VW Power!!!
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Varbona написа:тва мисля е шампиона...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 48&start=0
Определено!
Не съм го подлагал умишлено на нищо. В големите наводнения миналата година,когато отбиха Ботевградското и когато туарезите закъсваха край Кремиковци и русите меченца се качваха по покривите, мойто зверче безстрашно се бореше с водата...камиони, 3 автобуса и аз в голямата вода /колите ги отбиваха през някакво селце...ама на мен никой не ми посочи пътя/ - и издържа геройски

- VW_fenka
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:Varbona написа:Nadya_ написа:И кво станА с тракторджията...?![]()
..само не казвай, че си го изпуснАла тоА "як пич"...
Правилният термин е "тракторист". Наде, ти не би допуснала такова нещо, нали?![]()
Леле казвам ви тоа беше мноо як верно! ПИч наистина! ама не може да се каже,че съм го изпуснАла, щото той всъщност не ме кефеше...кара трактор все пак...

Тои ми вика "Ела. да пииме кафенце" ама аз "ТЦ!!!"...нема да се дам на тракторджия...
Така че момчета от Перник, ако карате Голф, оставете ми ЛС

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_fenka написа:Nadya_ написа:Varbona написа:Nadya_ написа:И кво станА с тракторджията...?![]()
..само не казвай, че си го изпуснАла тоА "як пич"...
Правилният термин е "тракторист". Наде, ти не би допуснала такова нещо, нали?![]()
Леле казвам ви тоа беше мноо як верно! ПИч наистина! ама не може да се каже,че съм го изпуснАла, щото той всъщност не ме кефеше...кара трактор все пак......друго си е Голфарата!
Тои ми вика "Ела. да пииме кафенце" ама аз "ТЦ!!!"...нема да се дам на тракторджия...
Така че момчета от Перник, ако карате Голф, оставете ми ЛСНема да съжалявате, вервайте ми

Пич, айде да спреш с глупостите.

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
охоо всеки моя голф вози 5 човека по 80 кила наи малко 100 км
съединителя ми стана отделя горе цяла година и още нищо му няма.Е задните амортисори заминаха че и предните май но какво да се прави . теглил съм с тия 5 човека и един форд ескорт комби натоварен с парцали едва не му опираха гумите в ламарините ... и смятам да си го карам още доста време ... шото нямам пари за
нов
съединителя ми стана отделя горе цяла година и още нищо му няма.Е задните амортисори заминаха че и предните май но какво да се прави . теглил съм с тия 5 човека и един форд ескорт комби натоварен с парцали едва не му опираха гумите в ламарините ... и смятам да си го карам още доста време ... шото нямам пари за

-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Преди около месец на Техномаркета - Хладилник както си е с кашона, 100 литров бойлер, пак с кашона, маслен радиатор - с кашона, и стойка за голямо TV,отделно имам огромна бас каса, и даже и момчето което ми помагаше се събра - Всичко това качих и затворих капака даже
И до мен спира някакъв човек с Пунто 2 генерация и
казва на жена му - е това е предимството на комбито 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”