покупка на гуми онлайн

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: покупка на гуми онлайн

Мнениеот Matematiks » Чет 13 дек 2012 5:41

Това сега не е ли реклама?

Тук в този форум много интересно се получава и избирателно :mrgreen: понеже били рекламирали във форума и няма проблеми.Това като мобилето едно време

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 13 дек 2012 10:12

що де е реклама?
ако искаш ще снимам поръчката и гумите
всичко беше точно, хареса ми отношението, и точността
човек да не похвали нещо, веднага под вола теле

та в тоя ред на мисли винаги съм имал по няколко комплекта гуми и джанти и си ги превъртам сам
висенето на студа пред гумаджия и работата на на зор и през пръсти никога не ми се е нравила.
затова предварително си купувам гуми монтирам на джанти и, когато преценя си ги качвам на колите
в София много отдавна не правя гуми
пример на едно място/реклама няма да правя/
4бр. 14" монтаж демонтаж баланс и нови вентили
4бр. 15" монтаж демонтаж баланс и нови вентили
4бр. 15" карго сваляне и качване+баланс /понеже ме мързеше да премятам бусови гуми/
всичкото за 40.00лв. с ДДС и фактура

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 13 дек 2012 10:22

Аз също съм закупил 3 комплекта гуми от http://www.avtogumi.bg и съм много доволен от тях. Едните бяха DOT 09, за което бях предупреден по телефона и ми дадоха възможност да откажа заявката. Аз въпреки това ги взех и като ми ги доставиха бяха много добро състояние, което ще да рече, че ги съхраняват както трябва.

Другите два комплекта бяха съвсем пресни, на по 2-3 месеца от датата на производството.

Потребителски аватар
wartime
Автомобил: VW Passat B4 Variant
Двигател: ABF 1994

Мнениеот wartime » Чет 13 дек 2012 10:26

Също много доволен от http://www.avtogumi.bg.Бърза доставка,нови гуми,абе както се прави по света!

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 14 дек 2012 11:00

Matematiks написа:Това сега не е ли реклама?

Тук в този форум много интересно се получава и избирателно :mrgreen: понеже били рекламирали във форума и няма проблеми.Това като мобилето едно време

:bowdown :bowdown :bowdown

Едно е реклама, съвсем друго е, че са партньор на клуба, че подкрепят наши мероприятия (Узана например).
А и това, което е написано е съвсем реален отзив, защото ползваме самите ние като клуб техните продукти и услуги и сме много доволни и от двете. Да не говорим за отношението, което е на ниво.

Потребителски аватар
haga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот haga » Пет 14 дек 2012 11:11

И аз съм доволен от http://www.avtogumi.bg.,купих от тях 2 зимни гуми с ДОТ 2612.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Пет 14 дек 2012 22:00

Един глас в + за Гуми1,също като колегата по-горе си поръчах миналогодишни гуми на доста атрактивна цена.Гумите пристигнаха след два дни като се има в предвид ,че не съм от София,доставката беше по Спиди за тяхна сметка,евала за което ,никой друг електронен търговец не предоставя тази услуга!Добрите и коректни търговци нямат нужда от реклама,хората в Бг не са като западняците всеки търси най-доброто съотношение качество - цена.Еми никаква реклама ако ще и на сайта на президента да е не може да ме убеди да си купя гуми от някой си търговец при положение ,че ме гърби с по-дебела цена и трябва да плащам куриерски разходи ,след като друг ми ги предлага тези същите гуми по-евтини и с безплатна доставка! :lol: :lol: :lol:

Последна промяна от didkoltd на Съб 15 дек 2012 11:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 22:37

didkoltd написа:Автогуми1

Чакай сега,от автогуми ли си поръчал или от гуми1?
Доколкото знам автогуми работят с Еконт и Д & Д и доставката се поема от купувача,а гуми1 работят със Спийди и доставката се поема от тях.

Потребителски аватар
Alex_Heat
Автомобил: Audi TT
Двигател: 1.8T

Мнениеот Alex_Heat » Пет 14 дек 2012 22:44

Купувал съм си и от www.avtogumi.bg и от http://www.gumi1.bg. Първите се наложиха на пазара и са коректни, въпреки че ми пратиха една гума с по-стар дот. Вторите тепърва се утвърждават и това лято си купих най-новия Continental Premium Contact 5 на най-добра цена от тях. Имат доста голям избор на гуми и това е чудесно. Препоръчвам ви и двата сайта, просто вижте къде ще ви излезе по-изгодно :да:.

Потребителски аватар
freshenero
Автомобил: Sharan
Двигател: ADY 2000

Мнениеот freshenero » Пет 14 дек 2012 23:13

Аз поръчах вече от ,,Автогуми",след като на другите им е толкова скъпа информацията.Въпреки че цената е по ниска-въпросът е да умеят да я вземат.

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Съб 15 дек 2012 11:04

Ivan_GT написа:
didkoltd написа:Автогуми1

Чакай сега,от автогуми ли си поръчал или от гуми1?
Доколкото знам автогуми работят с Еконт и Д & Д и доставката се поема от купувача,а гуми1 работят със Спийди и доставката се поема от тях.

Извинявам се грешката е моя поръчах от Гуми1.бг

Потребителски аватар
haga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот haga » Съб 15 дек 2012 22:45

freshenero написа:Аз поръчах вече от ,,Автогуми",след като на другите им е толкова скъпа информацията.Въпреки че цената е по ниска-въпросът е да умеят да я вземат.
:да: :да: :да:

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Нед 16 дек 2012 20:59

Пазарувах и от двата сайта, Гумите който купих са "мишелин алпин а4", в автогуми не бях завършил поръчката, за което отидох директно в сервиза (зад министерство на земеделието) за да я финализирам, малко мрънкаха, но се справиха и на др. ден гумите бяха на лице. Повече съм доволен от гуми1, те работят с куриер и безплатна доставка до всяка точка на България.И в двата сайта гумите са с дот 2012, разликата им е няколко седмици в полза на автогуми.

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Мнениеот ilia_d008 » Вто 18 дек 2012 19:45

Гуми 1 май не им пука много за имиджа им!Когато си купувах гуми поръчах първо от тях,бях си избрал определени гуми и исках ДОТ-а да възможно най пресен!При уточняването на поръчката по телефона изисках задължително да ми се изпълни условието за ДОТ-а и срещнах греда(при положение че ми обявиха че имат налични от 2012-та и 2011-та година),започна да ми се мрънка че им минавали стотици гуми през ръцете и не им се рови за дота на гумите.Като разбрах че трябва да разчитам на всевишния късмет да получа исканото от мен отказах поръчката и чак едва ли не ми се развика и ми тресна телефона! Като предлагат безплатна доставка та едва ли не сме им длъжни с нещо и трябва да приемем каквото решат да пратят!Като клиент мен ме загубиха определено,приятел също хаби нерви с тях!
Автогуми нямаха налични със свестен ДОТ но поне отношението беше на ниво!
Гумите ги купих от бггуми тези определено знаят как се печелят клиенти,от запитването за наличност,поръчката и експедитивност за доставка всичко беше 6!Определено бих пазарувал отново от тях!
Надявам се да не се прима като реклама просто впечатленията ми като клиент от най актуалните сайтове за гуми!

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Пон 31 дек 2012 14:14

http://www.avtogumi.bg много доволен :beer
http://www.gumi1.bg/bg/home.html без коментар mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”