Някой да е ходил скоро до Дупница?
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В петък ходих до Дупница да видя какво става с цените на колите. Трябва да кажа че очаквах по-ниски цени, но пък продавачите сваляха много от цената. Харесах 2-3 голфчета 1.8 АБС за по 4000-4300 като само като, загледах колата и веднага зсваляха с по 300-тина лева а трагнеш ли да се пазариш... Пасат седан 91ва бордо 1.8 90 коня за 3500 много запазен изглерждаще. БМВ 3ка-316,318 92-93та година имаше за по 3500-4000лв. Аве за 3-4 бона ехтра количка може да се намери, добри са цените и доста свалят. Само впечатление ми направи, че под 2500 лева май кола не видях. На един мерцедес ц класа от 8300 свали на 6500...
Обаче ми направи впечатление, че са много по малко старите коли. В смисал вече се внасят масово коли 97-98 година и нагоре и цените естествено са си височки
Някой ако го интересува нещо да пита, ако си спомня, докато са ми пресни спомените
Обаче ми направи впечатление, че са много по малко старите коли. В смисал вече се внасят масово коли 97-98 година и нагоре и цените естествено са си височки
Някой ако го интересува нещо да пита, ако си спомня, докато са ми пресни спомените

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
dokogolf написа:В петък ходих до Дупница да видя какво става с цените на колите. Трябва да кажа че очаквах по-ниски цени, но пък продавачите сваляха много от цената. Харесах 2-3 голфчета 1.8 АБС за по 4000-4300 като само като, загледах колата и веднага зсваляха с по 300-тина лева а трагнеш ли да се пазариш... Пасат седан 91ва бордо 1.8 90 коня за 3500 много запазен изглерждаще. БМВ 3ка-316,318 92-93та година имаше за по 3500-4000лв. Аве за 3-4 бона ехтра количка може да се намери, добри са цените и доста свалят. Само впечатление ми направи, че под 2500 лева май кола не видях. На един мерцедес ц класа от 8300 свали на 6500...
Тоя пасат някоя екстра имаше ли? Джанти, газ, клима?
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Милослав написа:някое тди да ти се е мяркало читаво (или поне да е изглеждало така?)
голф 3 или 4 няма значение и ориентировачна цена ако си спомняш...![]()
![]()
Четворки въобще не съм гледал че не са ми по джоба

Иначе помня само един голф3 1.9ТД за 4000 и беше окълцан

- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mx3333 написа:dokogolf написа:В петък ходих до Дупница да видя какво става с цените на колите. Трябва да кажа че очаквах по-ниски цени, но пък продавачите сваляха много от цената. Харесах 2-3 голфчета 1.8 АБС за по 4000-4300 като само като, загледах колата и веднага зсваляха с по 300-тина лева а трагнеш ли да се пазариш... Пасат седан 91ва бордо 1.8 90 коня за 3500 много запазен изглерждаще. БМВ 3ка-316,318 92-93та година имаше за по 3500-4000лв. Аве за 3-4 бона ехтра количка може да се намери, добри са цените и доста свалят. Само впечатление ми направи, че под 2500 лева май кола не видях. На един мерцедес ц класа от 8300 свали на 6500...
Тоя пасат някоя екстра имаше ли? Джанти, газ, клима?
А за пасата джанти и клима нямаше за газ нз

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
По стечение на обстоятелствата и тази и предишната ми кола са купувани от Дупница.
Самарата беше взета преди 13г, може би най-здравата кола,която съм виждал,и която смятам да продавам скоро време.
Голфарата миналага година месец май-виждате го в гаража, цената беше повече от приемлива - 7 600лв, освен това вървеше със сиди-то(продадох,че не ме кефеше), е-верно липсваше задната кора )очевидно с яките колони), но само щеше излишно да ми надува цената.
Хвала на Дупеница!
Самарата беше взета преди 13г, може би най-здравата кола,която съм виждал,и която смятам да продавам скоро време.
Голфарата миналага година месец май-виждате го в гаража, цената беше повече от приемлива - 7 600лв, освен това вървеше със сиди-то(продадох,че не ме кефеше), е-верно липсваше задната кора )очевидно с яките колони), но само щеше излишно да ми надува цената.
Хвала на Дупеница!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”