какво става ако не се плати глоба фиш ?
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Re: какво става ако не се плати глоба фиш ?
Значи написаха ми фиш за неправилно паркиране преди около 3 или 4 години мисля,че беше и аз вече не помня и не съм го плащал имал съм актове и като съм ги плащал съм плащал само тях не са ми казвали за никакъв фиш който се е превърнал в акт!
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Dare_16V_9A написа:Значи написаха ми фиш за неправилно паркиране преди около 3 или 4 години мисля,че беше и аз вече не помня и не съм го плащал имал съм актове и като съм ги плащал съм плащал само тях не са ми казвали за никакъв фиш който се е превърнал в акт!
Става въпрос за фишове от година насам. Предишните нямат отношение
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Да не предизвиквам съдбата но до към момента имам 1 акт и 2 фиша написани миналата календарна година. Акта е за без документи. Фишовете са за не правилни паркирания. Та днес спрях несъобразително на пияца и пак ме одариха с 20лв под кръста. В момента на попълването и проверката на документите ми централката ясно заяви че лицето ......... няма задължения и неплатени глоби
Което много ме зарадва. Дано и съдбата на ея 20 лв е същата.

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
добре де, а ако искам да разбера имам ли някакви задължения към кат,как става , няма ли някаква онлайн проверка??
-
- Автомобил:
- Двигател:
да и аз искам да знам ако има онлайн 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Само че фишовете за неправилно паркиране са към общината, не към КАТ, двете нямат нищо общо 

- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се на колегата ,че пиша в неговата тема-ама да попитам следното нещо.преди месец ме куките ме спряха на ихтиман на магистралата ,че карах без вкючени фарове,полицая ми иска документи,нали всичко е ок.и ми записа номера в някаква тяхна бланка-не ми издаде фиш,не ми писа акт,не съм се подписвал никъде,а и нищо още не е пристигнало у нас.та въпроса ми е имам ли фиш или не,ако някой се е сбъсквал с нещо подобно може да сподели.
още веднъж се извинявам на колегата за темата-но видах,че става въпрос за фишове та затова писах тук.
още веднъж се извинявам на колегата за темата-но видах,че става въпрос за фишове та затова писах тук.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Не може да имаш фиш! На фиш-а задължително се подписваш... За това не могат и да се обжалват, подписа ти значи че си съгласен с наложеното наказание!
Няа са плашиш. И мен са ме спирали без да ми пишат нищо, и ме записват там в някаква книга, вероятно водят отчет на проверените автомобили! Пък и фиш или акт няма значение, все трябва да ти дадат копие!
- miti4nia78
- Автомобил:
- Двигател:
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
благодаря ви за отговорите,до утре ше се чудя кво да правя то хем немисе дават пари хем неми се рискува та да не стане после по лошо.Колега "miti4nia78" няма за кво да ми се извиняваш форума е за да си помагаме.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”