Звяр по улиците на Плевен !

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Вто 02 яну 2007 14:19

didocv написа:Доста често го виждам вдигнал капака и да рови нещо по двигателя...

Ясно...мотора е от волга mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Вто 02 яну 2007 14:31

POLO_SPORT написа:
didocv написа:Доста често го виждам вдигнал капака и да рови нещо по двигателя...

Ясно...мотора е от волга mhihi mhihi mhihi

може да е на оригиналния Ford Galaxie 500...но имайки впредвид националността на собственика ме съмнява.... :roll:

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Вто 02 яну 2007 15:22

Това, което са сторили на тази кола е по-зле от колкото "Лошия Пасат" :evil:

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Вто 02 яну 2007 18:48

на тези фордове им слагаха 427 кубика мотора дето беше и в Кобра-та на Шелби. Я го питайте с кой мотор е?

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Сря 03 яну 2007 10:26

Като го видят да го питат 8) . Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин :D :D :D Само дето не и е резнал покрива и да я направи пикап да кара агънца.

Та брат ми, така и така си писал в заглавието , че звяр броди по улиците, ми нека да го покажем плевенския звяр :wink: :

Изображение

Изображение

п.с. Като направите едно кръгче с Шеви Новата да снимаш

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 03 яну 2007 13:16

Bliznak написа:Като го видят да го питат 8) . Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин :D :D :D Само дето не и е резнал покрива и да я направи пикап да кара агънца.

Та брат ми, така и така си писал в заглавието , че звяр броди по улиците, ми нека да го покажем плевенския звяр :wink: :

естествено , че ще направя снимки и даже клипче...значи това Шеви е с бял кожен салон и аз лично съм му виждал двигателя...човека,който го реставрира каза ,че е около 250-300 коня...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 03 яну 2007 13:23

В този ред на мисли.... скоро ходихме с брат ми до ПЕРНИК!!! да купуваме кола... и в гаража на пича имаше почти сток Форд Таунус ГТ :shock :shock :shock от 68-ма.... двуврат... направо ми останаха очите в тази кола

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 03 яну 2007 13:25

scuba написа:В този ред на мисли.... скоро ходихме с брат ми до ПЕРНИК!!! да купуваме кола... и в гаража на пича имаше почти сток Форд Таунус ГТ :shock :shock :shock от 68-ма.... двуврат... направо ми останаха очите в тази кола

ми що не щтракна една снимка... :wink:
тоя човек,който ресаврира Nova-та има о един Oldsmobile...
и ми каза ,че в България има и Mach 1 Mustang ма не ми каза къде... :roll:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Сря 03 яну 2007 17:27

Spunky написа:на тези фордове им слагаха 427 кубика мотора дето беше и в Кобра-та на Шелби. Я го питайте с кой мотор е?

:? :dontknow: :hmmmm :gruebel

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 03 яну 2007 17:30

Bliznak написа:Като го видят да го питат 8) . Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин :D :D :D Само дето не и е резнал покрива и да я направи пикап да кара агънца.

http://images12.snimka.bg/001626074-big.jpg

ttp://images12.snimka.bg/001626075-big.jpg

E тая кола ако ми кажете колко струва и дали се продава продавам фв-то без да се замислям
снимките в цитата
mod edit: Sunny

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 03 яну 2007 18:21

POLO_SPORT написа:
Spunky написа:на тези фордове им слагаха 427 кубика мотора дето беше и в Кобра-та на Шелби. Я го питайте с кой мотор е?

:? :dontknow: :hmmmm :gruebel

кубически инча рииши

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 03 яну 2007 19:48

A N D R E Y O написа:

........

E тая кола ако ми кажете колко струва и дали се продава продавам фв-то без да се замислям

ххххх баце мислиш ли , че не съм питал спобственика - > НЕ я продава...колекционер е ...хоби му е да реставрира мускули...то ако я продаваше вярвай ми да е купена отдавна....

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Сря 03 яну 2007 22:06

Сега гледам някаква бяла колица са погнали въпросните момчета. Гаражчето им се намира точно зад Хотел Балкан.

Въпросния Шевролет е от 70-те годинки и в сегашния си вид меко казано радва окото! Просто снимката лъже ... трябва да се види на живо как изглежда :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 03 яну 2007 23:11

Ухааааа яката работа. :shock Евала на собствениците за усърдието. :) 8) :twisted:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

??

Мнениеот ANDREYO » Съб 06 яну 2007 10:07

DrugiaBliznak написа:
A N D R E Y O написа:

........

ххххх баце мислиш ли , че не съм питал спобственика - > НЕ я продава...колекционер е ...хоби му е да реставрира мускули...то ако я продаваше вярвай ми да е купена отдавна....
бате незнам ама язе сьм полудел на тема GTO или CHARGER и ако стане номера скоро да се замькна ж щатите сьм си купил такова говедо та ако ще да не спестя нито един лев.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”