Толкова ли е трудно да паркираме?
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:bomini написа:Пред моя блок един чичко пази място на сина си, като си паркира колата диагонално на 2 места... всеки денИ май общо взето това му е карането на колата
супер идея, купувам си един мохер за 100 лв. и го използвам да си пазя място за паркиране....
Не се `аби. Че ти го откраднат бръже
bomini написа:Пред моя блок един чичко пази място на сина си, като си паркира колата диагонално на 2 места... всеки денИ май общо взето това му е карането на колата
хахах това ме изкефи ::))) аз съм от село дет се вика ,но и тук се поувеличиха колите какаво ли ще е след време голям проблем ще буде тря се праят паркинги май

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
DIX^ написа:ама нагли хора винаги ще има .....
днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек
И остави, ами са и зверски разбити, търкалят се извадени павета, зеят огромни дупки...приключение си е
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма оправия с тия, бе !
Оня ден слизам и
Пак някой тарикат се беше опитвал да паркира въху вратата ми....добре че е малко, не се забелязва ама аз като си го знам че е там и здраво ме дразни.
Та няма да е лошо ако не мислят да ги учат как се паркира, то поне на тия дето взимат книжки да им е им интересно как става и да поразпитат

Оня ден слизам и

Та няма да е лошо ако не мислят да ги учат как се паркира, то поне на тия дето взимат книжки да им е им интересно как става и да поразпитат

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
и аз поткрепям мнението за хладилника.Nadya_ написа:batmilko написа:днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек
И остави, ами са и зверски разбити, търкалят се извадени павета, зеят огромни дупки...приключение си е
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
bobo7 написа:и аз поткрепям мнението за хладилника.Nadya_ написа:batmilko написа:днес минавах през хладилника, та там са едни тесни еднопосочни улички..... и половината от тях са задръстени от разни хора, дето са спрели по средата с един камион и разтоварват.... съседната е заета от бетонобъркачка, съседната от боклукчийски камион, който кара в грешната посока.....абе докато се измъкнеш си е живо приключение.... ама поне мое си отпсува човек
е да ама като имам работа там, ко да правя, набутвам се вътре....
в центъра по уличките борбата е пълна ама гледам, че на моята няма значение какъв си, всички са се научили да паркират, защото нощно време като тръгне боключаря няма да те чака да местиш
)
относно курсовете, за градско е задължително да има отделен изпит само по паркиране, то това ти е половината от "майсторлъка" за града

относно курсовете, за градско е задължително да има отделен изпит само по паркиране, то това ти е половината от "майсторлъка" за града
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Tрудно, трудно...
Ей една случка от студентските години... Кара един приятел с неговата тогавашна кошница по Солунска, посока Славейков, аз седя до него. Точно пред нас една мадама с чисто ново (направо магазинско) Пежо 206 (тогава си бяха баш нови) се опитваше да паркира успоредно между две коли (а имаше място за около пасат и половина). Дава назад - тряс в оградата, дава напред - тряс в предната кола (беше някакъв Вартбург). Зад нас вече се образува колона, по-нервните свиркат, а ние седим и гледаме сеир. Междувременно девойката явно се притесни, опита още няколко пъти (неуспешно), излезе от колата, отиде при моя човек и го попита - "Извинете, ще можете ли да ми паркирате колата?". Та така, не е отскоро този проблем с паркирането, просто сега колите са повече...
Иначе мен ме изкарват извън нерви тези, които паркират като в приказката "паркирал арабски шейх насред пустинята", при положение, че няколко метра по-надолу има свободни места бол...
Бтв как ще коментирате движението тези дни (от понеделник) в София? А има ли колеги, които минават през светофара до зала "Универсиада"?

Ей една случка от студентските години... Кара един приятел с неговата тогавашна кошница по Солунска, посока Славейков, аз седя до него. Точно пред нас една мадама с чисто ново (направо магазинско) Пежо 206 (тогава си бяха баш нови) се опитваше да паркира успоредно между две коли (а имаше място за около пасат и половина). Дава назад - тряс в оградата, дава напред - тряс в предната кола (беше някакъв Вартбург). Зад нас вече се образува колона, по-нервните свиркат, а ние седим и гледаме сеир. Междувременно девойката явно се притесни, опита още няколко пъти (неуспешно), излезе от колата, отиде при моя човек и го попита - "Извинете, ще можете ли да ми паркирате колата?". Та така, не е отскоро този проблем с паркирането, просто сега колите са повече...
Иначе мен ме изкарват извън нерви тези, които паркират като в приказката "паркирал арабски шейх насред пустинята", при положение, че няколко метра по-надолу има свободни места бол...

Бтв как ще коментирате движението тези дни (от понеделник) в София? А има ли колеги, които минават през светофара до зала "Универсиада"?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”