Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Регистрирана от 1 година кола обявена за издирване от 2007ма
Стандартна процедура
Ще попишеш малко ...кое как ...кога..и т.н.

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
схемата е много проста.... за няколко банкноти при първа регистрация в КАТ някои си затваря очите
но тъй като тези служители никой не ги контролира и те си облизват пръстите като тези с по 1500 лв на ден н магистрала Тракия ..... е няма такава държава

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lokva написа:... тези служители никой не ги контролира и те си облизват пръстите като тези с по 1500 лв на ден н магистрала Тракия ..... е няма такава държава
Извинявам се за отклонението, но повечето реват като им пишат глоби и предпочитат да дадат 20-30лв, вместо глоба от 150-200лв + точки, а после упрекваме контролиращите. Ние си го правим. Аз също го правя и то с кеф им давам парите.

Първо, че е доволен катаджията, второ аз, че съм минал тънко и трето поне знам къде отиват парите ми, тъй като от глобите потъват някъде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
lokva написа:схемата е много проста.... за няколко банкноти при първа регистрация в КАТ някои си затваря очите ...

Разгледай раздел Продава! Отвори и сайтовете за продажба на коли! Виж колко АБФ-а се продават! Заслужава ли си да се купува и регистрира умишлено краден автомобил при това свръхпредлагане? Аз регистрирах за пръв път колата в КАТ преди една година и твърдения, че съм си платил за да си затвори някой очите и да ми регистрира крадената кола са ми много неприятни.
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
не сме се разбрали нещо.... защо вие да си платите .....? плаща търговеца
аз до сега пари на полицай не съм давал и не смятам да давам.... два пати са ми искали... веднъж ми написа акт и при подписването написах , че съм нямал 20 лв да ги почерпя и за това ми са го писали ..... полицая позеленя ... скъса го и по живо по здраво
аз до сега пари на полицай не съм давал и не смятам да давам.... два пати са ми искали... веднъж ми написа акт и при подписването написах , че съм нямал 20 лв да ги почерпя и за това ми са го писали ..... полицая позеленя ... скъса го и по живо по здраво
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Дознател.myrshavija написа:Вчера ми се обадиха от скрит номер да ме повикат в 8-мо районно да давам обяснение. Човекът беше любезен, макар да не разбрах на каква длъжност е даже.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Миро, много кофти случка. Тъпото е, че ти няма как да знаеш като си му я продал на момчето. Тия схеми взеха да излизат наяве доста май... Ама наистина не виждам логика някой да си сложи главата в торбата за една кола с цена 500 ойро
Искам да попитам и друго свързано с тази тема. Тази ШИС може ли да послужи като документ със съответния печат? Помня, че баща ми май плати някакви пари, за да проверят дали пасатора се издирва. Примерно аз си купувам кола от някой си, отивам, плащам си като поп и чакам да ми дадат отговор аджеба тая кола издирва ли се или не. После го получавам със съответните печати, които ми служат на мен, за да докажа, че в момента на покупката тая кола не е била обявена за издирване. Щото той италианецът може след 3 години да се сети, както е в случая, че са му я откраднали
Смешна история от всякъде, типично жабарска. Сериозно се замислям някога ако събера лев дали изобщо да гледам коли внос от Италия 

Искам да попитам и друго свързано с тази тема. Тази ШИС може ли да послужи като документ със съответния печат? Помня, че баща ми май плати някакви пари, за да проверят дали пасатора се издирва. Примерно аз си купувам кола от някой си, отивам, плащам си като поп и чакам да ми дадат отговор аджеба тая кола издирва ли се или не. После го получавам със съответните печати, които ми служат на мен, за да докажа, че в момента на покупката тая кола не е била обявена за издирване. Щото той италианецът може след 3 години да се сети, както е в случая, че са му я откраднали

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ходих, писах сведение от кого и кога съм купил колата, на кого съм я продал. Дадох копие от договора, с който съм я купил и се подписах. Баси тъпата история. Бяха много любезни в районното ... като казах, че без адвокат не ми се иска да подписвам каквото и да е, казаха, че можели насила да ме накарат и после пак си бяха любезни.
Последна промяна от myrshavija на Сря 15 юни 2011 5:56, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Е как насила ще те накарат бе човек. Аз ако бях щях да си изтърпя един бой и после да ги съдя. Баси наглите копеленца. А уж на тях трябв да разчитаме да всяват ред...
- Angel Stavrev
- Автомобил: VW Polo 86c 2f
- Двигател: AAU 1994
Само и само да стигнат до автокъщата като търсят дебелите батковци те знаят че Миро няма да седне да се знанимава с това..За това са го принудили да подпише за да може да преследва борсаджията..
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Е могат това да му го обяснят и да му позволят да си викне адвокат. А не по този начин...
-
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление никой в районното не създава впечатлението, че някой ще търси продавача от автокъщата. Просто сякаш си следват процедурата и карат на принципа "ден да мине, друг да дойде". В "сведението" писах, че не помня от кого точно съм я купил и никой не се трогна. Не се тръшках да не подписвам нищо без адвокат само за да може по-бързо да мине процедурата и евентуално да освободят колата, защото преди четвъртък/утре/ нямаше да мога да отида пак с адвокат в районното.
Преди 3 месеца се прибрахме с автомобил от Холандия. На границата бутнахме някой лев на граничаря да не ни пише че сме минали границата, защото тая кола ще се продава и иначе трябва се регистрира в данъчно и още куп глупости. Така че не се учудвайте че автоджамбазите си имат цял канал за вкарване на камиони с крадени коли
До като ние им даваме подкупи те ще ги взимат. Въпроса е че полицаите не се опитват да хваната своите, а винаги търся чужди виновници. Като уволнят цялата смяна граничари ще се сетят, че не е редно.

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е луд този, който яде баницата ...
... да се бе замислил ти, че не е редно да даваш!

... да се бе замислил ти, че не е редно да даваш!

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Оле майко оле майко, какви сxеми развъртяхте за кола за 400 евро. Викате горубленския лош човек за крупните ~500 лева е набутал на човека крадена кола.
Съемата е проста според мен и цялата ситуация се дължи на мързел, колата е била крадена в Италия, пуснали са я в Интерпол, после някъде си в Италия е намерена и върната на собственика, който се е отървал от нея, продавайки я. В целата сxема някои не си е направил труда да я смъкне от регистрите на Интерпол, ама при бракуването за export в Италия и никoй от тия мързели в агенцията в която са оправяли документите изобщо не са си направил труда да провери дали колата няма някаква възбрана ("fermo amministrativo) и са я брaкували на честна дума.Бас държа че таргаша на горублене изобщо не е имал идея за кво става дума.
За това като се купува кола от Италия, първо се купува карта на Италия и с нея си ходите по автокъщите, кола купена надолу от Perugia означава само проблеми.
Съемата е проста според мен и цялата ситуация се дължи на мързел, колата е била крадена в Италия, пуснали са я в Интерпол, после някъде си в Италия е намерена и върната на собственика, който се е отървал от нея, продавайки я. В целата сxема някои не си е направил труда да я смъкне от регистрите на Интерпол, ама при бракуването за export в Италия и никoй от тия мързели в агенцията в която са оправяли документите изобщо не са си направил труда да провери дали колата няма някаква възбрана ("fermo amministrativo) и са я брaкували на честна дума.Бас държа че таргаша на горублене изобщо не е имал идея за кво става дума.
За това като се купува кола от Италия, първо се купува карта на Италия и с нея си ходите по автокъщите, кола купена надолу от Perugia означава само проблеми.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”