Anbuch написа:Взех си Vredstain Quatrac 2 - всесезонни за отпред (към 80 лв). Чудени гуми , не се трият лесно ,но за сняг ми се струва ,че не са много добри . после си взех летният вариант на Vredstain които се водят за дъжд ( много приличат на малоята само дето нямат посока на въртене). Впечатленията ми са много добри ,но се тържат по добре от
Quatrac 2 само на дъжд и плюс това се трият почти със същите темпове. Раздялата ми с фирмата Vredstain беше като си взех още един комплект Vredstain Quatrac 2 и на 2000 км колата взе да криви на една страна. Разменям местата на гумите и хоп на другата. Жалвах се защото имат гаранция ,а то сервиза ми казаха ,че понякога ставало така ,ама това не се поемало от гаранцията. Като цяло са много меки и возят добре ,но Vredstain Quatrac 2 са малко шумнички.
Имам 20 000 км годишно МЕЖДУСЕЛКИ път (ужасен път и яко през дупките щото все се закъснява за работа

Само за пояснение : колкото Debica са Goodyear , толкова и Maloia ( доста разпространена гума по нашият край) са Vredstain. Че съм чувал и имена на фирми като "Vredstain Maloia"