Max speed - my GTI
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 22:09, променено общо 1 път.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
MandalaY написа:С риск да се повторя с колегата отгоре... Не е ли малко странно при тази скорост колата да е загряла до 70 градуса? Или това са 200 по инерция и от въздушната струя се е простудила охладителната с-ма![]()
![]()
В интерес на истина и мен ме интересува, днеска като се прибирах от Бургас много яко ръчках колата.... и наистина се 4удих защо повече от 70-80 не качва, качи се чак когато спрях да хапна и не бях загасил колата.... все си мисля 4е при 200км/ч трябва да се качи поне до 80 90

абе браво за 200тате ама да имаш едно наум с тия скорости..
Ники Лауда мисля че беше казал - няма кола която да е безопастна ако караш с над 100...
..никога повече не бих карал със повече от 130-140, независимо че последните ми коли са все по 150 коня - откак сега август ми гръмна гума на ауди-то (добре че беше задна, че бях на магистрала, че карах по-бавно, че бях сам в момента на платното и сам в колата...), та се оттървах жив и здрав. от впечатленията ми по поведението на колата в момента на гръмването, ако не бях карал със 120-130 си отивах като нищо.....преди като се сетя - 220-230 бааааааси

..никога повече не бих карал със повече от 130-140, независимо че последните ми коли са все по 150 коня - откак сега август ми гръмна гума на ауди-то (добре че беше задна, че бях на магистрала, че карах по-бавно, че бях сам в момента на платното и сам в колата...), та се оттървах жив и здрав. от впечатленията ми по поведението на колата в момента на гръмването, ако не бях карал със 120-130 си отивах като нищо.....преди като се сетя - 220-230 бааааааси

Последна промяна от daemon на Вто 03 окт 2006 21:12, променено общо 1 път.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
MandalaY написа:С риск да се повторя с колегата отгоре... Не е ли малко странно при тази скорост колата да е загряла до 70 градуса? Или това са 200 по инерция и от въздушната струя се е простудила охладителната с-ма![]()
![]()
Колата ми е с по-различна броня от оригиналната след като ударих една лисица с оригиналната и имах проблем с охлаждането като я сложих. Загряваше доста бързо и то на дълъг път - колкото по висока е скороста, толкова повече вдигаше температурата. Стигаше до 110 градуса. Ходих в един сервиз да сменя термостата защото си мислех че е от него, но майстора като ми видя бронята и предположи, че въздуштата струя не достига достатъчно до радиатора. Термостата така и не го сменихме (той и без това си е нов на около година и половина) Въздухозаборника не достигаше до долния край на бронята и се наложи да направя удължение. Сега повече от 80-90 градуса не е вдигала дори и в най-големите жеги.
На снимката съвсем не съм по инерция и температурата е около 80 градуса. Снимката е направена малко под ъгъл и затова изглежда, че е към 70. Извън града стрелката стои около 80, но не повече.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”