Какъв "подарък" сте намирали в колата си?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Нед 01 окт 2006 11:33

пакетче със щипки за кори и лайсни :) и резервен надпис vectra....... :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 01 окт 2006 12:07

Часовник Сейко, оригинален, без каишка, вече не го знам къде е. От където дошло, там отишло :wink:

Потребителски аватар
pit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pit » Нед 01 окт 2006 12:17

Косми от животно.. :lol: Имаше навсякъде, не много където не са могли да бръкнат,аз ги почистих с кука за плетене.Също и евро монети някакви..също и резервна гума, крик оригинален пасатов,ключ за гуми оригинален, ключ 10-ка..оригинален,отверка!..оригинална, казвам оригинални,щото си има в резервната гума пластмасово отделение със легла за тия инструменти, които точно пасват и на нещата има логото на VW.Тия неща да ги намериш вътре си е късмет :lol: Иначе преди 2 дена взехме за жената още една кола,в нея имаше:пластмасова кутия за инструменти и вътре триъгълник,крушки за стопове и крушки за фаровете??,гаечен ключ,крик...има и някакъв талон за паркинг,който е гумен с въртящи се вътре цифри за часовете.Има и някви стикери за прегледи,единия е до март 2007 ?? :shock май е карана до последно,дано имм късмет с колата. :wink:..забравих също в жабката имаше и една пластмасова табела "KONI EQUIPMENT"..трябва да си я сложа обратно :D

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Нед 01 окт 2006 12:53

Аз пък в старта кола си намерих най-якото пластмасово кученце, което си закачих на таблото и там си стои. Голямо е колкото монета от 1лв и е бяло на черни точки.

Пази ме от катаджии и се казва Стимпи :) хехе! :) Сега дори съм го назначил в новата каляска:)

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Нед 01 окт 2006 13:00

5 евро между предното стъко и таблото, малко стари италиянски монети, часовник swatch под задната седалка.

Потребителски аватар
dxd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dxd » Нед 01 окт 2006 13:08

Като си свалях халогените между бронята и радиатора на климата намерих две спекани опаковки от вафли(Нискокалорични) :wink: Свинята се е опитвала да отслабва :lol: само незнам как ги е пъхнала там :shock :lol:

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Нед 01 окт 2006 13:17

няколко евро монети и 2 диска с музика :) - слушал е класика (спокоен човек е бил, карал е спокойно колата) - да се надяваме :) хаха

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 01 окт 2006 15:08

Хехе, май аз дотук най-много съм намазал :)
Под задната седалка на голфа имаше силиконов пистолет с кутията и няколко пръчки вътре :) - много полезен инструмент.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 01 окт 2006 15:39

myrshavija написа:Хехе, май аз дотук най-много съм намазал :)
Под задната седалка на голфа имаше силиконов пистолет с кутията и няколко пръчки вътре :) - много полезен инструмент.

хахаха ако имаш шибидах има много голяма вероятност да тече mhihi

или някой джам-огледай внимателно при дъжд,щото с тая находка.... mhihi mhihi :014:

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Нед 01 окт 2006 15:51

pit написа:Косми от животно.. :lol: Имаше навсякъде, не много където не са могли да бръкнат,аз ги почистих с кука за плетене.Също и евро монети някакви..също и резервна гума, крик оригинален пасатов,ключ за гуми оригинален, ключ 10-ка..оригинален,отверка!..оригинална, казвам оригинални,щото си има в резервната гума пластмасово отделение със легла за тия инструменти, които точно пасват и на нещата има логото на VW.Тия неща да ги намериш вътре си е късмет :lol: Иначе преди 2 дена взехме за жената още една кола,в нея имаше:пластмасова кутия за инструменти и вътре триъгълник,крушки за стопове и крушки за фаровете??,гаечен ключ,крик...има и някакъв талон за паркинг,който е гумен с въртящи се вътре цифри за часовете.Има и някви стикери за прегледи,единия е до март 2007 ?? :shock май е карана до последно,дано имм късмет с колата. :wink:..забравих също в жабката имаше и една пластмасова табела "KONI EQUIPMENT"..трябва да си я сложа обратно :D

ако смятаме това, то и аз съм тузар ;)
Имах крик + 1 ключе 13

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 01 окт 2006 17:06

1.Квитанция за винетка-за някаква магистрала
2.квитанция за паркинг
3.Сервизна книжка
4.Наръчник за колата
5.Снимка на предишния собственик-около 60-те
6.Резервна гума,като вътре в нея има някакъв калъп от старниопор в който си има крик,ключ и отверка,абе с две думи оригинална работа.

Потребителски аватар
wolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolf » Нед 01 окт 2006 20:23

в старата кола си намерих около 10 лева на монети, 1 долар, 3 евро и един поникнал картоф.
а в сегашната некви страни скоби незнам за какво са но имам много в жабката, визитка на некви алармаджии (български) и брошура на kamei, сервизни документи.
тоя дето ми я докара сигурно я е обрал преди мен :roll:

Потребителски аватар
steff_gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот steff_gti » Нед 01 окт 2006 23:32

Аз пък вече не помня дреболиите, ама едно нещо си спомням много ясно. Като ми слагаха музиката (беше изтърбушена преди да я взема) при прекарването на кабелите на тавана на панела който е под жабката откриха усилвател който явно са пропуснали поради странното разположение. :D

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Нед 01 окт 2006 23:50

Ситни стъкълца :lol:
Един френд си купи лично рендето от Германия и вътре имаше банкнота от 1 лев от ония с паметника на Шипка :shock . Баничарката е `98, а тия левчета мисля, че са извън употреба поне от 91-92 г. Как се е озовало там :dontknow:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 02 окт 2006 2:17

Една монета - 1DM :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”