Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от полицаи

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
bmwww
Автомобил:
Двигател:

Re: Кой орган да сезирам - системно нарушаване закона от пол

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 23:16

Тъкмо и аз щях да кажа,че познавам един доста стабилен полицай дето дебнеше колегите си да им пише акт,че карат пияни и постоянно им се пречкаше ,но познайте какво ... обявиха го обществено (от уста на уста) че е луд и го сложиха да варди по некви поляни ! Та няма ли някой адвокат или нещо такова тук във форума да ми каже към кой да се обърна . Иначе ще има имейл към Господарите 100% със снимки даже ама те ме съмняват да свършат работа !

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Съб 29 юни 2013 23:24

Освен да се организираме да съберем поне 20-30 снимки от различни градове и да пратим един общ мейл на Господарите...По принцип аз съм навит и още сега мога да щракна :mhihi

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Съб 29 юни 2013 23:30

най-много зуека като го спират да му правят пълна обстойна проверка на аптечка пожарогасител и тн :icon_lol

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 23:34

Ами аз мисля,че така е най-добре щото иначе нема да се обърне внимание на проблема в цяла България ами само на моето населено място и това не решава проблема .... ама требва да се направи грамотно в смисъл не само със снимки .... аз поне съм намислил да снимам колите и после да направя клипчета кой точно ги кара за да се има на впредвид,че лицето когато е карало колата тя е била със затъмнени стъкла и това лице е полицай който съзнателно е нарушил закона ... иначе лесно после ще кажат ма то тва е фотошоп...стъклата ми не са тъмни ... ма то колата не е на мое име не е моя и не я карам аз !

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Съб 29 юни 2013 23:46

bmwww написа:... Та няма ли някой адвокат или нещо такова тук във форума да ми каже към кой да се обърна ..

http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=103634

Ето това е твоят човек.

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 29 юни 2013 23:52

Той е ясен на половината форум,че е адвокат,ноо от там нататък какво правим примерно?Не става само така,трябват и действия.
На мен не ми пречат,но се дразня.Дразня се,че същия тоя пергиш ме спре ще ме глоби затова,че съм без фарове,а той не си е пускал фаровете през деня от поне 10 години....

Потребителски аватар
push

Мнениеот push » Съб 29 юни 2013 23:54

Не забравяй да си ги пуснеш и немаш грижи :th_up и тоя пергиш ше ти пожелае приятен път само :smile

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Съб 29 юни 2013 23:57

To пускането лесно,при мен се пускат автоматично,ама не говоря само от мое име...говоря за шофьорите като цяло :smile Иначе лично аз ако не ми е наред и изрядно всичко,просно не мърдам колата от вкъщи.

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Съб 29 юни 2013 23:58

push написа:Не забравяй да си ги пуснеш и немаш грижи :th_up и тоя пергиш ше ти пожелае приятен път само :smile

Добре де човек следиш ли темата изобщо ... нито един твой коментар не е подкрепен и защитен от факти ... какво значи не забравяй да ги пуснеш ... случва се ,въпроса е в това ,че ти забравиш един път ,а некои могат постоянно без фарове да карат безнаказано ... според теб това редно ли е ?

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Нед 30 юни 2013 0:02

Не е редно,естествено.Все едно да отидеш в магазина и да си вземеш бира без да я платиш,и да излезеш с номера,че си доставчик на бира...малко тъпо сравнение но си е така.Само че в случая е със закона :mhihi Полицая дава примера,ти трябва да го вземеш от него.

Потребителски аватар
push

Мнениеот push » Нед 30 юни 2013 0:06

Кое се случва.. аз докато шофирах всеки божи ден, понеже сега не го правя не съм си забравил фаровете или каквото и да е противозаконно нещо по колата и Проблеми съм имал 0 точно

и нито съм полицаи нито иммам фолио просто не ме кефи идеята ти " за тоя що може па за мене не " типично по БеГе стандартите

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Нед 30 юни 2013 0:20

Обаче не ме разбирай погрешно . Аз немам фолио на нито един прозорец както и от 6 години и 100 000 км не съм забравил да си пусна фаровете нито 1 път както и за тия 6 години имам 1 фиш който е за това,че при спускане не бия спирачки за да карам с 50 след знака,а карам с 60 ! И не ми пречи това "защо за него може ,а за мен не може " ами ми пречи това .... защо е незаконно и за полицаите може ! Не съм казал,че си полицай или си с фолио ако ми намекваш нещо от началото на темата ... това там беше общо казано не специално за теб ! :th_up

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Нед 30 юни 2013 0:22

Типично за БГ стандартите е точно това,което правят те,не това което мисли колегата....мисля че по-важна е отсрещната страна.Tипично по български(по-скоро селски) са решили,че са нещо повече от нас и могат да правят квото си искат.Виж къде другаде го има това :newsm66

Потребителски аватар
push

Мнениеот push » Нед 30 юни 2013 0:26

Отговора е Никъде другаде го няма, а го няма щото полицаите не са българи :icon_lol

Потребителски аватар
toshara

Мнениеот toshara » Нед 30 юни 2013 0:27

Те и да са,това няма как да стане там(където и другаде да е),щото законите действат...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”