този 1.6 75 коня се докарва от италия за 4500 на инвалид... оттам никой не го интересува какво си сменял, колко пари си дал... всеки иска да го вземе за толкова... обаче не искат да им вкарат от италя щото трябва да се занимават да ги вкарат в пътя инвалиди - трето, пето и всеки иска карана в бг кола демек оправена вече... абе страшна работа е.
ако не си се спрял на друго и или ако колата ти върши работа - не е давай, няма смисъл

Колко пари мога да му взема?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Сега един приятел е много навит да я вземе ,но аз ще я продавам едва догодина.Не искам да остана без кола зимата ,че
.Ако той не даде подобаваща сума ,колата ще се продава гола голеничка.Пук за нещата които ще и сваля ,мисля ,че ще мога да взема поне 1500лв.Имам 8 метални джанти с пръстени и капачки едните са с перфектни зимни гуми.Другите са с летни които другия сезон ще им е последен
.
Относно това да си я оставя ,не мога защото татко ми купи една 4ка много ама много хубава.2003 юни месец ,климатик ,8 airbag ,дизел 101коня (помпа-дюза) на 75 000км.Надявам се че си струва 17 000лв.

Относно това да си я оставя ,не мога защото татко ми купи една 4ка много ама много хубава.2003 юни месец ,климатик ,8 airbag ,дизел 101коня (помпа-дюза) на 75 000км.Надявам се че си струва 17 000лв.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ми така деPichaga написа:dready написа:Относно това да си я оставя ,не мога защото татко ми купи една 4ка много ама много хубава.2003 юни месец ,климатик ,8 airbag ,дизел 101коня (помпа-дюза) на 75 000км.Надявам се че си струва 17 000лв.
я дай татко насам, аз една 97-98 ще си поръчам![]()
![]()

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”