Исках да питам,
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
карай каквото има, аз сега като карам корсата, да се убия ли.....друг е въпроса че ми е супер удобна за паркиране по софията
а това че не те зачитат по улиците като си с малка кола не е много истина, в софия никой никого не зачита.....
вчера бях в пловдив с колата, направо се учудих колко пъти разни хора ми даваха път на разни места дето бях без предимство, за жена ли ме имаха в корсата
а това че не те зачитат по улиците като си с малка кола не е много истина, в софия никой никого не зачита.....
вчера бях в пловдив с колата, направо се учудих колко пъти разни хора ми даваха път на разни места дето бях без предимство, за жена ли ме имаха в корсата

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Re: Исках да питам,
По тази логика си купи КАМАЗ. Тоста е голям. Като за голям мъж
.
те това е камиона, ЗВЕР,

те това е камиона, ЗВЕР,
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
xaxaxaxPichaga написа:.....вчера бях в пловдив с колата, направо се учудих колко пъти разни хора ми даваха път на разни места дето бях без предимство, за жена ли ме имаха в корсата

- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Има, има! Имам един колега с размери 190 см / 110 кг и е горд с туингото. Просто като седне го прави почти на задната седалка, а ако двете предни бяха свързани - щеше да е на върха на доволството. Пък и каква чистачка има само!! Преди това караше едно Рено 5, с което му беше по-трудно. Той затова и го смени.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Абе да ви имам проблемите аз съм 1.90см/85 кг и преди да си взема Пасата си търсих Голф 3, да ама не - не се побирам, гледах и Ауди В4 - е така са го заоблили, че главата ми опира горе в ляво. В крайна сметка се опитвах да мина по-тънко по формулата малка кола = малък разход.
Е сега си се разплувам доволно в Пасата, така че важното е да те кефи и да ти е удобно, другото са глупости или комплекси.
Е сега си се разплувам доволно в Пасата, така че важното е да те кефи и да ти е удобно, другото са глупости или комплекси.
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз да се изкажа. Има женски коли - това Туинго, Ситроен Ц2 и разни други щуротии. Мъж да кара такава - или неговата е в бокса, или е педал. Но според мен има и много малолитражки които не носят женска атмосфера - поло например. Така, че не виждам проблем мъж да кара Поло - не виждам нещо женско или педалско в това. Кофтито е, че се чувстващ нищожен и жалък с малолитражка (поне аз така). В тая връзка, мечтата ми Мерцедес 600S - старата пура.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”