Евтини автомивки - София
Търсите автомивка ? В Люлин?
Здравейте прочетох коментарите и мненията ви за автомивките, качеството и цените. Аз съм управител на автомивка в Люлин но само през нощта от 22-08ч. Ако имате доста коли и можете да организирате миения на колите си месечно като определена бройка мога да ви направя отстъпка от 12-10 лв. комплексно и от 6 на 5 или 4 външно. Като гарантирам за качеството на миенето. Мием с безконтактно, също така с пяна, както и с вакса която е защитен полиращ препарат за външна защита на автомобила и има водоотбъскващ ефект. Може да се уговори и време за миене примерно на колите на клуба да не е в малките часове а да започва от 22 часа и да е по някакъв график по една или две или повече коли на нощ. За повече информация 0878411457 Антим Гогушев
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
оня ден същите ми я измиха комплексно за 7лв а предишния път за 6лвstanislav_s написа:Аз ходя в Дружба 1 срещу зеленчуковата борса на една скатана автомивка. Цената е 1.50 лв. за безконтактно миене с пароструйка, без сушене. Вътрешното е около 4 лв. в зависимост от това какво искаш да ти почистят. Аз лично съм доволен.

- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търсите автомивка ? В Люлин?
antim написа:Здравейте прочетох коментарите и мненията ви за автомивките, качеството и цените. Аз съм управител на автомивка в Люлин но само през нощта от 22-08ч. Ако имате доста коли и можете да организирате миения на колите си месечно като определена бройка мога да ви направя отстъпка от 12-10 лв. комплексно и от 6 на 5 или 4 външно. Като гарантирам за качеството на миенето. Мием с безконтактно, също така с пяна, както и с вакса която е защитен полиращ препарат за външна защита на автомобила и има водоотбъскващ ефект. Може да се уговори и време за миене примерно на колите на клуба да не е в малките часове а да започва от 22 часа и да е по някакъв график по една или две или повече коли на нощ. За повече информация 0878411457 Антим Гогушев
дано не си управител на автомивката до била в люлин, респективно едно време имаше автокъща там и я запалиха. Значи на тая автомивка са най-некъдърните копелета който съм виждал !!! за 2 минути ми намазаха така колата, че се върнах бесен да ми я мият пак. На всичкото отгоре ми се отваряха, защото трябвали да мият една Кю7-ца. Много мивки съм обиколил, но такива некъдърници, които претупват работа няма !!! искаха ми 2 лв за стелките моля ти се.... леле още съм бесен

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Off
http://www.vbox7.com/comments:c870d3f7
Служители на автомивка оцеляха по чудо, след като катастрофираха на Ботев... шосе. Работниците решили да се повозят на колата оставена от КЛИЕНТ!!! След катастрофата 2-ма от пътниците избягали, а друг леко ранен.
http://www.vbox7.com/comments:c870d3f7
Служители на автомивка оцеляха по чудо, след като катастрофираха на Ботев... шосе. Работниците решили да се повозят на колата оставена от КЛИЕНТ!!! След катастрофата 2-ма от пътниците избягали, а друг леко ранен.
Около Билла има няколко автомивки незнам за коя говориш а и аз отскоро съм на тази автомивка на която съм по-точно наемател на нощната смяна. Допреди три месеца персонала на нощната и управлението са били други и наистина(от слухове на клиенти) некадърни. Като наемател аз лично отговарям за персонала и и държа качественото миене на колите защото от това печеля пряко. Мием твърдя много добре.В момента разработвам автомивката през нощта така че да няма нищо общо с това как е била преди. Искам да подчертая друго,че през деня персонала е друг и от лично наблюдение наистина той мие много небрежно и немърливо, което е недопустимо за автомивка с подобни цени. Моят персонал е само нощен и момчетата нямам нищо общо с миенето през деня и те не работят през деня.Така че ако наистина става дума за една и съща автомивка и ти си се мил при дневната смяна е възможно да си прав. Автомивката в която работя е срещу кооп пазар, и срещу ШЕЛ. Тя е собственост на бензиностанции ЕКО ЕЛДА. Заповядайте и проверете за качеството.ОТ 22.00 до 08.00
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Re: Евтини автомивки - София
Ами 3 години по късно къде да си мия колата в София, че чувам нормална автомивка е 15 лв, а като за студент ми се струва много.. препоръчайте ми къде мога да си измия колата на нормална цена.
Поздрави,
Веско
Поздрави,
Веско
- pepinoto
- Автомобил:
- Двигател:
2 кофи вода и си ти,това е най-евтиното.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Има една бензиностанция София Газ в кв. Левски на кръстовището на ул. Поп Грую и бул. Владимир Вазов. На всеки 20лв заредено гориво (всякакво) ти дават талонче и на 4 талона ти мият колата външно или вътрешно. Т.е 1-2 месечно автомивка на аванта при това сравнително добра.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
На ББ+ на Тракия/цариградско от страната на Дружба 2 от доста години при 30 литра гориво получаваш безплатна мивка - на четки е
Винаги си я мия сам на ОМВ в Младост 1. Пръскам, после с гъбата и става идеална. Правя си я както на мен ми харесва, че в малкото случаи когато някой друг я мие и откачам отстрани като гледам. За 3 лв. външно и вътрешно става като нова. Накрая потърквам доволно ръце за добре свършената работа 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
K написа:Винаги си я мия сам на ОМВ в Младост 1. Пръскам, после с гъбата и става идеална. Правя си я както на мен ми харесва, че в малкото случаи когато някой друг я мие и откачам отстрани като гледам. За 3 лв. външно и вътрешно става като нова. Накрая потърквам доволно ръце за добре свършената работа
Най-добре така ако можеш, по мивките масово гледам че капе пяна от праговете, а те почват да ми я сушат вече

hooligan_sk написа:K написа:Винаги си я мия сам на ОМВ в Младост 1. Пръскам, после с гъбата и става идеална. Правя си я както на мен ми харесва, че в малкото случаи когато някой друг я мие и откачам отстрани като гледам. За 3 лв. външно и вътрешно става като нова. Накрая потърквам доволно ръце за добре свършената работа
Най-добре така ако можеш, по мивките масово гледам че капе пяна от праговете, а те почват да ми я сушат вече
Най се дразня, че не ми минават джантите с гъбата, а ги пръскат с разни глупости и уж всичко е ок, да ама не... Обяснявам му на мивкаджията, че не ги ли мине с гъбата боклуците си остават. А върха е когато почнат да подсушават с разни кърпи и с тези кърпи накрая минават и стъклата. Еее тогава избеснявам направо, все едно съм повърнал на стъклото

Затова пускам левчета, гъбата, търкам, подсушавам и всичко е 6

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”