1.8 T AGU
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: 1.8 T AGU
За 1300 лв. двигател, скорости и турбина ако си е взел колегата със сигурност е от някоя крадена.... 

- batetony67
- Контакти:
Ceki4aGTI написа:Кво да питам, човек те в тия морги имам чувството, че купувам ново, по-добре от някой колега да разпитам и да купя каквото ми трябва, пак и много лъжат в моргите
Тръгнал си проект да правиш, а искаш да стане без пари. Не сравнявай цените на Г2 с тези за Г4, защото тук само имената им съвпадат. Ако искаш мога да ти направя разбивка на по-едрите части колко струват на вторичния пазар, за да видиш, че ако не е крадена колата няма как да се вмъкнеш в бюджет под 2000 лв.
П.П. Все пак тези, а и всички коли по моргите се купуват, а не както в белите страни ги изхвърлят.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
batetony67 написа:За 1300 лв. двигател, скорости и турбина ако си е взел колегата със сигурност е от някоя крадена....
Не е крадена,просто цените са си нормални....
Не са като в повечето морги,където дерат кожи за нищо...

Там се взима кола за без пари от Англия и се продава на адски много пари тук на части...

- batetony67
- Контакти:
Dead man написа:batetony67 написа:За 1300 лв. двигател, скорости и турбина ако си е взел колегата със сигурност е от някоя крадена....
Не е крадена,просто цените са си нормални....
Не са като в повечето морги,където дерат кожи за нищо...![]()
![]()
Там се взима кола за без пари от Англия и се продава на адски много пари тук на части...![]()
Я ми я покажи къде е тази морга. Сигурно в двора на някоя къща, където не плаща наем, заплати на поне 3-4 човека, охрана, осигуровки, гориво за машини и куп други дреболии. И защо мислиш, че в Англия колите са без пари, досега съм вкарал над 200 и все съм ги купувал. Само за да я докараш ще ти струва поне 1000 лв. и това е цена за мен, защото съм редовен клиент, ако ти се обадиш ще ти забият поне 1300. И, както е във всеки бизнес, надценката на всяка стока не е чиста печалба.
П.П. Цената от 1300, за която колегата е взел комплекта ако не е от крадена, то тогава е от частно лице, което си разпродава остатъците от ударена кола, като преди това е взел застраховката и/или не е в час с цени, или и двете, иначе просто не се връзва аритметиката.
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Ceki4aGTI написа:_DIESEL_POWER_ написа:Ей Цекич, в 2-ката 1.8Т ли искаш да буташ.Какво стана с КР-а, не става ли?
Митаче обмислям това, кара ми се турбо мотор и мисля че AGU мотора е най-доброто решение, КР-а си варви въпреки, че нема нема и се попреебава малко таз механична инжекция а и да искам по бърза кола но не искам 4ка обичам си мойта 2-ка
Мотора ти ако е читав казах ти най-простия варянт, докато събереш пари - твоя мотор с турбо 2-ра ръка и газ! Така няма да ти трябва електроника. За 1000 и малко няма да познаеш колата.1.8Т както казва колегата е скъп мотор, ще се вкараш във филм

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Всичко е според зависи,мой приятел си взе шаран вр6 2.8 за 1300 лева-Цялата кола и да -с редовни документи и приличен вид,но си трябва търсене та може и 1.8т цялото за толкова но тр мноого ровене 

- Dead man
- Контакти:
Я ми я покажи къде е тази морга. Сигурно в двора на някоя къща, където не плаща наем, заплати на поне 3-4 човека, охрана, осигуровки, гориво за машини и куп други дреболии. И защо мислиш, че в Англия колите са без пари, досега съм вкарал над 200 и все съм ги купувал. Само за да я докараш ще ти струва поне 1000 лв. и това е цена за мен, защото съм редовен клиент, ако ти се обадиш ще ти забият поне 1300. И, както е във всеки бизнес, надценката на всяка стока не е чиста печалба.
П.П. Цената от 1300, за която колегата е взел комплекта ако не е от крадена, то тогава е от частно лице, което си разпродава остатъците от ударена кола, като преди това е взел застраховката и/или не е в час с цени, или и двете, иначе просто не се връзва аритметиката.
ОСтава и да кажеш че работиш за 100 лева чиста печалба на месец ??

АКо нямаше далавера в моргите,нямаше да има на всеки пет метра...

Без лоши чуства,но във всяка морга не познават цените...

Всичко е според зависи,мой приятел си взе шаран вр6 2.8 за 1300 лева-Цялата кола и да -с редовни документи и приличен вид,но си трябва търсене та може и 1.8т цялото за толкова но тр мноого ровене
Така е,има и нормални морги извън София и много частни обяви за коли-търсенето му е майката...

- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Ceki4aGTI написа:Кво да питам, човек те в тия морги имам чувството, че купувам ново, по-добре от някой колега да разпитам и да купя каквото ми трябва, пак и много лъжат в моргите
Тръгнал си проект да правиш, а искаш да стане без пари. Не сравнявай цените на Г2 с тези за Г4, защото тук само имената им съвпадат. Ако искаш мога да ти направя разбивка на по-едрите части колко струват на вторичния пазар, за да видиш, че ако не е крадена колата няма как да се вмъкнеш в бюджет под 2000 лв.
П.П. Все пак тези, а и всички коли по моргите се купуват, а не както в белите страни ги изхвърлят.
Колега, още разпитвам за да вида как стоят нещата, да съм сравнявал някаде цените м/у Г2 и Г4 ? Просто питам, разпитвам, все пак за това е форума

- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
_DIESEL_POWER_ написа:http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-VW-engine-1-8T-AGU-/330611873300?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cfa00d614#ht_500wt_1413
Митак, един приятел ми беше дал номера на негов приятел и момчето ми каза за 1500 лв всичко (турбо, електроника,) + скорости и документи. Аз вече си направих сметката

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ceki4aGTI написа:_DIESEL_POWER_ написа:http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-VW-engine-1-8T-AGU-/330611873300?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4cfa00d614#ht_500wt_1413
Митак, един приятел ми беше дал номера на негов приятел и момчето ми каза за 1500 лв всичко (турбо, електроника,) + скорости и документи. Аз вече си направих сметкатаИначе мерси, все пак
![]()
![]()
Цена от миналата седмица от гробница в Пазарджик - оборудван мотор с к03с турбина, бензинова помпа, инсталация компютър и т.н - 180 коня от Ауди ТТ без скорости - 1500 лева
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
колега търси нещо ударено,все пак ще можеш да продадеш после нещо от него.Аз преди 2 год си взех цяла т.е леко ударена Г4 99г турбо ексклузив изпълнение за 2 хилки,сега трябва да са паднали цените.Че само за прехвърлянето и обслужването на мотора ще ти трябват 800-1000 лв

- Ceki4aGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси все пак на колегите, че продължават да дават информация и съвети но за сега няма смисал, когато се започне с проекта ще се пише повече
Все пак не е лесно да си студент 

- Dead man
- Контакти:
viewtopic.php?f=57&t=289783
За 1500 лева...
ПС: А някой колеги ми казваха че не може на тази цена...
Явно може...
продавам двигател 1.8Т -156 коня от сеат ибиза 2001г. в комплект със скорости компютъра и всичко друго необходимо за да се монтира в друга кола + работещ климатроник, двигателя още е на колата и може да се пробва, по двигателя не е пипано нищо, турбината е перфектна, напълно обслужен преди 2 месеца за около 500лв ангренажен ремък всички масла и филтри и свещи + масло на скоростите, колата претърпя удар засегнат е само 1-вия радиатор намира се в София
Цената е 1500лв и е твърда
За 1500 лева...

ПС: А някой колеги ми казваха че не може на тази цена...

Явно може...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”