didocv написа:Доста често го виждам вдигнал капака и да рови нещо по двигателя...
Ясно...мотора е от волга

Bliznak написа:Като го видят да го питат. Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин
![]()
![]()
Само дето не и е резнал покрива и да я направи пикап да кара агънца.
Та брат ми, така и така си писал в заглавието , че звяр броди по улиците, ми нека да го покажем плевенския звяр:
п.с. Като направите едно кръгче с Шеви Новата да снимаш
scuba написа:В този ред на мисли.... скоро ходихме с брат ми до ПЕРНИК!!! да купуваме кола... и в гаража на пича имаше почти сток Форд Таунус ГТ![]()
![]()
от 68-ма.... двуврат... направо ми останаха очите в тази кола
E тая кола ако ми кажете колко струва и дали се продава продавам фв-то без да се замислямBliznak написа:Като го видят да го питат. Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин
![]()
![]()
Та брат ми, така и така си писал в заглавието , че звяр броди по улиците, ми нека да го покажем плевенския звяр:
http://images12.snimka.bg/001626074-big.jpg
ttp://images12.snimka.bg/001626075-big.jpg
A N D R E Y O написа:E тая кола ако ми кажете колко струва и дали се продава продавам фв-то без да се замислямBliznak написа:Като го видят да го питат. Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин
![]()
![]()
........
бате незнам ама язе сьм полудел на тема GTO или CHARGER и ако стане номера скоро да се замькна ж щатите сьм си купил такова говедо та ако ще да не спестя нито един лев.DrugiaBliznak написа:A N D R E Y O написа:E тая кола ако ми кажете колко струва и дали се продава продавам фв-то без да се замислямBliznak написа:Като го видят да го питат. Като гледам къде е правена снимката, от едната страна е Техномаркет, но от другата са едни пазари и месарници, като нищо може да е някой касапин
![]()
![]()
........
ххххх баце мислиш ли , че не съм питал спобственика - > НЕ я продава...колекционер е ...хоби му е да реставрира мускули...то ако я продаваше вярвай ми да е купена отдавна....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: stefan4o и 44 госта