Вчера към 20 ч. (13.10.06)
-
- Автомобил: vw touran
- Двигател: BKD 2006
- Контакти:
ха колеги ще ме извините ама полвината дето са писали до тука и хабер си нямат.
ако мойе да ти написхе както катаджия така и раиония инспектор(това е за закона за двийение по пътищата).
пешаците както казвате могат да пишат актове за ли4ни карти и по законите на столи4на голяма община, а те неса молки глобите става вапрос за паркиране в тревни площи и на спирки и тем подобни.
всики могте да те спира 6том има униформа и палка, а мойе и без палка в закона писхе с ясно разбираеми знаци в светлата част от деня а през нощо с фенер или друго.
ако мойе да ти написхе както катаджия така и раиония инспектор(това е за закона за двийение по пътищата).
пешаците както казвате могат да пишат актове за ли4ни карти и по законите на столи4на голяма община, а те неса молки глобите става вапрос за паркиране в тревни площи и на спирки и тем подобни.
всики могте да те спира 6том има униформа и палка, а мойе и без палка в закона писхе с ясно разбираеми знаци в светлата част от деня а през нощо с фенер или друго.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
е Санто ти е написал, че без палка няма да спре, както и аз...
Ако ще ми маха с ръка се отнасям като към средностатистически стопаджия...
Бате Бо го е написал съвсем ясно:
Ако ще ми маха с ръка се отнасям като към средностатистически стопаджия...
Бате Бо го е написал съвсем ясно:
golfer написа:Акт за нарушение на закона за движение по пътищата могат да ти пишат само КАТ.
Служителите на КАТ са със светлоотразителни зелени елеци и бели шапки.Оборудвани с превозно средство-автомобил или мотоциклет.
Всички други полицаи могат да констатират нарушение да извикат КАТ за да ти съставят протокол за нарушението а те да са свидетели.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”