когато играят пиронът , отвертката или обикновените ключове
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
няма какво да ги викашchefito написа:Интересно ми е като викнеш катаджиите и им обясниш за каква тъпотия си ги сурнал дали ще се радват? (този въпрос го зададох на моите застрахователи и ме гледаха много умно и накрая се съгласиха....)

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:няма какво да ги викашchefito написа:Интересно ми е като викнеш катаджиите и им обясниш за каква тъпотия си ги сурнал дали ще се радват? (този въпрос го зададох на моите застрахователи и ме гледаха много умно и накрая се съгласиха....)обаждаш се в районото и направо караш колата там да ти напишат едно бързо протоколче и си ок
Koeто ме кара да мисля, че не е късно да идеш в КАТ. Не вярвам да са надраскали дата и час на врата

Иначе няма какво да се ядосваш, преди месец и нещо ми надраха задната врата до ламарина, седмица след това надараха и предна. Псувах ядосвах се ама вратите не се оправиха от само-себе си. Пребоядисване...
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
zdrash написа:да.... и на мен преди месец по тая причина ми боядисаха - преден и
заден калник 2-те врати и задната броня и капачката на резервоара.
Копелето беше оставило 3 успоредни деруги до грунда.
фактурата беше за 750лв. добре че ми го покри каското.
п.с. все още се чудя за кво живеят тия хора и няма ли кой да им спести мъките...
На мен преди 2-3 семици ми гръмнаха пиратка на предния капак.....не искам нищо само да го знам кое копеленце е

- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
kossel написа:Днеска в 12 часа се замъкнах на оглед БГ ИМОТИ(пълно каско) ми казаха че ще ми пишат само 3 детайла 2 врати и заден калник за боядисване, защото съм нямал бележка от КАТ. т.е за 4 детайла искат бележка от КАТ.
Сега ще чакам 15 дена да видим колко пари ще дадат .
Бележката не се издава от от КАТ. Ходи се в Районното у-е на МВР-в територията където ти е надрана колата- подаваш жалба и искаш бележка за злоумишлени деяния.
В копието на описа на Б И, който са ти дали виж колко детайла са ти описали.Вариантите са два- искаш описване на 4те детайла и после носиш бележка , или се съгласяваш на 3 без бележка. Обаче ти вече си си избрал варианта щом си ходил на оглед....(така се получава когато всички разбират от застраховане и дават акъл)
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
k22 написа:kossel написа:Днеска в 12 часа се замъкнах на оглед БГ ИМОТИ(пълно каско) ми казаха че ще ми пишат само 3 детайла 2 врати и заден калник за боядисване, защото съм нямал бележка от КАТ. т.е за 4 детайла искат бележка от КАТ.
Сега ще чакам 15 дена да видим колко пари ще дадат .
Бележката не се издава от от КАТ. Ходи се в Районното у-е на МВР-в територията където ти е надрана колата- подаваш жалба и искаш бележка за злоумишлени деяния.
В копието на описа на Б И, който са ти дали виж колко детайла са ти описали.Вариантите са два- искаш описване на 4те детайла и после носиш бележка , или се съгласяваш на 3 без бележка. Обаче ти вече си си избрал варианта щом си ходил на оглед....(така се получава когато всички разбират от застраховане и дават акъл)
Е то в началото всеки се учи. Аз даже не мислех че може да ми дадат пари за това така че съм пак приятно изненадан.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”