Закупуване на кола, преди Нова Година или след това???
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами моя комшия с който ходих да си докарам голфа каза че положението с колите "...си е мамата е.....о" няма читави коли за докарване. Е той има предвид такива до 7-8000лв продажна цена ама като гледам колегите ще взимат по скъпички коли така че може и по-лесно да намерят ! Но ако намерят 4ка с който и да е двигател за 7000лв както се споменаваше в един пост спокойно да вземат една в повече веднага ще я платя на 8000 че племенника ще взима книжка скоро... 

- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Ами моя комшия с който ходих да си докарам голфа каза че положението с колите "...си е мамата е.....о" няма читави коли за докарване. Е той има предвид такива до 7-8000лв продажна цена ама като гледам колегите ще взимат по скъпички коли така че може и по-лесно да намерят ! Но ако намерят 4ка с който и да е двигател за 7000лв както се споменаваше в един пост спокойно да вземат една в повече веднага ще я платя на 8000 че племенника ще взима книжка скоро...
В интерес на истината имам приятел с автокъща и той ми гарантира, че ще ми докарат Голф 4 за тези пари! Дано да не лъже
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- many
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа::оффхехее ако можеха да ги докарват на 7/8000хил. пазара да е пълен
![]()
в момента всичкото джамбазин което знам пълни коли от вън вкарват си свободните парицизащото 2007 ще има еко норма
а какво ще е 2007 никой не може да каже на 100% ще се разбере като влезем
и да няма "гръм от ясно небе"
Така ми каза!! Аз само си споделям с вас!!! 98г- 8000лв. Разбира се без да си слага никаква надценка!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
според мен ще е ограничение в годините с ЕКО норма примерно ЕКО3musura написа:santo_trafficante написа:какво ще е 2007 никой не може да каже на 100%
е как да не можеправилата са ясни - както в останаото ЕС (за справка Полша, Унгария, Чехия)

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
хаха и така да е голф 4 не мое да го пипнеш за 4000е освен ако не е с проблем или ударен и е за правене ама пак ме съмнява ценатаmusura написа:Тц, няма да има ограничения. По-точно ще има, но само за новите автомобили, то затова вносителите рават като магарета, защото се очаква спад с около 30% в продажбите на нови автомобили, за сметка на бум при второупотребните

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Моето е мнение е че след разните промени нагоре-надолу най-накрая няма да има съществена разлика в цените. Тъй че не си струва изчакването. Вече ако нямаш събрани достатъчно пари е по-добре да почакаш да се посъберат. Но като цяло чудеса с евтения или супер скъпо няма как да станат, щото всичко се определя от търсене и предлагане.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”