Гепиха ми огледалото!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 19 фев 2007 21:14

На мен преди 2 години ми гепиха дясното . Ако го намериш кой е , хвърли му един бой и за моето :lol:

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Пон 19 фев 2007 21:29

CRX Racing написа:Я кажи от кой квартал съм

колега ама ти не знаеш ли

пресен случе , аз маи най-тънко минах специално за голфа , нали има едни маисни на 4-врат на калника , над веждата едно малко , епа гепиха го.... , ама добре че си имам резерва !

А ГЕПИМ ЛИ ГО , ЧЕ МУ ОТРИПА ГЛАВАТА ОТ БЮРДЮРА

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 19 фев 2007 22:43

G3 написа:
CRX Racing написа:Я кажи от кой квартал съм

колега ама ти не знаеш ли

пресен случе :?: -(случай), .... маисни :?: -(лайсни) на 4-врат на калника ,.... , .....!

А ГЕПИМ ЛИ ГО , ЧЕ МУ ОТРИПА ГЛАВАТА ОТ БЮРДЮРА

Извинявам се офф-а
А за последното, твърдо ДА G3. :да:

baTkoTo, дано да имаш късмет и да има ляво огледало при "Италианеца". Тел. е 8558038, има и друг, но не го помня.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Пон 19 фев 2007 22:50

От Лозенец съм мерси колеги за отзивите ще тря се оправим с баща ми бързо
А тоя дето съученика ми дето краде тои се занимава само с халогени :) предлагаше ми един краден от г3 ма го отказах че незнам кой ще си ги познае :D

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Пон 19 фев 2007 23:50

И на мен ми гепиха стъклото на лявото огледало преди време, взех си само стъкло за 10 лв., не го продават с щипката, изрязах квадрат от кутийка за ЦД, дупнах я и с болтчета на кръглото я сложих. После отгоре щях да лепя стъклото с лепило, но без да искам го залепих с двойнолепещото отзад и то стана мн здраво, не мога го сваля :) Вече 3 месеца не е паднало!

Потребителски аватар
ShafT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ShafT » Вто 20 фев 2007 19:25

baTkoTo написа:От Лозенец съм мерси колеги за отзивите ще тря се оправим с баща ми бързо
А тоя дето съученика ми дето краде тои се занимава само с халогени :) предлагаше ми един краден от г3 ма го отказах че незнам кой ще си ги познае :D

и на мен в лозенец ми го откраднаха аз си го порачах от приятели в бургас начи с куриера ми излезе около 95 кинта и никси ми го сложи така че ако имаш затруднения пиши лично и да се разберем нещо да поръчам пак по мойте хора :wink: ако не успех :)

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Вто 20 фев 2007 19:36

ShafT написа:
baTkoTo написа:От Лозенец съм мерси колеги за отзивите ще тря се оправим с баща ми бързо

и на мен в лозенец ми го откраднаха аз си го порачах от приятели в бургас начи с куриера ми излезе около 95 кинта и никси ми го сложи така че ако имаш затруднения пиши лично и да се разберем нещо да поръчам пак по мойте хора :wink: ако не успех :)

Бате случайно да не сме съседи :P

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”