Наистина Голфовете имат здрави бронии... Ето още една случка със една 3-ка един приятел го нацелиха от зад със един Фиат Браво и на голфа на бронята една малка пукнатина дето трябва да знаеш че я има за да я забележиш а на Бравото предницата на нищо не приличаше
И аз съм се обедил че на голфовете задните брони са доста здрави Мои приятел удари едни клио с задната броня ; пораженията за голфа само ожулена боя, а за реното стоп и задна броня на парчета
Ludia написа:абе попринцип е така, ама да бяхте видяли вектрата
Преди 2 год . докато седях на червен светофар за ляв завой и бях 3 та кола отзад ме изтресе 1 Ауди 80 ка. предна броня, фарове и десен мигач на салата , бронята на земята.
Алфата само се премести на 1,5м напред .задната броня нито се откачи, само се обели боята на 1 място. така, че задният посрадва винаги повече. При спиране предницата потъва надолу и попада под ъгъл в задната броня.
Айде и аз да се добавя към доволните от задните брони на Голф....
....мен есента едно малко идиотче с някакво малко и старо Пежо ме пробва....резултат: на голфа - абсолютно нищо му няма, на пежото му замина фар, мигач и прочие, явно момченцето се беше опитвало да се престрои вляво и ме удари с дясната част на предницата си....точно пред стадион "В. Левски" беше, пред централния вход, посока към Орлов мост....