Да си поръчам ли масло от този сайт?
Re: Да си поръчам ли масло от този сайт?
До колкото знам този магазин www.maslo1.com е на служители на бившия Официален вносител на Mobil и ESSO до 2010 година за България.Продължават да зареждат доста сервизи в страната, като доставят маслата от Германия и със сигурност са оригинални
- speka
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря много момчета за точните отговори весели празници !!!и аз ще си поръчам от този сайт
!

-
- Автомобил:
- Двигател:
оригинално масло мобил в 5 литрова туба, от германия? Може би. В 4 литрова, да но от турция, то си пише и на етикета, отлепяш отзад и гледаш. чудя се, защо не си поръчвате от немския ибей, което с доставката идва и по евтино от бг бълвочите, вие си знаете 

Е това как пък става!?
Дай сайт,кажи за колко време ти го доставят,от къде...
От там телефон съм взимал,ама масло,йоооо

-
- Автомобил:
- Двигател:
BG_Golf4e написа:Е това как пък става!?![]()
кажи какво масло ти трябва колега, или направо го напиши и търси и гледай и дали има доставка до бг. примерно аз си поръчах, такова скоро и дойде след 10 дни, всичко най

http://www.ebay.de/itm/Mobil-1-ESP-Form ... 2a0f39d616
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Волфи да сметнем ..
Аз си поръчвам от чуждестранния сайт това масло , излиза ми 74 лв .. доставката колко е ? Къде ще го получа в Русе или трябва да се вдигна и да отида до София или друг град ?/Тук наистина не знам затова питам /
Поръчвам си от Бг сайта ... излиза ми 116лв + 8.4 доставка ~ 125 лв кръгло .
Ако ми се наложи да доливам .... или ако трябва да сменя утре маслото понеже съм забраванко
и не следя много много километрите пак ли трябва да чакам 10 дена ?
Аз си поръчвам от чуждестранния сайт това масло , излиза ми 74 лв .. доставката колко е ? Къде ще го получа в Русе или трябва да се вдигна и да отида до София или друг град ?/Тук наистина не знам затова питам /
Ако ми се наложи да доливам .... или ако трябва да сменя утре маслото понеже съм забраванко

-
- Автомобил:
- Двигател:
red rider написа:Волфи да сметнем ..
Ако ми се наложи да доливам .... или ако трябва да сменя утре маслото понеже съм забраванкои не следя много много километрите пак ли трябва да чакам 10 дена ?
колега със доставката, а тя е 14 евро, излиза точно 100. и го доставят до вратата ти със DHL, даваш си им адреса и забравяш. работата е че от бг сайт като го вземеш, не знаеш какво наливаш, аз никога от тука няма да си купя масло, пък ако трябва и със колело да се предвижвам, всичко най

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Ами да ти кажа може и истински да са, ама аз маслата Тотал ги взимам на 40% надолу от друго място и съм си наумил следващата смяна да е именно Quartz 7000 10w40.
-
- Автомобил:
- Двигател:
azrod написа:Ами да ти кажа може и истински да са, ама аз маслата Тотал ги взимам на 40% надолу от друго място и съм си наумил следващата смяна да е именно Quartz 7000 10w40.
колега, до колкото знам, маслата тотал за бг пазара се произвеждат в румъния, ти си знаеш

Здравейте, понеже обсъждате нашия интернет магазин в тази тема искам да ви обясня някой важни неща,които трябва да знаете за моторните масла, които продаваме
Първо да ви кажа за Castrol Произвежда се в Австрия и Белгия и всичките продутки са същите, които се продават в Германия понеже са закупени от там.От където и да поръчате( ebay.de и разни други сайтове) по оригинално масло няма да получите само ще ви излезе по скъпо
Относно Total според много разбирачи тук се продава Total само от Румъния,но не е така.В Румъния се произвеждат само 4 литровите туби,които се продават на нашия пазар от всички официални и неофициални вносители в България.Тубите oт 1 литър също се произвеждат в Румъния както и пълната синтетика Total Quartz 9000 в 4 литрова туба.
Всички масла Total които са в 5 литрови туби като Total Quartz 7000 10w40,Quartz 9000 5w40 и Total 5000 15w40 се произвеждат във Франция и се продават на немския пазар, и ние ги предлагаме в магазина.
И сега да ви кажа за най-продаваното масло в България - Mobil 1.Носеха се слухове,че маслото е турско и се прави в Турция,което е вярно,но до преди 2 години.Сега официалният вносител за България вкарва масло Mobil само и единствено от Италия,което не е по-качествено от турското бъдете сигурни.Ние предлагаме масло Mobil,което е закупено от Германия и е произведено във Великобритания, и се продава на техния пазар.От където и да поръчате няма да получите по-качествено, най-много да попаднете на продукт от Италия.
Относно маслата ELF те също се произвеждат във Румъния,но само официалният вносител зарежда от там.Маслата ELF които ние предлагаме са произведени във Франция и нямат нищо общо с Румънската фабрика.
Трябва да знаете че официалните дилъри на най-продаваните марки автомобили в България гаранционно сипват във чисто новите автомобили масла произведени в Турция,Румъния и Италия,но това не значи че са лоши или с по ниско качество.Всеки сам си преценява от къде да си купи маслото и какво иска да му пише на етикета.Не е тайна че официалните цени на маслата в България са със 100% надценка и печалбата е огромна особено за кар дилърите,които задължават да си обслужвате колата при тях.
Първо да ви кажа за Castrol Произвежда се в Австрия и Белгия и всичките продутки са същите, които се продават в Германия понеже са закупени от там.От където и да поръчате( ebay.de и разни други сайтове) по оригинално масло няма да получите само ще ви излезе по скъпо
Относно Total според много разбирачи тук се продава Total само от Румъния,но не е така.В Румъния се произвеждат само 4 литровите туби,които се продават на нашия пазар от всички официални и неофициални вносители в България.Тубите oт 1 литър също се произвеждат в Румъния както и пълната синтетика Total Quartz 9000 в 4 литрова туба.
Всички масла Total които са в 5 литрови туби като Total Quartz 7000 10w40,Quartz 9000 5w40 и Total 5000 15w40 се произвеждат във Франция и се продават на немския пазар, и ние ги предлагаме в магазина.
И сега да ви кажа за най-продаваното масло в България - Mobil 1.Носеха се слухове,че маслото е турско и се прави в Турция,което е вярно,но до преди 2 години.Сега официалният вносител за България вкарва масло Mobil само и единствено от Италия,което не е по-качествено от турското бъдете сигурни.Ние предлагаме масло Mobil,което е закупено от Германия и е произведено във Великобритания, и се продава на техния пазар.От където и да поръчате няма да получите по-качествено, най-много да попаднете на продукт от Италия.
Относно маслата ELF те също се произвеждат във Румъния,но само официалният вносител зарежда от там.Маслата ELF които ние предлагаме са произведени във Франция и нямат нищо общо с Румънската фабрика.
Трябва да знаете че официалните дилъри на най-продаваните марки автомобили в България гаранционно сипват във чисто новите автомобили масла произведени в Турция,Румъния и Италия,но това не значи че са лоши или с по ниско качество.Всеки сам си преценява от къде да си купи маслото и какво иска да му пише на етикета.Не е тайна че официалните цени на маслата в България са със 100% надценка и печалбата е огромна особено за кар дилърите,които задължават да си обслужвате колата при тях.
-
- Автомобил:
- Двигател:
maslo1 написа:Здравейте, понеже обсъждате нашия интернет магазин в тази тема искам да ви обясня някой важни неща,които трябва да знаете за моторните масла, които продаваме
колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най

wolff1 написа:колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stif написа:wolff1 написа:колега, сега прегледах магазина ви и специално маслата, 5-30 и бих казал че цените, в сравнение с европейския пазар, дори и да си поръчаш по интернет, са си пак брутални. гледам че кастрола в 4 литрови туби който продавате, дано да идва от англия а не от турция, защото знаеш, че и за този пазар е в такива туби, къде е произведен, само вие си знаете. за мен, масло 5-30 със спец. 504/507, за бг пазара, повече от 90-100 лв. на туба не трябва да е, предвид на какви цени се внася. всичко останало е гавра с хората, но всеки си има глава на раменете и си решава от къде да купува. аз като по прост, си купих мобил от германия и ми идва пак сас 20 лв. по евтин от вашия. за тотала който казах, ок, както казваш, тубите се произвеждат там, но и масло също, аз имах предвид това, нищо чудно и в последно време да са почнали и да произвеждат други модели, нещата се менят с времето бързо. за мобила, в момента със с такъв, си е от турция, пише си и на етикета, купих го миналата година от омникар, повече масло, произведено от там, няма да сложа, не ме инересува уж, че по документи или каквото и да било е равно на немското или за тяхния пазар, ти/вие като искате си слагайте, всичко най
Абсолютно си прав Колега.Скоро си купувах масло и преди това проучих как стоян нещата с цените на 5в30.
нещата стоят както със всички масла колега, дънат по 300% надценка и се гаврат с хората, това е, всичко най

- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
аз поръчах мобил 1 10w40 4l за голфчето ми и си чакам доставката, наистина в днешно време по лесно да попаднеш на менте в големите магазини/представителства от колкото при такива сайтове 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Искам да ви споделя, че от 2 год. за мен друг търговец на масло в България не съществува освен масло1.
Маслото си е ок, за цената всички виждат, няма какво да се коментира.
2 пъти за 2те коли вземам от там, едната е пежо 106 с16, кара се 2 сезона на тайм атак, на "целата" газ с масло от обсъждания търговец, първата год. с тотал 5/40 4л. туба, 2рия път взех кастролче 10/60. Мотора е все още жив и здрав, без признаци да се троши :)
Другата ми е ежедневка, астричок бензин 1.8, ГМ 10/40, никакви проблеми.
Сега за новото семейно комби пак ще поръчам от там.
Маслото си е ок, за цената всички виждат, няма какво да се коментира.
2 пъти за 2те коли вземам от там, едната е пежо 106 с16, кара се 2 сезона на тайм атак, на "целата" газ с масло от обсъждания търговец, първата год. с тотал 5/40 4л. туба, 2рия път взех кастролче 10/60. Мотора е все още жив и здрав, без признаци да се троши :)
Другата ми е ежедневка, астричок бензин 1.8, ГМ 10/40, никакви проблеми.
Сега за новото семейно комби пак ще поръчам от там.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”