Толкова ли е трудно да паркираме?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Сря 13 сеп 2006 9:31

Пред моя блок един чичко пази място на сина си, като си паркира колата диагонално на 2 места... всеки ден :roll: И май общо взето това му е карането на колата

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 13 сеп 2006 9:41

bomini написа:Пред моя блок един чичко пази място на сина си, като си паркира колата диагонално на 2 места... всеки ден :roll: И май общо взето това му е карането на колата

супер идея, купувам си един мохер за 100 лв. и го използвам да си пазя място за паркиране.... mhihi

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 13 сеп 2006 9:42

batmilko написа:
bomini написа:Пред моя блок един чичко пази място на сина си, като си паркира колата диагонално на 2 места... всеки ден :roll: И май общо взето това му е карането на колата

супер идея, купувам си един мохер за 100 лв. и го използвам да си пазя място за паркиране.... mhihi

Не се `аби. Че ти го откраднат бръже

Потребителски аватар
DIX^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DIX^ » Сря 13 сеп 2006 9:44

хахах това ме изкефи ::))) аз съм от село дет се вика ,но и тук се поувеличиха колите какаво ли ще е след време голям проблем ще буде тря се праят паркинги май :)

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Сря 13 сеп 2006 9:46

DIX^ написа:.................
тук се поувеличиха колите какаво ли ще е след време голям проблем ще буде тря се праят паркинги май :)

тряя се зимат книжки май... mhihi

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 13 сеп 2006 9:50

Nadya_ написа:тряя се зимат книжки май... mhihi
:bowdown
: vw fen

Потребителски аватар
DIX^
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DIX^ » Сря 13 сеп 2006 9:50

хаха дори да затегнат тава пак ще има хора дето спират на по две места като мен хаха базикам се ::) ама нагли хора винаги ще има .....

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 13 сеп 2006 9:54

DIX^ написа:ама нагли хора винаги ще има .....

днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Сря 13 сеп 2006 10:01

batmilko написа:днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек

И остави, ами са и зверски разбити, търкалят се извадени павета, зеят огромни дупки...приключение си е

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 13 сеп 2006 10:01

Няма оправия с тия, бе !
Оня ден слизам и :shock :shock :shock Пак някой тарикат се беше опитвал да паркира въху вратата ми....добре че е малко, не се забелязва ама аз като си го знам че е там и здраво ме дразни.
Та няма да е лошо ако не мислят да ги учат как се паркира, то поне на тия дето взимат книжки да им е им интересно как става и да поразпитат :twisted: :twisted: :twisted:
:smackbum

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Сря 13 сеп 2006 10:02

[[/quote]
И остави, ами са и зверски разбити, търкалят се извадени павета, зеят огромни дупки...приключение си е[/quote]

Там скоро минавах и аз и не мисля да повтарям скоро

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 13 сеп 2006 10:04

Nadya_ написа:
batmilko написа:днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек

И остави, ами са и зверски разбити, търкалят се извадени павета, зеят огромни дупки...приключение си е
и аз поткрепям мнението за хладилника.

Потребителски аватар
batmilko
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 13 сеп 2006 10:06

bobo7 написа:
Nadya_ написа:

и аз поткрепям мнението за хладилника.

е да ама като имам работа там, ко да правя, набутвам се вътре....

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 13 сеп 2006 10:18

в центъра по уличките борбата е пълна ама гледам, че на моята няма значение какъв си, всички са се научили да паркират, защото нощно време като тръгне боключаря няма да те чака да местиш :))

относно курсовете, за градско е задължително да има отделен изпит само по паркиране, то това ти е половината от "майсторлъка" за града

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Сря 13 сеп 2006 12:43

Tрудно, трудно... :twisted:

Ей една случка от студентските години... Кара един приятел с неговата тогавашна кошница по Солунска, посока Славейков, аз седя до него. Точно пред нас една мадама с чисто ново (направо магазинско) Пежо 206 (тогава си бяха баш нови) се опитваше да паркира успоредно между две коли (а имаше място за около пасат и половина). Дава назад - тряс в оградата, дава напред - тряс в предната кола (беше някакъв Вартбург). Зад нас вече се образува колона, по-нервните свиркат, а ние седим и гледаме сеир. Междувременно девойката явно се притесни, опита още няколко пъти (неуспешно), излезе от колата, отиде при моя човек и го попита - "Извинете, ще можете ли да ми паркирате колата?". Та така, не е отскоро този проблем с паркирането, просто сега колите са повече...

Иначе мен ме изкарват извън нерви тези, които паркират като в приказката "паркирал арабски шейх насред пустинята", при положение, че няколко метра по-надолу има свободни места бол... :evil:

Бтв как ще коментирате движението тези дни (от понеделник) в София? А има ли колеги, които минават през светофара до зала "Универсиада"? :horror:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”