Запитване за "тунинг" фарове - Golf MkIV

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Запитване за "тунинг" фарове - Golf MkIV

Мнениеот IvailoOo » Съб 15 дек 2012 10:47

И така...за няколко месеца тест период се представиха достойно. Светят по-добре от оригиналните боклуци на Valeo дори и с халогенни крушки.Не се запотяват,не текат и прочие.Регулират се както трябва. Единствено "халогените" не ми харесват,но те и на оригиналните фарове толкова си светят.Но това са бели кахъри.Та за парите си са повече от добре :wink:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 15 дек 2012 13:50

Дай боже скоро и аз да видя някой лев и да си ги вземам да видим как ще светят на 35W ксенон, че твоя 55 е друго :)

Потребителски аватар
Psychopath
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Psychopath » Съб 15 дек 2012 14:32

IvailoOo написа:И така...за няколко месеца тест период се представиха достойно. Светят по-добре от оригиналните боклуци на Valeo дори и с халогенни крушки.Не се запотяват,не текат и прочие.Регулират се както трябва. Единствено "халогените" не ми харесват,но те и на оригиналните фарове толкова си светят.Но това са бели кахъри.Та за парите си са повече от добре :wink:

Колега,имаш ли възможност да ги снимаш как светят на стена от няколко метра,защото моите ми се струват,че светят много нагоре отдясно на лъча и на двата фара,т.е интересуваме дали орязва светлината така ____ ____ или светят така ___/ ___/.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 15 дек 2012 17:22

Емии ето една снимка,но тя е преди да ги регулирам.Дълго се чудех защо левия фар стои накриво(както се вижда от снимката).Ее разбрах де.Самата очиларка малко не съм я бил наместил като хората,както и самия фар, и сега всичко е наред и двата светят хоризонтално

Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”