Защо се излагаш да пускаш тема?Supawiza написа:Случая е следни:
Карам си аз по улицата и спирам на аварийни понеже един познат ми махна .
Интересна случка с полицай.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Интересна случка с полицай.
Кое точно е излагация, че не мога да схвана! Много добре си беше темата със снимките, но явно колегата се е поуплашил.За негово успокоение ще кажа, че нищо не може да ти направи тази круша, защото отдавна не те помни!
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Защо се излагаш да пускаш тема?Supawiza написа:Случая е следни:
Карам си аз по улицата и спирам на аварийни понеже един познат ми махна .
Ами пуснах темата защото не беше ми се случвало подобно нещо и общо взето бях потресен направо и реших да споделя с колегите от форума.
Не знам така прецених така направих,нали знаеш всеки човек в една и съща ситуация действа по различен начин.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Пуснете ги във vbox-са и понеже идват избори на гусин к-н доста ще му се дръпне л*****о да не му изстине пенсииката 

- aRoGaNsS
- Автомобил: Golf 4 TDI GTI
- Двигател: 1.9 ARL 2002
Преди 1 година се събирахме около 10-на писти на жп гарата в Габрово,и таман ще тръгваме към Междене,няколко мотора тръгнаха напред и отзаде една патрулка изсвири и почнаха едни проверки едни чудеса от храброст,и оня ми ти чичко полицай като обиди солидно едно от момчетата на роднини и лели в следващия миг беше на земята от челен удар с каска по празната му тиква
арестуваха момчето,но в разследването се разбра точно какво стана,момчето отнесе глоба,и една топла вечер,и доколкото знам тоя чичко дето го раздаваше тежко сега е пенсиониран и порицан,точно заради тази случка,та трябва да си търсиш и отстояваш правата! 
арестуваха момчето,но в разследването се разбра точно какво стана,момчето отнесе глоба,и една топла вечер,и доколкото знам тоя чичко дето го раздаваше тежко сега е пенсиониран и порицан,точно заради тази случка,та трябва да си търсиш и отстояваш правата! - H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Ами виновен си,бе пич.Не те ли дразнят някои които спират където им падне и затруднява и без това скапаното движение?Колкото за полицая,не е нужно да е с униформа за да вземе отношение по даден казус.
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Ами виновен си,бе пич.Не те ли дразнят някои които спират където им падне и затруднява и без това скапаното движение?Колкото за полицая,не е нужно да е с униформа за да вземе отношение по даден казус.
Колега по постовете ти разбирам,че си от другия край на "барикадата" но мога да ти кажа ,че твоя колега също беше не в нарушение ами поне три нарушения!
Хубаво е да се гледа ситуацията обективно не субективно!
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Supawiza написа:Моля който ги е изтеглил снимките да ги изтрие да нямам проблеми.
Знам ли вече.
Ти май няма да можеш да спиш спокойно.
От Държавна сигурност ли се притесняваш? Ако стане нещо, ще кажем, че си добро момче и ще те пуснат на свобода отново! 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
H2O написа:Ами виновен си,бе пич.Не те ли дразнят някои които спират където им падне и затруднява и без това скапаното движение?Колкото за полицая,не е нужно да е с униформа за да вземе отношение по даден казус.
Нужно е !!!И да се легитимира...и да спазва законите на България!!!След като той осъществява контрола по спазването им.Жалба до поне три различни инстанции(едната да е медия)....Превишаване на правата= поне дисциплинарно уволнение.Има късмет,че не е попаднал на мен...имам опит в подобни ситуации...
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Аз видях снимките , не съм от никоя барикада (към автора на темата
) ,според мен просто в момента не си в положение да търсиш справедливост . Начина по който беше спрял , точно показва самонадеяност , грубо отношение към правилата за движение , да не говорим за колегите (другите участници в движението) и съвсем откровено споделяш , че си спрял не по някаква основателна причина , а просто да кажеш Хелоу на аверчето ...
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Аз видях снимките , не съм от никоя барикада (към автора на темата) ,според мен просто в момента не си в положение да търсиш справедливост . Начина по който беше спрял , точно показва самонадеяност , грубо отношение към правилата за движение , да не говорим за колегите (другите участници в движението) и съвсем откровено споделяш , че си спрял не по някаква основателна причина , а просто да кажеш Хелоу на аверчето ...
Ако се спазваха законите и двамата щяхте да отнесете глобите, но не би

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ако бях на мястото на колегата, щях да си понеса глобата за сметка на физиономията на тоя като се видим в съда...
А вече ако се стигне до дисциплинарно уволнение ще е като джакпот от тотото
-
Петър Петров
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Ако бях на мястото на колегата, щях да си понеса глобата за сметка на физиономията на тоя като се видим в съда...
Ти мислиш ли, че това ще стане

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Има си доказателства, а приятеля на колегата може да се яви и като свидетел 
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Аз видях снимките , не съм от никоя барикада (към автора на темата) ,според мен просто в момента не си в положение да търсиш справедливост . Начина по който беше спрял , точно показва самонадеяност , грубо отношение към правилата за движение , да не говорим за колегите (другите участници в движението) и съвсем откровено споделяш , че си спрял не по някаква основателна причина , а просто да кажеш Хелоу на аверчето ...
Аз справедливост ясно,че и да търся няма да намеря но ми беше интересно дали на някой му се е случвало както стои на аварийни и да му дойде на главата.Полицая влезе от насрещното пресече другите надолу и затвори почти целия път и това поне 20 мин.
А относно спирането винаги се съобразявам къде да спирам в случая там където бях спрял е доста широко.
Даже като спря се извиних,че съм спрял така но човека просто слезе скосен с явната цел да се заяжда.
Сигурен съм ,че на всеки се е случвало да спре на аварийни за кратко време.
П.П
Двама +още един познат от рекламната къща наблизо който направо се учуди на случката и като видя въпросния полицай вика ,че тоя по принцип си бил такъв безсмъртен и арагонтен.
А пък глобата може би за неправилно спиране или де да знам.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”