ktamen написа: Не съм виждал акумулатор с око, който да има капачки.
Ела да ти покажа тъкмо 2.Единия даже окото е на самата капачка.Повечето се отварят - махни лепенките и ще видиш.
ktamen написа: Не съм виждал акумулатор с око, който да има капачки.
mely написа:ktamen написа: Не съм виждал акумулатор с око, който да има капачки.
/Ела да ти покажа тъкмо 2.Единия даже окото е на самата капачка.Повечето се отварят - махни лепенките и ще видиш.
ktamen написа:Мели, не съм писал, че няма такива акумулатори, а че не съм виждал, в момента имам 4 различни неотваряеми (наестина неотваряеми) акумулатора (двата са с око).
ktamen написа:Подозирам, че капака на колегата може да се махне само с ъглошлайф или друг подобен инструмент.
ktamen написа:Видях ги тапите, ама вече бях написал глупостите![]()
bobocamaro написа:Разбрах те напълно![]()
![]()
Топчето изплува само при дадена плътност, на добре заредено...има тапи, около мултимера стоят.
И...да речем бараката ти леееко презарежда, колкото да има по интензивно изпарение на електролита.
В един момент глупостта потъва, нямаш възможност да долееш и изхвърляш акумулатора.
Който е читав, но с ниско ниво в клетките.![]()
Извинявам се, че се отплеснах. Но това е дивна простотия....
bobocamaro написа:... мъртвеца е някакъв си: за първо вграждане във френска кола
trivein написа:Всичко е ок. Свалих го колата пали без проблем. Ясно ми е че може би не съм се представил по най-добрия начин в следствие на това че не разбирам много, но още първия път когато изкарам колата ще отида в сервиз да ми направят хората всички замервания. Както беше споменато по-горе явно проблемът е и в колата щом е оставила акумулатора да се разреди толкова, така че ще я закарам да я погледнат. Днес обаче във Варна времето е ужасно цял ден валя сняг, вятъра сцепва и не мисля да се боря с трафика точно днес, така че си прибрах акумулатора и ще го държа на топло докато не тръгна към сервиза. Благодаря на всички за мненията.
fox_vt написа: не мога да видя на снимките ампермера кво показва но при това напрежение е общо взето зареден..
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 70 госта