всеки ден карам в софия , а и 2х кръговото на 4км
писнало ми е от рискви ситуаци
аз с ги редя вече по степени
1 "Тъпи "патки"" (да не се обидят дамите това е нарицателно, мали радвам се на себеси кавички в кавичките това е да не се каже че съм сексист )
2 "Безсмъртни" на тези всеки им е длъжен да прави път и да се паззи те лично са с каско при господа или как се казва хванали са го за ......
та да си доида на думата като видя някоя в кръговото 1 руса и с нова кола и 2 скъпа (1 и 2 суер комбинация) направо пускам аварииките и скачам от колата

Често ли попадате в рискови ситуации и вие ли сте причината?
- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Често ли попадате в рискови ситуации и вие ли сте причин
....Hertz написа:.....Интересувам се защото когато ми се случи нещо такова, даже и без да има последствия се чувствам някво гадно после - все едно съм някъв невнимателен идиот, все едно не мога да карам
и аз като теб се чувствам гадно, когато тръгва да се случва нещо,но за моя радост късмет. В последния момент всичко се подрежда. Надявам се винаги да е така....и след това въпреки всичко ми става вътрешно гадно, ами ако се беше случило...Но гледам да махам такива мисли от главата си. Иначе ще стане по зле
Става ми гадно и тъжно и ставам по на щрек , когато докато си карам, минавам покрай разни катастрофи....
По принцип аз гледам да се впиша добре на пътя, без да преча на другите, но лошото е , че това не зависи само от мен....Пълно е с изненади на пътя.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Hertz на колко години си.?
Иначе случва се понякога с дни да не се стига до такива ситуации, а понякога по няколко на ден. Принципно аз никога не съм виновен
, сега се сещам само за 2 такива случки.
Днеска замалко да ступам един щото не ми направи път.... хахахахаахах /съвсем сериозно говоря/. Можеше да изчака но напук ми затвори пътя /а видя че го хвана червеното/ и аз наникъде, ни напред ни назад. И му свиркам и му показвам че трябваше да ме пусне а оня ми прави жест "минавай", а мястото беше 1 метър между него и предната кола.
Иначе случва се понякога с дни да не се стига до такива ситуации, а понякога по няколко на ден. Принципно аз никога не съм виновен

Днеска замалко да ступам един щото не ми направи път.... хахахахаахах /съвсем сериозно говоря/. Можеше да изчака но напук ми затвори пътя /а видя че го хвана червеното/ и аз наникъде, ни напред ни назад. И му свиркам и му показвам че трябваше да ме пусне а оня ми прави жест "минавай", а мястото беше 1 метър между него и предната кола.
°niksi° написа:Колега Hertz на колко години си.?
Иначе случва се понякога с дни да не се стига до такива ситуации, а понякога по няколко на ден. Принципно аз никога не съм виновен![]()
, сега се сещам само за 2 такива случки.
ми на 18 съм, от 7 месеца съм в бранша

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Hertz написа:ми на 18 съм, от 7 месеца съм в бранша
Така и предполагах.
Нормално е да се чувстваш виновен един вид, но с времето ще премине това чуство. Даже е по-добре така отколкото да се мислиш за най-добрия и все другите да са виновни. Като понатрупаш повече опит вече ще можеш да преценяваш дадена ситуация дали ти си я причинил или не.
Така че леко и внимателно и много безаварийни километри.
- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
Hertz написа:ми на 18 съм, от 7 месеца съм в бранша
Hertz,а всеки ден ли си с колата?
Имам един познат, който кара поне 3-4 години всеки ден (само в София) и продължава да си кара бавно и спокойно, защото все още го е страх....зависи явно от човека. Аз бях за известно време в чужбина и се движих само с колело, и сега отново в София с колата и отначалото преди да се кача на колата изпитвах леко чувство на притеснение, но след това всичко си идва на мястото:) два дена до седмица каране напред назад и супер:) просто повече практика и притеснението изчезва

Brani написа:Hertz написа:ми на 18 съм, от 7 месеца съм в бранша
Hertz,а всеки ден ли си с колата?
Имам един познат, който кара поне 3-4 години всеки ден (само в София) и продължава да си кара бавно и спокойно, защото все още го е страх....зависи явно от човека. Аз бях за известно време в чужбина и се движих само с колело, и сега отново в София с колата и отначалото преди да се кача на колата изпитвах леко чувство на притеснение, но след това всичко си идва на мястото:) два дена до седмица каране напред назад и супер:) просто повече практика и притеснението изчезва
ми всеки ден карам, различни разстояния но карам

- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
Brani написа:Hertz написа:ми всеки ден карам, различни разстояния но карам
Според мен, ако гледам по себе си е![]()
, защото искаш да си перфектен и безгрешен на пътя. И може би затова, след дори най-малката и незначителна грешка, ти става леко гадно... но с практиката всички тези чуства ще оттихнат
Честно казано си много прав.

Успокояващо е че не съм само аз така!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”