Така че който може да си позволи такива коли го боли фара накъде му сочат гумите Вярна ли е тази теория за техническо средство тип "паяк"
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вярна ли е тази теория за техническо средство тип "паяк"
Скоро правехме рожден ден на малката на едно заведение и една от гостенките беше спряла корсичката си със задните гуми на зигзагообразните жълти линии дето значат не спирай ,мястото е далече от центъра и движение там почти няма ама след малко се завъртя паяка и спря до нея с ясни намерения,излязоха разбрани казахме че имаме повод и жената не е обърнала внимание къде спира и ще я преместим веднага и си заминаха. След около половин час пак мина от там и изцяло в забранената зона имаше паркирала Тойота Тундра.....защо ли изобщо не намали а камо ли да спре да я вдига
Така че който може да си позволи такива коли го боли фара накъде му сочат гумите 
Така че който може да си позволи такива коли го боли фара накъде му сочат гумите - Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
e тундрата май ще се озори да я вдигне 
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Ludia написа:e тундрата май ще се озори да я вдигне
За такива големи животни имаме в Бс една машинария, отпред вдигат предния мост на някаква вилица а отзад качват гумите на някакви колички и го влачат.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
PACH написа:Ludia написа:e тундрата май ще се озори да я вдигне
За такива големи животни имаме в Бс една машинария, отпред вдигат предния мост на някаква вилица а отзад качват гумите на някакви колички и го влачат.
мда, то тва е по-дълго от самия паяк...

- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Абе за Тундра не знам дали могат да вдигнат (голем дзвер е) ама съм виждал да дигат Q7-ца, направо ми изпадна долната челюст, най-смешното е, че докато зяпах тази операция, почти изпуснах един зелен сигнал на светофара, но никой не ми се разсвири от зад, явно и другите (зад мен) са били запленени от гледката 
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”