Гепиха ми огледалото!!!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
G3 написа:CRX Racing написа:Я кажи от кой квартал съм
колега ама ти не знаеш ли
пресен случе-(случай), .... маисни
-(лайсни) на 4-врат на калника ,.... , .....!
А ГЕПИМ ЛИ ГО , ЧЕ МУ ОТРИПА ГЛАВАТА ОТ БЮРДЮРА
Извинявам се офф-а
А за последното, твърдо ДА G3.

baTkoTo, дано да имаш късмет и да има ляво огледало при "Италианеца". Тел. е 8558038, има и друг, но не го помня.
- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мен ми гепиха стъклото на лявото огледало преди време, взех си само стъкло за 10 лв., не го продават с щипката, изрязах квадрат от кутийка за ЦД, дупнах я и с болтчета на кръглото я сложих. После отгоре щях да лепя стъклото с лепило, но без да искам го залепих с двойнолепещото отзад и то стана мн здраво, не мога го сваля
Вече 3 месеца не е паднало!

- ShafT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
baTkoTo написа:От Лозенец съм мерси колеги за отзивите ще тря се оправим с баща ми бързо
А тоя дето съученика ми дето краде тои се занимава само с халогенипредлагаше ми един краден от г3 ма го отказах че незнам кой ще си ги познае
и на мен в лозенец ми го откраднаха аз си го порачах от приятели в бургас начи с куриера ми излезе около 95 кинта и никси ми го сложи така че ако имаш затруднения пиши лично и да се разберем нещо да поръчам пак по мойте хора

- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
ShafT написа:baTkoTo написа:От Лозенец съм мерси колеги за отзивите ще тря се оправим с баща ми бързо
А тоя дето съученика ми дето краде тои се занимава само с халогенипредлагаше ми един краден от г3 ма го отказах че незнам кой ще си ги познае
и на мен в лозенец ми го откраднаха аз си го порачах от приятели в бургас начи с куриера ми излезе около 95 кинта и никси ми го сложи така че ако имаш затруднения пиши лично и да се разберем нещо да поръчам пак по мойте хораако не успех
Бате случайно да не сме съседи

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”