Shell - много зле

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Вто 10 окт 2006 23:10

Според мен не лъжат с толкова много колега.Може да има нещо но то ще е в промишлените количества.Как иначе като напълниш туба от 10 литра а на колконката ти изпише 11 ще си платиш.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Сря 11 окт 2006 8:16

Аз пък се страхувам повече от малките частни газостанции.През лятото до морето и обратно зареждах само от ОМВ и Шел и колата ми даде много приличен разход.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Сря 11 окт 2006 8:40

Колеги, имайте в предвид че вече много бензиностанции станаха ШЕЛ на франчайзинг, демек некакъв Шел не са а са по скоро ЕТ Иван Иванов.....така че сами си вадете изводите

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 11 окт 2006 8:42

Plamen_VR6 написа:Колеги, имайте в предвид че вече много бензиностанции станаха ШЕЛ на франчайзинг, демек некакъв Шел не са а са по скоро ЕТ Иван Иванов.....така че сами си вадете изводите
и шел и омв май и лук ойл ама за тях не знам:) и на 3те фирми съм сложил кръст :D не зареждам от тях защото не стават :D

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 11 окт 2006 12:09

santo_trafficante написа:
Plamen_VR6 написа:Колеги, имайте в предвид че вече много бензиностанции станаха ШЕЛ на франчайзинг, демек некакъв Шел не са а са по скоро ЕТ Иван Иванов.....така че сами си вадете изводите
и шел и омв май и лук ойл ама за тях не знам:) и на 3те фирми съм сложил кръст :D не зареждам от тях защото не стават :D
ВИВА ЕКО :wink:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 11 окт 2006 12:12

Бе веднъж заредих от ШЕЛ и после сипах 300 мл. спирт в резервоара, че да не ми гасне, като спра на кръстовище...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 11 окт 2006 12:54

lilo_stich написа:
santo_trafficante написа:
ВИВА ЕКО :wink:
виж как знаеш :wink: а и то вече е само 1 вид леко едното погълна другото :wink: та там е истината :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”