Стикери от "24 часа"?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Вто 05 сеп 2006 12:22

НЕ, точно този стикер - НЕ. Идеята е прекрасна, ама да не беше реклама. На този стикер това което най-бие на очи е надписа 24 ЧАСА, сложен на най-стратегическото място. Всеки ден купувам и чета вестника, но да си правя колата БЕЗПЛАТНО рекламна на 24 часа, няма да го бъде.

:офф

Виж за едни 10 лв. на километър и само 24 часа ще сложа ;-)

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Вто 05 сеп 2006 13:11

Вчера ме засякоха 5 коли с такива стикери. То не е завиране най-отпред, то не е карне по тротоарите, да не говорим за минаване на червено... Хитра и евтина рекламна кампания на един бледо жълт вестник. С безплатно разпространение на рекламните материали (разпространителска агенция КАТ). На бас че след месец или 2 седмици ще ни обясняват как, видите ли, катастрофите са намалели на половина заради нашите стикери. Ама да не си помисли някой че това се дължи на края на лятото и намалелия трафик. Стикер му е майката...
Аз карам умно и без стикер и без кампания. Съвестта ми е чиста. Който иска да си слага.

Малко извън темата: Вчера няк'ъв се обажда в ретро радио да коментира трафика, полицаите и т.н. И с гордост обяснява как си карал с 70км/ч НАД ограничението и не му написали акт. Представям си го как минава по Дондуков със сто и двайсе... После каза че като станели пътищата като в Европа и той щял да кара като европеец!!! Е на тоя к'ва лепенка да му лепна че да му дойде акъла....

Потребителски аватар
holy_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот holy_man » Вто 05 сеп 2006 13:26

По темата стикера можеше да се купи в Понеделник със в-к 24 часа,продаваха се заедно.Рекламата е факт , все пак този вестник е втория по големина на тиража всекидневник в БГ ,а точно този ден демек вчера тиража му беше 80 000 хиляди.
Това го знам със сигурност тъйкато работата ми е пряко обвързана с вестници и във неделя вечерта пакетирах въпросния вестник с тези стикери.

Напълно съм съгласен относно дизайна на стикера не е направен като хората,както и с рекламата на вестника .

А по въпроса дали ще има някакъв ефект от цялата кампания ,лично аз смятам че няма да има.Някакви еденици може и да се замислят малко,но тези "рицарите на пътя" те въобще няма да си направят труда да помислят по въпроса.

Аз лично няма да си залепя такъв стикер на колата,но ако някой иска имам 4/5 бройки в нас да пише едно лично и ще му дам, на мен не ми трябват.

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 05 сеп 2006 13:55

Хммм.. :gruebel ..."Карай умно- стигни жив" - то това е вярно, но защо трябва да се лепи по колите?!...:idea:по- скоро трябва да се помни! :wink:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 05 сеп 2006 13:58

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”