коментира!
Но не казвам че не е хубава колата, има много хора дето си ги карат, единственият косур е че турбината ражда, но това зависи много от това как е стопанисвана колата!
А това за носачите, трябва да ти каже човек дето има такава кола, дали е Мит или не, само човек който управлява така кола може да даде мнение! Аз съм се возил на много А6-ти, комфортно возят няма забележка, ма никой не ти казва колко е подръжката на колата!
Според мен, питай в Ауди форума, там има повече хора дето карат въпросният мотор!

Потребителски аватар
Dead man
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 06 апр 2011 18:07

единственият косур е че турбината ражда

Всяка турбина ражда рано или късно,все пак турбото е консуматив като накладките и маслото. :012:

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Сря 06 апр 2011 19:32

Layer написа: :screwy :screwy :screwy
Носачите са 300 кинта целия комплект,ако не вярваш погледни платения раздел.
Пък ако се напъни от ибей и за 200 ще ги намери.

В платения не съм гледал какво и на колко има.
Говоря за цена на комплект хубаво окачване, ако искаш мога да ти дам телефони на ЛС на няколко вносителя на авточасти, там ще ти кажат точна цена за комплекта. Не говорим за цени с отстъпки за фирми, сервизи и т.н. От ибей не пазарувам :beer
stefan4o написа:Някой чул от друг и преразказал на трети и е така тръгват легендите за "скъпите носачи, дето всяка година се сменят"

Това няма да го коментирам. Не знам на теб кой ти ги разказва легендите, аз се занимавам ежедневно с такъв и подобен род неща и ще си запазя мнението за себе си :да:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 06 апр 2011 19:40

batko_miro написа:
Layer написа: :screwy :screwy :screwy
Носачите са 300 кинта целия комплект,ако не вярваш погледни платения раздел.
Пък ако се напъни от ибей и за 200 ще ги намери.

В платения не съм гледал какво и на колко има.
Говоря за цена на комплект хубаво окачване, ако искаш мога да ти дам телефони на ЛС на няколко вносителя на авточасти, там ще ти кажат точна цена за комплекта. Не говорим за цени с отстъпки за фирми, сервизи и т.н. От ибей не пазарувам :beer
stefan4o написа:Някой чул от друг и преразказал на трети и е така тръгват легендите за "скъпите носачи, дето всяка година се сменят"

Това няма да го коментирам. Не знам на теб кой ти ги разказва легендите, аз се занимавам ежедневно с такъв и подобен род неща и ще си запазя мнението за себе си :да:

Те 92% от вносителите пазарят от ебей,ти още не си започнал. mhihi mhihi mhihi
Време е да погледнеш и извън твоя кръгозор щом се занимаваш с такива неща.
Има много алтернативи на скъпите части, а понякога са и същите части на друга цена.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 06 апр 2011 20:05

batko_miro написа:Това няма да го коментирам. Не знам на теб кой ти ги разказва легендите, аз се занимавам ежедневно с такъв и подобен род неща и ще си запазя мнението за себе си :да:

Колега, ти чете ли какво съм писал? Наблюденията се базират на кола от нашето семейство. Или нашата е единствената, която не е строшила носачи за тези километри в България?

Потребителски аватар
batko_miro

Мнениеот batko_miro » Сря 06 апр 2011 22:17

А ти прочете ли какво съм написал преди да ми коментираш писаното?
За пореден път се убеждавам, че тук човек не може да изрази мнение без да го нападнат...
Ама е много лесно да критикуваме другите, големи сте разбирачи всички няма що...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 06 апр 2011 22:19

Не казвам, че съм разбирач. Ама е малко некоректно да заключаваш едва ли не, че на всеки 20 000км се прави ремонт на предницата на А4/Б5/Б5.5. Много сигурно и убедено го твърдиш, карайки ме да си мисля, че моят случай е по-скоро частен? И колата, която търкалят родителите ми е 1 на милион mhihi Щото твърдиш, че човекът трябвало да си приготви 700-800 лева за носачи на година :screwy И аз като теб изразявам мнение, само че ти ме подпука, че се занимаваш постоянно с това (сигурно си майстор).

Потребителски аватар
batko_miro

Мнениеот batko_miro » Сря 06 апр 2011 22:34

Не казвам че ти е частен случая, съдя по това което съм виждал. Тия 20000 може да ги минеш и за една година, може да ги минеш и за 1 месец. Носачите може и ти да си ги монтирал правилно, може и майстор да ти ги монтира неправилно. Знаеш ли че голяма част от "майсторите" не знаят, че тия носачи се затягат на пусната кола, а директно на подемника въртии-и-и и после като пусне колата цялата предница е под напрежение и малко й трябва. Знаеш ли че като смениш носач с разбит шарнир, другите ако са тръгнали си отиват много по-бързо щото почват да обират и луфта, който е бил на разбития. Затова хората сменят от двете страни най-често... Ама много се отклоних, айде да не акаме повече :да:
Не, не съм майстор, с търговия на авточасти се занимавам :wink:

Последна промяна от batko_miro на Сря 06 апр 2011 22:43, променено общо 2 пъти.

KirilGeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Сря 06 апр 2011 22:40

Не знам вие какво знаете но аз знам че моя Пасат е на 320 000км и съм му сменил 2 накрайника защото се изтресох в една яма и единия се разтропа За мен това е повече от здрава предница :drunk

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 07 апр 2011 10:11

my heart iS iCe написа:
Dead man написа:

За теб може би, за друг цял живот не стига да ги навъртят mhihi

Сега по темата! Ауди А6 1.9 ТДИ, е като Голф 3-ка 1.4 ми, Почти няма разлика, говоря за вървенето! Шот повечето които взимат такива коли, не убичат да карат бавно, и педала на гъзта прегръща пода!
Виж за 2.5 може да се коментира!
Но не казвам че не е хубава колата, има много хора дето си ги карат, единственият косур е че турбината ражда, но това зависи много от това как е стопанисвана колата!
А това за носачите, трябва да ти каже човек дето има такава кола, дали е Мит или не, само човек който управлява така кола може да даде мнение! Аз съм се возил на много А6-ти, комфортно возят няма забележка, ма никой не ти казва колко е подръжката на колата!
Според мен, питай в Ауди форума, там има повече хора дето карат въпросният мотор!

Ама ето още един капацитет.
Ти тази кола си я гледал на постер, форумна снимка или гугъл се е смилил да ти я покаже?

Боже мои ... аз не мога да повярвам, че може да има такива хора!
Единствено и само глупости си написал.

Турбината разждала, вървяла като 1.4 голф ... ти си БАН, честно с тези мнения.
Всяка турбина ражда. Колата си върви изключително прилично.

Това е един от най-сполучливите мотори на ауди в това купе.

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Чет 07 апр 2011 11:16

Милослав написа:
my heart iS iCe написа:
Dead man написа:

Ама ето още един капацитет.
Ти тази кола си я гледал на постер, форумна снимка или гугъл се е смилил да ти я покаже?

Боже мои ... аз не мога да повярвам, че може да има такива хора!
Единствено и само глупости си написал.

Турбината разждала, вървяла като 1.4 голф ... ти си БАН, честно с тези мнения.
Всяка турбина ражда. Колата си върви изключително прилично.

Това е един от най-сполучливите мотори на ауди в това купе.

поддържам това мнение.
Ако някой е видял между спора за предниците и турбините,колегата вече пита за ауди А8 2.8 30 клапана на предно.
Мнението ми е-хубава кола,но нямаш ли поне 3000лв доход на месец чисто не ти трябва,това все пак е луксозен клас автомобил,макар и стар и с малак мотор за купето,но разхода и поддръжката ще те смажат,да го държиш в кондиция ще ти трябват доста парици,за мен това е мечтания явтомобил който мога да си позволя да закупя,но не и да го поддържам както трябва.(разпитвал съм,гледал съм,карал съм повечето мотори с които е оборудван,включително и ЕС8,но прецених ,че няма да издържа на поддръжката),но ако мислиш,че ще се справиш с разходите,това е твоя автомобил :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”