Meти написа:Абе ти нормале ли си бе?

Абе Мети, пак избиваш рибата!
Нещо за сърказъм да си чувал? Не виждаш ли, че колегата роптае срещу същите "ТЕ"

musura написа:IvoG написа:поради високото потребление и цената се вдига явно.
не самоаз като си купих 2000-та година една печка, нафтата беше 0.6 лева
сега нали знаеш колко е?
Цената на пропан-бутана се определя косвено от цената на петрола.
Meти написа:Vlad777 написа:И освен тва направиха и нощем да е ептен студено, та докато се прибера вкъщи да умра от студ! Тва си е геноцид! Да им!
![]()
Абе ти нормале ли си бе?
Вместо да ти пука,че поскъпването ще се отази в джоба ти си правиш ебавки.
Това е проблема,че ГАЗта обикновенно трябва да бъде на половината не бензина поне до сега така беше.
Ако разликата е 20-30ст то няма смисъл наистина!
musura написа:Vlad777 написа:тва ли ще е петъчната тема?
IvoG написа:От какво и се определа реалната цена и каква е тя
Meти написа:Ами да като я вдигнат и както в ЕС нормалните хора не карат на газ и тук ще започнат да правият същото щото хората са нормални и трябва да си идиот за да си сипеш ГАЗ ако тя е 1.20 а бензина 1.55-1.60 просто тогава няма да има смисъл.
Иначе musura е прав нищо след 1 януари няма да се промени ще ни чакат тежки години!
Не само горивата ще поскъпнат,а и изобщо живота на българина щото докато се оправим ще си отидем от този свят аз съм едва на 18,но дано мойте деца някога да живеят както европейци.
musura написа:IvoG написа:От какво и се определа реалната цена и каква е тя
Ами сигурно от много фактори, не съм експерт химик, но знам, че при процеса на рафиниране на петрола се разделя на мазут, дизел, бензин и т.н. (не ме бийте ако греша) и като остатъчен продукт се отделят газовете пропан и бутан, които пък се смесват в различно съотношение според сезона, което пък донякъде обуславя и различните цени през различните сезони (зимата се слага повече от единия газ, а лятото на другия).
musura написа:IvoG написа:От какво и се определа реалната цена и каква е тя
като остатъчен продукт се отделят газовете пропан и бутан, които пък се смесват в различно съотношение според сезона, което пък донякъде обуславя и различните цени през различните сезони (зимата се слага повече от единия газ, а лятото на другия).
Vlad777 написа:Meти написа:Ами да като я вдигнат и както в ЕС нормалните хора не карат на газ и тук ще започнат да правият същото щото хората са нормални и трябва да си идиот за да си сипеш ГАЗ ако тя е 1.20 а бензина 1.55-1.60 просто тогава няма да има смисъл.
Иначе musura е прав нищо след 1 януари няма да се промени ще ни чакат тежки години!
Не само горивата ще поскъпнат,а и изобщо живота на българина щото докато се оправим ще си отидем от този свят аз съм едва на 18,но дано мойте деца някога да живеят както европейци.
Дано се оправиш и ти, Мети!
Meти написа:Vlad777 написа:Meти написа:Ами да като я вдигнат и както в ЕС нормалните хора не карат на газ и тук ще започнат да правият същото щото хората са нормални и трябва да си идиот за да си сипеш ГАЗ ако тя е 1.20 а бензина 1.55-1.60 просто тогава няма да има смисъл.
Дано се оправиш и ти, Мети!
Не оптимист съм,че никой тук във форума няма да го доживее това време!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта