Ауди а3 съвети???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Re: Ауди а3 съвети???

Мнениеот Sportakus » Вто 11 дек 2012 18:14

Честито и от мен!!!
Не и се връзваи толкова на тая кола :D снега няма да я счупи. Това с прозореца може да е от водачите, че те са пластмасови и лесно здават багажа, ако е от тях се продават метални, подменяш ги и готово. Дисплея ти е за смяна щото този е издал багажа. А, и имаики впредвид на колко хил. км. са дизелите нормално е да ти се появяват разни проблемчета, но няма страшно всичко се прави :да:

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пон 17 дек 2012 13:29

Вкарването на колата в гаража със сняг може да има последици за ламарините на колата, но само може. Хубаво е да има някаква естествена вентилация в гаража за да няма голяма влага, която в комбинация със солта прави чудеса за тенекиджиите.

ktashkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktashkov » Сря 02 яну 2013 16:28

Честита нова година колеги!
Ето как стана радиото http://postimage.org/image/sgouno2t5/ , че съм забравил да кача снимка предния път. Мене много ме радва. А пък и новото радио си изби на полвина цената с продажбата на орегиналното.

gannchoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gannchoo » Пон 11 мар 2013 20:15

Колега, честито и от мен. Такова карам от 1г. с чип и т.н - около 200кс, и много съм доволен. Е, само си смених демпфера, но още като я взех си беше за смяна и това го знаех. Ако не си продал джантите все още имам интерес. Моите са 15-ки оригинални.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”