кражба на акумулатор
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: кражба на акумулатор
Е на минус 10 градуса по бански ли да се мота човека Само защото е циганин и е с качулка решаваш че крадец 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
KirilGeorgiev написа:Е на минус 10 градуса по бански ли да се мота човека Само защото е циганин и е с качулка решаваш че крадец
Колега живея до бившо военно поделение и всеки ден наблюдавам как се краде желязо. Толкова са огладнели че и през дена си действат съвсем спокойно въпреки че поделението има охрана. Наскоро на един комшия му задигнаха акумулатора от Лада-та. Дребната престъпност доста се е увеличила по мои наблюдения така че трябва да бъдем предпазливи.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ето как съм направил ключалката и жилото:

Под ключалката съм заварил ламарина, да закрие отвора, през който може да се бръкне. Жилото минава отгоре на пояса, малкият отвор под него също е затворен с ламарина.

Под ключалката съм заварил ламарина, да закрие отвора, през който може да се бръкне. Жилото минава отгоре на пояса, малкият отвор под него също е затворен с ламарина.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера са откраднали на Пасата акумулатора
беше на 6 месеца.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
А снощи и моя...барабар с радиото....
И още нещо...след блитц-проучване разбрах,че кражбата на акумулатори е станала много актуална в момента..и то именно сега през лятото защото сега е подходящо за варианта"Крадеш старият и после чисто новият...."..бъдете нащрек колеги!Ако можете разбира се...а иначе родната полиция ни пази!!!!...и арестува наред!!!
И още нещо...след блитц-проучване разбрах,че кражбата на акумулатори е станала много актуална в момента..и то именно сега през лятото защото сега е подходящо за варианта"Крадеш старият и после чисто новият...."..бъдете нащрек колеги!Ако можете разбира се...а иначе родната полиция ни пази!!!!...и арестува наред!!!
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Баща ми реши проблема кардинално - заварил е скоба върху акумулатора. Ще я отреже, като му дойде времето за смяна.
- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
muns61 написа:Баща ми реши проблема кардинално - заварил е скоба върху акумулатора. Ще я отреже, като му дойде времето за смяна.
То хубаво това с заварката, но да не се уцели някои изрод и да изпокърти и да направи куп бели . Имах една вектра и счупиха стъклото на задна врата , за едно барче между седалките. Бях го хванал с 2 винта долу за купето а те от злоба и простотия бяха изкъртили дъното и бяха изпочупени пластмасите около ръчната. Та да не отворят повече работа след това. Чиста случайност беше че 3 дни преди това бях извадил акумулатора за другата кола (и капака беше отворен с щанга или лост от вън- луда работа, така и така са влезли поне да бяха ползвали лоста да вдигнат капака ебаси)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”