да онагледя

Аааа, Бриколаж скъпо - Практикер ще видя.
хахахаsebastianz55 написа:Днеска си взех гумата. Момчетата добре са си свършили работата доколкото мога да кажа от един поглед а и за 16 лв.
Иначе благодаря за предложението. Може да се възползвам. А не мога да разбера защо пък са я срязали ако съм пречел на някого при положение, че не съм бил близо до входа или нещо, а за разтоварване да не ще и дума дапреча, при все всичкото свободно пространство наоколо... бахти.
А колкото до клубните коли дето видях едната беше
Г3 тъмно син С 49хх ХР а малко по-надолу една наточена Г2, тъмно лилава с номер РА 64хх АВ.
bomini написа:В този ред на мисли.., в събота, като местих гумите на новите джанти - гумаджията ме вика и казва... "Я виж...!" И ми показва рапидка 2см дължина точно перпендикулярно на гумата "завинтена" точно в средния надлъжен грайфер на гумата...Не можах да си обясня, как може точно така да се забие такова нещо (и моята гума е нова) ... Та се наложи подложка да лепи. Мога да си представя, как се чувстваш
Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас
така е,с предимство са,но понякога се случва да изкачат откъде ли не.човека се е стреснал.нормално.сега нема да се каратеtr0ll написа:Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас
сори за офф:
А ти колега случайно да си пробвал да побуташ малко детска количка из улуците ни и да видиш колко "удобства" има за майките /и бащите/. Писнало ми е от дрисльовци които мислят, че като се качат в колата и пътя е техен - без значение дали е в нарушение или не пешеходеца е с ПРЕДИМСТВО !!! Вместо с псувни карай с по-голямо внимание !!!
sebastianz55 написа:....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], MyLens и 29 госта