За газ стикерите.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С това се занимавам,значи както всяка кола има талон,така газовите трябва да имат паспорти:в тях пише дата на производство на бутилката,до коя дата може да се ползва,произход,прегледи на АГУ-то,кой или къде е монтирана,това е сигурност,говоря за прегледите,като дойде някои лайнар с газова-"Направи си сам",направо ми се реве,бутилката ръждясала,изпарителя 65 употреба и тн,е за какво недоволствате,вече няма "Час пром",комунизма си отиде и с него авантата!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sin orel C20XE написа:С това се занимавам,значи както всяка кола има талон,така газовите трябва да имат паспорти:в тях пише дата на производство на бутилката,до коя дата може да се ползва,произход,прегледи на АГУ-то,кой или къде е монтирана,това е сигурност,говоря за прегледите,като дойде някои лайнар с газова-"Направи си сам",направо ми се реве,бутилката ръждясала,изпарителя 65 употреба и тн,е за какво недоволствате,вече няма "Час пром",комунизма си отиде и с него авантата!
Нямам нищо против тея стикери които са на бутилката, имам такъв....имам и паспорт и прочие. Ама не искам да си лепя и на стъклото стикер, те тва ми е проблема

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
има тема за стикерите за АГУ.
стикери има в сервизите за АГУ.
лепят се след технически преглед.