Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи
Re: Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от пол
Тъкмо и аз щях да кажа,че познавам един доста стабилен полицай дето дебнеше колегите си да им пише акт,че карат пияни и постоянно им се пречкаше ,но познайте какво ... обявиха го обществено (от уста на уста) че е луд и го сложиха да варди по некви поляни ! Та няма ли някой адвокат или нещо такова тук във форума да ми каже към кой да се обърна . Иначе ще има имейл към Господарите 100% със снимки даже ама те ме съмняват да свършат работа !
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Освен да се организираме да съберем поне 20-30 снимки от различни градове и да пратим един общ мейл на Господарите...По принцип аз съм навит и още сега мога да щракна 

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
най-много зуека като го спират да му правят пълна обстойна проверка на аптечка пожарогасител и тн 

Ами аз мисля,че така е най-добре щото иначе нема да се обърне внимание на проблема в цяла България ами само на моето населено място и това не решава проблема .... ама требва да се направи грамотно в смисъл не само със снимки .... аз поне съм намислил да снимам колите и после да направя клипчета кой точно ги кара за да се има на впредвид,че лицето когато е карало колата тя е била със затъмнени стъкла и това лице е полицай който съзнателно е нарушил закона ... иначе лесно после ще кажат ма то тва е фотошоп...стъклата ми не са тъмни ... ма то колата не е на мое име не е моя и не я карам аз !
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
bmwww написа:... Та няма ли някой адвокат или нещо такова тук във форума да ми каже към кой да се обърна ..
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=103634
Ето това е твоят човек.
- toshara
Той е ясен на половината форум,че е адвокат,ноо от там нататък какво правим примерно?Не става само така,трябват и действия.
На мен не ми пречат,но се дразня.Дразня се,че същия тоя пергиш ме спре ще ме глоби затова,че съм без фарове,а той не си е пускал фаровете през деня от поне 10 години....
На мен не ми пречат,но се дразня.Дразня се,че същия тоя пергиш ме спре ще ме глоби затова,че съм без фарове,а той не си е пускал фаровете през деня от поне 10 години....
- push
Не забравяй да си ги пуснеш и немаш грижи
и тоя пергиш ше ти пожелае приятен път само 

- toshara
To пускането лесно,при мен се пускат автоматично,ама не говоря само от мое име...говоря за шофьорите като цяло
Иначе лично аз ако не ми е наред и изрядно всичко,просно не мърдам колата от вкъщи.

push написа:Не забравяй да си ги пуснеш и немаш грижии тоя пергиш ше ти пожелае приятен път само
Добре де човек следиш ли темата изобщо ... нито един твой коментар не е подкрепен и защитен от факти ... какво значи не забравяй да ги пуснеш ... случва се ,въпроса е в това ,че ти забравиш един път ,а некои могат постоянно без фарове да карат безнаказано ... според теб това редно ли е ?
- toshara
Не е редно,естествено.Все едно да отидеш в магазина и да си вземеш бира без да я платиш,и да излезеш с номера,че си доставчик на бира...малко тъпо сравнение но си е така.Само че в случая е със закона
Полицая дава примера,ти трябва да го вземеш от него.

- push
Кое се случва.. аз докато шофирах всеки божи ден, понеже сега не го правя не съм си забравил фаровете или каквото и да е противозаконно нещо по колата и Проблеми съм имал 0 точно
и нито съм полицаи нито иммам фолио просто не ме кефи идеята ти " за тоя що може па за мене не " типично по БеГе стандартите
и нито съм полицаи нито иммам фолио просто не ме кефи идеята ти " за тоя що може па за мене не " типично по БеГе стандартите
Обаче не ме разбирай погрешно . Аз немам фолио на нито един прозорец както и от 6 години и 100 000 км не съм забравил да си пусна фаровете нито 1 път както и за тия 6 години имам 1 фиш който е за това,че при спускане не бия спирачки за да карам с 50 след знака,а карам с 60 ! И не ми пречи това "защо за него може ,а за мен не може " ами ми пречи това .... защо е незаконно и за полицаите може ! Не съм казал,че си полицай или си с фолио ако ми намекваш нещо от началото на темата ... това там беше общо казано не специално за теб ! 

- toshara
Типично за БГ стандартите е точно това,което правят те,не това което мисли колегата....мисля че по-важна е отсрещната страна.Tипично по български(по-скоро селски) са решили,че са нещо повече от нас и могат да правят квото си искат.Виж къде другаде го има това 

- push
Отговора е Никъде другаде го няма, а го няма щото полицаите не са българи 

- toshara
Те и да са,това няма как да стане там(където и другаде да е),щото законите действат...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”