Шумахер - никога няма да има такъв пилот

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Нед 22 окт 2006 21:58

аз бях за Алонсо но Шумахер направи най-голямото шоу тази вечер. евала. ей така трябва да карат всички там . достойно напускане

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 22 окт 2006 22:25

Ехе , май съм изтървал голямо състезание, ще взема да си го дръпна от . . .

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 22 окт 2006 22:48

Направи страхотно каране.Лично за мен Ф1 вече не е същатата.Дано младите пилоти се поучат от неговия хъс и борба до последната хилядна.

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пон 23 окт 2006 7:00

стана ми тъжно за михаел, защото можеше да ги погази още сезон два, не е като да няма възможност

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 23 окт 2006 7:31

Да, наистина най-големия към момента си отива. Направи го достоино въпреки хилядите проблеми в квалификацията и състезанието. И мен ме е яд че няма да се състезава повече, макар че с карането си в последните състезания показа на всички критици кои е. Евала Шампионе.
Но пък е ред и на Кими и Маса да покажат какво могат. Със замразяването на двигателите мисля че няма да е трудно Фераритата да мачкат оттук насетне.

И не на последно място, честита победа на Маса и честита титла на Алонсо и Рено. Прогнозата ми е че в следващите няколко сезона титлите неизменно ще са за Ферари. 8)

ето и едно добро попадение:
[quote name='ogi1111' date='Oct 23 2006, 08:44 AM' post='17594']
22.10.06

Генералния директор на Renault Флавио Бриаторе, отбеляза брилянтното каране на Михаел Шумахер по следния начин:
"Това, което днес направи Михаел Шумахер ще остане в историята на Формула 1. Не знам какво му имаше, но днес той летеше. Спечелихме шампионата срещу изключителен съперник".

[url=http://www.gazzetta.it/ultimora/agrnews.jsp?id={001A761D-6818-47D0-8D66-02D4F22D7996}&cat=formula1&sezione=FORMULA1]http://www.gazzetta.it/ultimora/agrnews.js...ezione=FORMULA1[/url]

[/quote]

Последна промяна от madmen на Пон 23 окт 2006 8:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 23 окт 2006 7:41

dude написа:стана ми тъжно за михаел, защото можеше да ги погази още сезон два, не е като да няма възможност

Принципно си адски прав, но аз си мисля че малко хора могат да усетят кога тр да се оттеглят и той е един от тях :)
Той е на върха и се оттегля като шампион и ще ни остане в сърцата и съзнанието като такъв.... Което сподер мен е за предпочитане отколкото да се оттегли губейки... :)

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 23 окт 2006 9:03

Iavor написа:Дано да няма друг като него.Нема такова леке!

Познаваш го лично ??? говорил си с него ??? пил си бира ????
май яко бъркаш спортния хъс с спортната злоба с други неща .....
Най- Великия пилот в Михаел Шумахер и с последното су състезания го доказа безапелационно :bowdown :bowdown :bowdown
честита титла на Алонсо , пожелавам му още 5 такива за да стъпи на малкия пръст на Михаел

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 23 окт 2006 9:46

teo_ss написа:какво стана тази вечер?

Тръгна от 10-та позиция (поради проблеми в квалификацията) изпревари двете BMW-та на един дъх, Изпревари Фисикела на старт финалната права и веднага след първият завой му се спука задна лява гума. Една обиколка по джанта и непредвиден пит стоп. Излезе 17-ти или 18-ти. Камерите почнаха да следят пилотите в челото, а Шуми междувременно стигна до 8-ма позиция. Следваха изпреварвания на Баричело, отново Фисикела и Райконен. Финишира 4-ти след Маса, Алонсо и Бътън. Може да съм допуснал някоя неточност в описанието но в тези часове ... . Трябва да се отдаде заслуженото и на Ферари които, с изключение на две страни загуби на мощност бяха недостижими.
В крйна сметка проблемите направиха състезанието интересно и позволиха на Шумахер да направи един прекрасен завършек на спортната си кариера. Това, че титлата му се изплъзна не е болка за умиране, има ги толкова колкото никой не допускаше за възможно в съвременната формула.
Честита титла на Алонсо и Рено.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 23 окт 2006 10:07

вече мога да спра да гледам Ф1...без Сена и Шумахер прилича на движение по магистралата :(

Boro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boro » Пон 23 окт 2006 10:19

buFka написа:вече мога да спра да гледам Ф1...без Сена и Шумахер прилича на движение по магистралата :(

Е това е прекалено има толковва интересни състезатели: Алонсо, Уебър, Кубица, Маса, Бътън, Райконен ...

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 23 окт 2006 10:28

Евала батенце за смелоста да им го кажеш в очите!! Малко ми идва в повече тоя патос за Пилето. Че кара, няма спор... но и колко години нямаше никва конкуренция?!

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пон 23 окт 2006 10:48

audiokick написа:

Евала батенце за смелоста да им го кажеш в очите!! Малко ми идва в повече тоя патос за Пилето. Че кара, няма спор... но и колко години нямаше никва конкуренция?!

Айдеееееееее, притече се опозицията :D Не мога да разбера как някой може на черното да каже бяло само за да се разграничи от всеобщото мнение, а то е:Шумахер е велик пилот и е написал част от историята на моторните спортове
ПП лекето като се появи на някой в огледалата май ги кара да си лекьосват гащите от шубе :wink:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пон 23 окт 2006 10:58

Никога не съм харесвал Шумахер (това си е чисто субективно и лично), но така или иначе е най-великият пилот на всички времена и никой не може да го отрече. След като си отиде Сена, нямаше кой да му се изпречи на пътя.
Наистина формулата няма да е същата без него :(

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пон 23 окт 2006 11:02

POLO PAVLETI написа:
audiokick написа:

Айдеееееееее, притече се опозицията :D Не мога да разбера как някой може на черното да каже бяло само за да се разграничи от всеобщото мнение, а то е:Шумахер е велик пилот и е написал част от историята на моторните спортове
ПП лекето като се появи на някой в огледалата май ги кара да си лекьосват гащите от шубе :wink:

Тва за гащите е верно, и аз тва казвам, че всички конкуренти на Пилето до преди 2 години бяха посерковци!!!
Велик беше СЕНА!!! Пилето беше професионалист, без моментна конкуренция

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 23 окт 2006 11:06

Хората на www.formula1.com са го казали:

formula1.com написа:He didn’t win the title or even the race. Indeed he didn’t even make the podium. However, Michael Schumacher’s farewell drive in Sunday’s Brazilian Grand Prix illustrated the grit, skill and determination that has made him the greatest driver Formula One racing has ever seen.
......
Schumacher’s competitive Formula One career may be over, but true to form, the great man entertained us to the last. Thank you Michael.

Изображение

Аз просто нямам какво да добавя... :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”