Закупуване на кола, преди Нова Година или след това???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пон 09 окт 2006 15:14

е и аз тая дилема колко я мъчих, и накрая реших кат мине зимата да ходя до германия, ако не е по-евтино то поне ще е по-запазена

Потребителски аватар
iceberg
Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
Двигател: BMM 2009

Мнениеот iceberg » Пон 09 окт 2006 15:50

Моя съвет е да изчакаш! Аз също съм отложил за след нова година.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 09 окт 2006 15:50

тука май повечето сме замислили ъпгрейд на количките след новата годинка......и аз се включвам в това число........живот и здраве......дано се накиприм

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 09 окт 2006 15:53

След Нова година няма да могат да ви смогнат европейците.
То и сега хубава кола се търси с месеци :D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 09 окт 2006 16:45

Ами моя комшия с който ходих да си докарам голфа каза че положението с колите "...си е мамата е.....о" няма читави коли за докарване. Е той има предвид такива до 7-8000лв продажна цена ама като гледам колегите ще взимат по скъпички коли така че може и по-лесно да намерят ! Но ако намерят 4ка с който и да е двигател за 7000лв както се споменаваше в един пост спокойно да вземат една в повече веднага ще я платя на 8000 че племенника ще взима книжка скоро... :lol:

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 10 окт 2006 7:52

Stivi написа:Ами моя комшия с който ходих да си докарам голфа каза че положението с колите "...си е мамата е.....о" няма читави коли за докарване. Е той има предвид такива до 7-8000лв продажна цена ама като гледам колегите ще взимат по скъпички коли така че може и по-лесно да намерят ! Но ако намерят 4ка с който и да е двигател за 7000лв както се споменаваше в един пост спокойно да вземат една в повече веднага ще я платя на 8000 че племенника ще взима книжка скоро... :lol:

В интерес на истината имам приятел с автокъща и той ми гарантира, че ще ми докарат Голф 4 за тези пари! Дано да не лъже

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 10 окт 2006 8:00

:офф :офф хехее ако можеха да ги докарват на 7/8000хил. пазара да е пълен :wink:
в момента всичкото джамбазин което знам пълни коли от вън вкарват си свободните парици :wink: защото 2007 ще има еко норма :wink: а какво ще е 2007 никой не може да каже на 100% ще се разбере като влезем :wink: и да няма "гръм от ясно небе" :D

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 10 окт 2006 8:02

santo_trafficante написа::офф :офф хехее ако можеха да ги докарват на 7/8000хил. пазара да е пълен :wink:
в момента всичкото джамбазин което знам пълни коли от вън вкарват си свободните парици :wink: защото 2007 ще има еко норма :wink: а какво ще е 2007 никой не може да каже на 100% ще се разбере като влезем :wink: и да няма "гръм от ясно небе" :D

Така ми каза!! Аз само си споделям с вас!!! 98г- 8000лв. Разбира се без да си слага никаква надценка!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 10 окт 2006 8:03

santo_trafficante написа:какво ще е 2007 никой не може да каже на 100%

е как да не може :) правилата са ясни - както в останаото ЕС (за справка Полша, Унгария, Чехия)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 10 окт 2006 8:08

musura написа:
santo_trafficante написа:какво ще е 2007 никой не може да каже на 100%

е как да не може :) правилата са ясни - както в останаото ЕС (за справка Полша, Унгария, Чехия)
според мен ще е ограничение в годините с ЕКО норма примерно ЕКО3 :wink: не че на вън има коли от тънките то се измете всичко събрахме им боклуците :D ако няма някво ограничение смятай всичко се юрва да си търси кола на "далавера" но и това е само мит ако нямаш познати на вън или време да обикаляш много с кола! и тя колата излиза..... :wink: :D :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 10 окт 2006 8:14

Тц, няма да има ограничения. По-точно ще има, но само за новите автомобили, то затова вносителите рават като магарета, защото се очаква спад с около 30% в продажбите на нови автомобили, за сметка на бум при второупотребните :)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 10 окт 2006 8:20

musura написа:Тц, няма да има ограничения. По-точно ще има, но само за новите автомобили, то затова вносителите рават като магарета, защото се очаква спад с около 30% в продажбите на нови автомобили, за сметка на бум при второупотребните :)
хаха и така да е голф 4 не мое да го пипнеш за 4000е освен ако не е с проблем или ударен и е за правене ама пак ме съмнява цената :D е сега се върнаха едни приятели от Италия занимават се с коли викат сушаа вече няма "кокали"за вкарване и са накупували някви скъпи мерцедеси,авенсис.. и др. за да не върнат парата :D а седяха 10дена там :wink: 2007 ще има коли на вън но не на тея цифри на който повечето хора се надяват :wink: да знаете че "сметка на пазар не излиза никога"!!!!!!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 10 окт 2006 9:03

значи едно е сигурно - колите ще поскъпнат навън, защото тамошните търговци занят, че ще вкараме няколко стотин хиляди бройки догодина и ще ни посрещнат готови :)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 10 окт 2006 9:06

musura написа:значи едно е сигурно - колите ще поскъпнат навън, защото тамошните търговци занят, че ще вкараме няколко стотин хиляди бройки догодина и ще ни посрещнат готови :)
а те не са глупави вече се готвят :wink: в Ит. вече няма коли за по 300/500 еуро като преди :wink: че и по тънки :wink:

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Вто 10 окт 2006 9:34

Моето е мнение е че след разните промени нагоре-надолу най-накрая няма да има съществена разлика в цените. Тъй че не си струва изчакването. Вече ако нямаш събрани достатъчно пари е по-добре да почакаш да се посъберат. Но като цяло чудеса с евтения или супер скъпо няма как да станат, щото всичко се определя от търсене и предлагане.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”