Срязаха ми гумата! Да умре дано!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пон 02 окт 2006 22:56

Хич не съм... мислех дали е фабричен дефект, да съм я ударил, ожулил, не - просто разрез си е най-точен и под прав ъгъл.... това може да стане само ако ... абе такава маневра посмътрно не може да се направи срещу остър предмет, че да се наръчкаш така право и точно там....

да онагледя

Изображение

Аааа, Бриколаж скъпо - Практикер ще видя.

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Вто 03 окт 2006 1:55

Бастун под седалката ти.Пасва идеално.Хем допълнително препядствие за крадците,хем пребиваш!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 9:44

следващият път се обади като идваш да посрещаш някой да ти кажа поне къде да спираш без проблем :wink: .там това е често срещано рязане,понеже повече паркират камиони чакащи за митницата, а на баничарите им е писнало да им спират пред входа.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 03 окт 2006 9:46

O о май имаме заподозрян - баничар :twisted: :whip

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 9:48

L&R написа:O о май имаме заподозрян - баничар :twisted: :whip
не,нямаме.просто човека е пречил на някого.и за да не му се случва му казвам да се обажда да идва на нашия паркинг :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 03 окт 2006 9:50

Какво значи пречил :shock . Да ти срежат чисто нова гума :dummy:

ЕЙЙЙЙ аман от индианци :uuoooh:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 9:52

L&R написа:Какво значи пречел :shock . Да ти срежат чисто нова гума :dummy:
ми там в баничарницата е цял ден лудница,постоянно идват със стока и за ресторанта.знам ли :roll: човека да каже.аз просто му предлагам да ползва нашия паркинг който е с/у баничарницата :D

п.п.

ти ли ми заключи тема за Янко райсинг :twisted:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 03 окт 2006 9:53

преди 6/7год на мен ми я сразаха така нова гума защото бах спрял пред 3 рпу :roll: направо си купих нова гума пак :twisted:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Вто 03 окт 2006 10:34

Днеска си взех гумата. Момчетата добре са си свършили работата доколкото мога да кажа от един поглед а и за 16 лв.

Иначе благодаря за предложението. Може да се възползвам. А не мога да разбера защо пък са я срязали ако съм пречел на някого при положение, че не съм бил близо до входа или нещо, а за разтоварване да не ще и дума дапреча, при все всичкото свободно пространство наоколо... бахти.

А колкото до клубните коли дето видях едната беше

Г3 тъмно син С 49хх ХР а малко по-надолу една наточена Г2, тъмно лилава с номер РА 64хх АВ.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 11:21

sebastianz55 написа:Днеска си взех гумата. Момчетата добре са си свършили работата доколкото мога да кажа от един поглед а и за 16 лв.

Иначе благодаря за предложението. Може да се възползвам. А не мога да разбера защо пък са я срязали ако съм пречел на някого при положение, че не съм бил близо до входа или нещо, а за разтоварване да не ще и дума дапреча, при все всичкото свободно пространство наоколо... бахти.

А колкото до клубните коли дето видях едната беше

Г3 тъмно син С 49хх ХР а малко по-надолу една наточена Г2, тъмно лилава с номер РА 64хх АВ.
хахаха
синия е моя ,лилавия е на павлети и другия който го нямаше беше на жината :006: е за този паркинг ти казвам да спираш

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 03 окт 2006 12:44

bomini написа:В този ред на мисли.., в събота, като местих гумите на новите джанти - гумаджията ме вика и казва... "Я виж...!" И ми показва рапидка 2см дължина точно перпендикулярно на гумата "завинтена" точно в средния надлъжен грайфер на гумата... :shock Не можах да си обясня, как може точно така да се забие такова нещо (и моята гума е нова) ... Та се наложи подложка да лепи. Мога да си представя, как се чувстваш :roll:

Това с рапидката и на мен ми се е случвало. Но гумата събвсем леко спадаше. Според мен сама си се е забила, защото поне 2-3 часа карах колата преди да я видя или по-точно чуя :wink:

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Re: Споко!

Мнениеот tr0ll » Вто 03 окт 2006 16:42

Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас

сори за офф:
А ти колега случайно да си пробвал да побуташ малко детска количка из улуците ни и да видиш колко "удобства" има за майките /и бащите/. Писнало ми е от дрисльовци които мислят, че като се качат в колата и пътя е техен - без значение дали е в нарушение или не пешеходеца е с ПРЕДИМСТВО !!! Вместо с псувни карай с по-голямо внимание !!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Споко!

Мнениеот LILO&STICH » Вто 03 окт 2006 16:44

tr0ll написа:
Perso написа:Аз пък днес щях за малко да слеза и да ушамаря една майка с количка. Не стига че бута количката на сред платното а като я напсувах и и казах че има тротоар ми ритна буса ... ле леее ужас

сори за офф:
А ти колега случайно да си пробвал да побуташ малко детска количка из улуците ни и да видиш колко "удобства" има за майките /и бащите/. Писнало ми е от дрисльовци които мислят, че като се качат в колата и пътя е техен - без значение дали е в нарушение или не пешеходеца е с ПРЕДИМСТВО !!! Вместо с псувни карай с по-голямо внимание !!!
така е,с предимство са,но понякога се случва да изкачат откъде ли не.човека се е стреснал.нормално.сега нема да се карате :wink:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Вто 03 окт 2006 18:49

Да си призная аз винаги правя път на деца, майки с колички и т.н. /но когато аз карам с 5 км в час с минимум газ, за да не й изплаша бебето а тя ме вижда и се влачи 200-300 метра без да ми направи път - а може, почва да ми прикипява/.. но как да направиш път на някой който ти изхвърча от нищото... на децата им е простено, но не и на родителите, които са до тях пушат цигара до пътя и не ги гледат, нито на блейковците, които пресичат по средата на платното без да погледнат за кво става дума въобще.., да не говорим за старите хора, на които сякаш им е писнал живота...

абе ужас, никаква култура на пешеходците, а ако стане нещо, колкото и внимателен да си бил щом си зад волана береш гайлето и не само без да си реално виновен.

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Вто 03 окт 2006 20:43

sebastianz55 написа:....

точно за влаченето се паля - щото вчера с детската количка от единия край на улицата дето живея до другия не можах да се кача на тротоара, защото навсякъде бяха наспрели коли, а ако бях опитал да се мушна щях да одера на някой колата и точно един идиот ми се разсвири зад мене. В голфа си нося един огромен гаечен ключ точно за такива моменти - вече ще си го нося и в бебешката количка !!!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”