Шумахер - никога няма да има такъв пилот
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Да, наистина най-големия към момента си отива. Направи го достоино въпреки хилядите проблеми в квалификацията и състезанието. И мен ме е яд че няма да се състезава повече, макар че с карането си в последните състезания показа на всички критици кои е. Евала Шампионе.
Но пък е ред и на Кими и Маса да покажат какво могат. Със замразяването на двигателите мисля че няма да е трудно Фераритата да мачкат оттук насетне.
И не на последно място, честита победа на Маса и честита титла на Алонсо и Рено. Прогнозата ми е че в следващите няколко сезона титлите неизменно ще са за Ферари.
ето и едно добро попадение:
[/quote]
Но пък е ред и на Кими и Маса да покажат какво могат. Със замразяването на двигателите мисля че няма да е трудно Фераритата да мачкат оттук насетне.
И не на последно място, честита победа на Маса и честита титла на Алонсо и Рено. Прогнозата ми е че в следващите няколко сезона титлите неизменно ще са за Ферари.

ето и едно добро попадение:
[quote name='ogi1111' date='Oct 23 2006, 08:44 AM' post='17594']
22.10.06
Генералния директор на Renault Флавио Бриаторе, отбеляза брилянтното каране на Михаел Шумахер по следния начин:
"Това, което днес направи Михаел Шумахер ще остане в историята на Формула 1. Не знам какво му имаше, но днес той летеше. Спечелихме шампионата срещу изключителен съперник".
[url=http://www.gazzetta.it/ultimora/agrnews.jsp?id={001A761D-6818-47D0-8D66-02D4F22D7996}&cat=formula1&sezione=FORMULA1]http://www.gazzetta.it/ultimora/agrnews.js...ezione=FORMULA1[/url]
[/quote]
Последна промяна от madmen на Пон 23 окт 2006 8:21, променено общо 2 пъти.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dude написа:стана ми тъжно за михаел, защото можеше да ги погази още сезон два, не е като да няма възможност
Принципно си адски прав, но аз си мисля че малко хора могат да усетят кога тр да се оттеглят и той е един от тях

Той е на върха и се оттегля като шампион и ще ни остане в сърцата и съзнанието като такъв.... Което сподер мен е за предпочитане отколкото да се оттегли губейки...

Iavor написа:Дано да няма друг като него.Нема такова леке!
Познаваш го лично ??? говорил си с него ??? пил си бира ????
май яко бъркаш спортния хъс с спортната злоба с други неща .....
Най- Великия пилот в Михаел Шумахер и с последното су състезания го доказа безапелационно

честита титла на Алонсо , пожелавам му още 5 такива за да стъпи на малкия пръст на Михаел
teo_ss написа:какво стана тази вечер?
Тръгна от 10-та позиция (поради проблеми в квалификацията) изпревари двете BMW-та на един дъх, Изпревари Фисикела на старт финалната права и веднага след първият завой му се спука задна лява гума. Една обиколка по джанта и непредвиден пит стоп. Излезе 17-ти или 18-ти. Камерите почнаха да следят пилотите в челото, а Шуми междувременно стигна до 8-ма позиция. Следваха изпреварвания на Баричело, отново Фисикела и Райконен. Финишира 4-ти след Маса, Алонсо и Бътън. Може да съм допуснал някоя неточност в описанието но в тези часове ... . Трябва да се отдаде заслуженото и на Ферари които, с изключение на две страни загуби на мощност бяха недостижими.
В крйна сметка проблемите направиха състезанието интересно и позволиха на Шумахер да направи един прекрасен завършек на спортната си кариера. Това, че титлата му се изплъзна не е болка за умиране, има ги толкова колкото никой не допускаше за възможно в съвременната формула.
Честита титла на Алонсо и Рено.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
audiokick написа:Iavor написа:Дано да няма друг като него.Нема такова леке!
Евала батенце за смелоста да им го кажеш в очите!! Малко ми идва в повече тоя патос за Пилето. Че кара, няма спор... но и колко години нямаше никва конкуренция?!
Айдеееееееее, притече се опозицията

ПП лекето като се появи на някой в огледалата май ги кара да си лекьосват гащите от шубе

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:audiokick написа:Iavor написа:Дано да няма друг като него.Нема такова леке!
Евала батенце за смелоста да им го кажеш в очите!! Малко ми идва в повече тоя патос за Пилето. Че кара, няма спор... но и колко години нямаше никва конкуренция?!
Айдеееееееее, притече се опозициятаНе мога да разбера как някой може на черното да каже бяло само за да се разграничи от всеобщото мнение, а то е:Шумахер е велик пилот и е написал част от историята на моторните спортове
ПП лекето като се появи на някой в огледалата май ги кара да си лекьосват гащите от шубе
Тва за гащите е верно, и аз тва казвам, че всички конкуренти на Пилето до преди 2 години бяха посерковци!!!
Велик беше СЕНА!!! Пилето беше професионалист, без моментна конкуренция
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Хората на www.formula1.com са го казали:
Аз просто нямам какво да добавя...
formula1.com написа:He didn’t win the title or even the race. Indeed he didn’t even make the podium. However, Michael Schumacher’s farewell drive in Sunday’s Brazilian Grand Prix illustrated the grit, skill and determination that has made him the greatest driver Formula One racing has ever seen.
......
Schumacher’s competitive Formula One career may be over, but true to form, the great man entertained us to the last. Thank you Michael.

Аз просто нямам какво да добавя...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”