Добре де а как стои въпроса с колите 2-ръка от Гърция ?
защо никой не взнася от там винаги съм се чудил , а още повече сега ??
Някой внесе ли вече кола от ЕС?
DragoGT написа:mobile.de си е скъпо
ако отидеш там и търсиш от частно лице ще е още по-евтино..
Аз не съм разбрал-сорри

Иначе що годе запазена Гти излиза около1800-2000евро с докарване и такси те ти излиза 5000лв-както е написал Драго

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има и разлика в цената в зависимост от кой град я купуваш, защото в единия примерно таксата за транзитни номера е 35€, a в друг е 72€...има значение дали ти ще си правиш документите или ще оставиш да ти ги попълнят (разлика от порядъка на 20-30 Евро), има значение каква е марката, за VW няма такса за ЕВРО1 сертификата, за Пежо обаче е 70€...абе с други думи, неможеш да кажеш колко точно ще излезе 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз доколкото чувам тая екотакса от ~240 лв. всъщност не била окончателно измислена/одобрена и сега трябвало да се уточни (с вероятност да е по-голяма). Един познат ми каза, че в Държавен вестник още нищо не е написано официално, така че всичко е само думи. Вярно ли е това, не е ли? Да не стане така, че вземаш си сега кола с едни сметки, а след 2 месеца ти казват "ха сега доплащай 1000 лв щото всъщност еди какво си..."
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
мани не дей да питаш за коли от тамOne написа:Добре де а как стои въпроса с колите 2-ръка от Гърция ?

- rusty
- Автомобил:
- Двигател:
На 3.01.07 вкарах една кола. Пътните през сърбия като не минаваш през магистрала излизат около 150 евро (нафта и винетки), ако минаваш сменяш още 25 Евро в динари. Цоловите номера струват 80 Евро за 15 дена, отрегистрирането на колата 42 Евро. Цените са почти еднакви на всякъде. Само тези 80 Евро за номерата и зелената карта може да варират. И тва е в германия, качваш се и тръгваш. Дадох 5 евро на един сръбски митничар на неготин че беше гладен
а на българската граница ми вика митничара бегай докато не са измислили нещо, ние не знаем какво да те правим
и си отидох в кат с преведените документи (талони на колата, договор и документ за преглед) и я регистрирах, всичко това ми отне 1 ден. Проблема бе че ми дадоха временен талон и след 10 дена чак нормалният, та им деглих едни майни че ми трябваше колата веднага да излизам в чужбина пак. Та сега се продава
това е в общи линии
Успех!

Успех!
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:One написа:Добре де а как стои въпроса с колите 2-ръка от Гърция ?
Явно не си ходил в Гърция
да ти кажа - ходил съм и то скоро и не ми направи впечатление да карат по стари коли от нашите - даже напротив , знам , че и имат много добри лизингови условия , което навежда на мисълта за коли на по 3 и 5 години върнати и заменени с нови .....
и т.н. ред на мисли
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:и не ми направи впечатление да карат по стари коли от нашите - даже напротив , знам , че и имат много добри лизингови условия
Прав си, само дето цените са между 20 и 50% по високи от колкото същата кола в България

Незнам защо, въпреки, че са член на EU

Последна промяна от tyo на Пон 15 яну 2007 17:13, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
кола от там не но някой мотор може и да изпаднеOne написа:tyo написа:One написа:Добре де а как стои въпроса с колите 2-ръка от Гърция ?
Явно не си ходил в Гърция
да ти кажа - ходил съм и то скоро и не ми направи впечатление да карат по стари коли от нашите - даже напротив , знам , че и имат много добри лизингови условия , което навежда на мисълта за коли на по 3 и 5 години върнати и заменени с нови .....
и т.н. ред на мисли

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”