Tyan написа:Опа не съм видял изключенията![]()
![]()
![]()
![]()

Doroteya написа:Здравейте! Искам да попитам дали някой може да ми даде координати на някоя фирма, която кара коли на по-изгодни цени, защото от Германия ми искат 1200 лева и това ми се струва доста.
Tyan написа:...докараха ни един Мерцедес C200 CDI и Рено Еспас от Германия и ни излезе по 500 лева на автомобил![]()
petarkolev написа:0878785141-Людмил. Този човек ми докара колата от Австрия до блока в който живея за 850 лева. Обади се да разбереш дали кара от Германия.
k22 написа:Е той те хвърлил на върбата Wink Да отидеш и да се върнеш до Франкфурт на самоход с хотел,такси, номера и застраховки и рушвети е около 900лева.
...
Друг е въпроса "Колко ще ми струва да отида и да си докарам кола от Германия". Тогава твоята калкулация е близо до истината.
Tyan написа:гръмни се сегащом си некадърен и те кантарят здраво аз какво съм виновен.........
k22 написа:Съжалявам че съм си изхвърлил листчето с всички разходи.Спах 4 нощи при дъщерята, но пък занесох ядене и за двамата.Разстоянието е около 2000км и с всички такси и рушвети, разходите ми бяха някъде около 930лева.Не само пребиваващите в Германия ги разбирате тия неща![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта