Да си поръчам ли масло от този сайт?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
blubalu
Автомобил:
Двигател:

Re: Да си поръчам ли масло от този сайт?

Мнениеот blubalu » Сря 21 дек 2011 17:44

До колкото знам този магазин www.maslo1.com е на служители на бившия Официален вносител на Mobil и ESSO до 2010 година за България.Продължават да зареждат доста сервизи в страната, като доставят маслата от Германия и със сигурност са оригинални

Потребителски аватар
speka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот speka » Пон 26 дек 2011 13:45

благодаря много момчета за точните отговори весели празници !!!и аз ще си поръчам от този сайт :)!

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 04 яну 2012 18:24

оригинално масло мобил в 5 литрова туба, от германия? Може би. В 4 литрова, да но от турция, то си пише и на етикета, отлепяш отзад и гледаш. чудя се, защо не си поръчвате от немския ибей, което с доставката идва и по евтино от бг бълвочите, вие си знаете :да:

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Сря 04 яну 2012 20:05

Е това как пък става!? :talk:
Дай сайт,кажи за колко време ти го доставят,от къде... :shock
От там телефон съм взимал,ама масло,йоооо :!:

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 04 яну 2012 20:48

BG_Golf4e написа:Е това как пък става!? :talk:
Дай сайт,кажи за колко време ти го доставят,от къде... :shock
От там телефон съм взимал,ама масло,йоооо :!:

кажи какво масло ти трябва колега, или направо го напиши и търси и гледай и дали има доставка до бг. примерно аз си поръчах, такова скоро и дойде след 10 дни, всичко най :да:

http://www.ebay.de/itm/Mobil-1-ESP-Form ... 2a0f39d616

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 04 яну 2012 22:33

Волфи да сметнем ..
Аз си поръчвам от чуждестранния сайт това масло , излиза ми 74 лв .. доставката колко е ? Къде ще го получа в Русе или трябва да се вдигна и да отида до София или друг град ?/Тук наистина не знам затова питам /
Поръчвам си от Бг сайта ... излиза ми 116лв + 8.4 доставка ~ 125 лв кръгло .
Ако ми се наложи да доливам .... или ако трябва да сменя утре маслото понеже съм забраванко :lol: и не следя много много километрите пак ли трябва да чакам 10 дена ?

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 04 яну 2012 23:08

red rider написа:Волфи да сметнем ..
Аз си поръчвам от чуждестранния сайт това масло , излиза ми 74 лв .. доставката колко е ? Къде ще го получа в Русе или трябва да се вдигна и да отида до София или друг град ?/Тук наистина не знам затова питам /
Поръчвам си от Бг сайта ... излиза ми 116лв + 8.4 доставка ~ 125 лв кръгло .
Ако ми се наложи да доливам .... или ако трябва да сменя утре маслото понеже съм забраванко :lol: и не следя много много километрите пак ли трябва да чакам 10 дена ?

колега със доставката, а тя е 14 евро, излиза точно 100. и го доставят до вратата ти със DHL, даваш си им адреса и забравяш. работата е че от бг сайт като го вземеш, не знаеш какво наливаш, аз никога от тука няма да си купя масло, пък ако трябва и със колело да се предвижвам, всичко най :да:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пет 06 яну 2012 9:52

Ами да ти кажа може и истински да са, ама аз маслата Тотал ги взимам на 40% надолу от друго място и съм си наумил следващата смяна да е именно Quartz 7000 10w40.

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Пет 06 яну 2012 11:18

azrod написа:Ами да ти кажа може и истински да са, ама аз маслата Тотал ги взимам на 40% надолу от друго място и съм си наумил следващата смяна да е именно Quartz 7000 10w40.

колега, до колкото знам, маслата тотал за бг пазара се произвеждат в румъния, ти си знаеш :да:

maslo1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maslo1 » Съб 07 яну 2012 0:55

Здравейте, понеже обсъждате нашия интернет магазин в тази тема искам да ви обясня някой важни неща,които трябва да знаете за моторните масла, които продаваме

Първо да ви кажа за Castrol Произвежда се в Австрия и Белгия и всичките продутки са същите, които се продават в Германия понеже са закупени от там.От където и да поръчате( ebay.de и разни други сайтове) по оригинално масло няма да получите само ще ви излезе по скъпо

Относно Total според много разбирачи тук се продава Total само от Румъния,но не е така.В Румъния се произвеждат само 4 литровите туби,които се продават на нашия пазар от всички официални и неофициални вносители в България.Тубите oт 1 литър също се произвеждат в Румъния както и пълната синтетика Total Quartz 9000 в 4 литрова туба.
Всички масла Total които са в 5 литрови туби като Total Quartz 7000 10w40,Quartz 9000 5w40 и Total 5000 15w40 се произвеждат във Франция и се продават на немския пазар, и ние ги предлагаме в магазина.

И сега да ви кажа за най-продаваното масло в България - Mobil 1.Носеха се слухове,че маслото е турско и се прави в Турция,което е вярно,но до преди 2 години.Сега официалният вносител за България вкарва масло Mobil само и единствено от Италия,което не е по-качествено от турското бъдете сигурни.Ние предлагаме масло Mobil,което е закупено от Германия и е произведено във Великобритания, и се продава на техния пазар.От където и да поръчате няма да получите по-качествено, най-много да попаднете на продукт от Италия.

Относно маслата ELF те също се произвеждат във Румъния,но само официалният вносител зарежда от там.Маслата ELF които ние предлагаме са произведени във Франция и нямат нищо общо с Румънската фабрика.

Трябва да знаете че официалните дилъри на най-продаваните марки автомобили в България гаранционно сипват във чисто новите автомобили масла произведени в Турция,Румъния и Италия,но това не значи че са лоши или с по ниско качество.Всеки сам си преценява от къде да си купи маслото и какво иска да му пише на етикета.Не е тайна че официалните цени на маслата в България са със 100% надценка и печалбата е огромна особено за кар дилърите,които задължават да си обслужвате колата при тях.

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Съб 07 яну 2012 11:23

maslo1 написа:Здравейте, понеже обсъждате нашия интернет магазин в тази тема искам да ви обясня някой важни неща,които трябва да знаете за моторните масла, които продаваме

Първо да ви кажа за Castrol Произвежда се в Австрия и Белгия и всичките продутки са същите, които се продават в Германия понеже са закупени от там.От където и да поръчате( ebay.de и разни други сайтове) по оригинално масло няма да получите само ще ви излезе по скъпо

Относно Total според много разбирачи тук се продава Total само от Румъния,но не е така.В Румъния се произвеждат само 4 литровите туби,които се продават на нашия пазар от всички официални и неофициални вносители в България.Тубите oт 1 литър също се произвеждат в Румъния както и пълната синтетика Total Quartz 9000 в 4 литрова туба.
Всички масла Total които са в 5 литрови туби като Total Quartz 7000 10w40,Quartz 9000 5w40 и Total 5000 15w40 се произвеждат във Франция и се продават на немския пазар, и ние ги предлагаме в магазина.

И сега да ви кажа за най-продаваното масло в България - Mobil 1.Носеха се слухове,че маслото е турско и се прави в Турция,което е вярно,но до преди 2 години.Сега официалният вносител за България вкарва масло Mobil само и единствено от Италия,което не е по-качествено от турското бъдете сигурни.Ние предлагаме масло Mobil,което е закупено от Германия и е произведено във Великобритания, и се продава на техния пазар.От където и да поръчате няма да получите по-качествено, най-много да попаднете на продукт от Италия.

Относно маслата ELF те също се произвеждат във Румъния,но само официалният вносител зарежда от там.Маслата ELF които ние предлагаме са произведени във Франция и нямат нищо общо с Румънската фабрика.

Трябва да знаете че официалните дилъри на най-продаваните марки автомобили в България гаранционно сипват във чисто новите автомобили масла произведени в Турция,Румъния и Италия,но това не значи че са лоши или с по ниско качество.Всеки сам си преценява от къде да си купи маслото и какво иска да му пише на етикета.Не е тайна че официалните цени на маслата в България са със 100% надценка и печалбата е огромна особено за кар дилърите,които задължават да си обслужвате колата при тях.

колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най :да:

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Съб 07 яну 2012 12:10

wolff1 написа:колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най :да:

:applause: Абсолютно си прав Колега.Скоро си купувах масло и преди това проучих как стоян нещата с цените на 5в30.

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 08 яну 2012 15:06

Stif написа:
wolff1 написа:колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най :да:

:applause: Абсолютно си прав Колега.Скоро си купувах масло и преди това проучих как стоян нещата с цените на 5в30.

нещата стоят както със всички масла колега, дънат по 300% надценка и се гаврат с хората, това е, всичко най :да:

Потребителски аватар
svedbg
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот svedbg » Нед 05 фев 2012 16:58

аз поръчах мобил 1 10w40 4l за голфчето ми и си чакам доставката, наистина в днешно време по лесно да попаднеш на менте в големите магазини/представителства от колкото при такива сайтове maikomila

dontcheff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dontcheff » Сря 26 фев 2014 17:00

Искам да ви споделя, че от 2 год. за мен друг търговец на масло в България не съществува освен масло1.
Маслото си е ок, за цената всички виждат, няма какво да се коментира.
2 пъти за 2те коли вземам от там, едната е пежо 106 с16, кара се 2 сезона на тайм атак, на "целата" газ с масло от обсъждания търговец, първата год. с тотал 5/40 4л. туба, 2рия път взех кастролче 10/60. Мотора е все още жив и здрав, без признаци да се троши :)
Другата ми е ежедневка, астричок бензин 1.8, ГМ 10/40, никакви проблеми.
Сега за новото семейно комби пак ще поръчам от там.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”