Къде ви се е случвало да катастрофирате?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen

Къде сте катастрофирали

На магистрала
6
3%
На междуградски път
25
12%
На междуселски път
8
4%
В града
158
75%
В село
9
4%
На друго място
6
3%

Общо гласове: 212
Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Сря 07 мар 2007 15:38

didoriginal написа:
Geleto написа:А който не е катастрофирал какво да пише? :oops:

Който не е катастрофирал да чука на дърво и да ходи да пали свещ за благодарност! :)
:handshake
Дано повече от нас да могат да имат това щастие. Господ да ни пази, но и ние да направим необходимото.
:да:

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 07 мар 2007 15:42

На светофара на Ракова болница оставих Ауди 90 147магарета :( Още немога да го преживея

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Сря 07 мар 2007 16:07

В града - 3 пъти
- първи път - Симеоновско шосе между алея Яворов и гара Пионер - един ***** (голфаджия mhihi) реши да прави обратен завой от отсрещното (баш пред мен) и спря :shock. Резултат - удар в задният му десен ръб (не много силен - фар, решетка, броня; на него нищо). Викнахме КАТ и о, какво стана - айде акт на мен :shock, щото не съм бил спазвал дистанция, опс, не беше дистанция, ами съм се бил движел с "несъобразена скорост", докато човекът спокойно си бил карал пред мен и му се наложило изведнъж да спре сред нищото. $@#$@#%$^%
- втори път - светофар, зелено, всички тръгват, маршрутка спира нейде отпред, всички спират, включително един с рено 11 в задната ми броня - на мен нищо, на него решетка, маска и фарове; не искаше да викаме кат, оставих го да се оправя.
- трети път - пред Румънското посолство - аз съм за направо, лелята отсреща за наляво, резултат удар между задната гума и бронята и оправданието "ох, не Ви видях" (много странно, почти цялата кола беше минала баш пред нея). Другата леля, която се возеше, сподели, че напоследък им вървяло на голфове - миналата седмица и тя "уцелила" един... mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 07 мар 2007 16:56

Отдавна с едно Уно по магистралата-спускането на Йорданкино преди Кремиковци, зимата, карам си направо и изглежда някое от колелата попадна в леден улей и като се завъртя тая кола-2 пъти в лявата мантинела и спиране в дясната:) Като на паратропер беше,но за радост от тримата в колата никой нямаше наранявания.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 07 мар 2007 17:01

Аз помня една ситуация като карах taxi, спирах на едно местенце/училище / и винаги правих обратен завой за да си паркирам до един голям бордюр.Един ден като си навивам волана се загледах в едни мацки и бронята и халогена на Ланоса стнанаха на пихтия а мацките се смяха с мен.Лапешка постъпка но да не съм от желязо в крайна сметка.:) :)

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 07 мар 2007 17:04

1. на алея Яворов - качването за Цариградско.... е не можах да се кача - удар в знак Изображение - акт mhihi
2. Излизайки от Орел на Черни връх с ляв завой - спрял да видя дали някой не изпреварва тия дето ме пускат..... е изпреварваше ги една Г4-ка 81-ви набор..... и са прибра рязко... заедно с моя десен калник - акт

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Сря 07 мар 2007 17:06

1. Малко преди Чепеларе в посока към Смолян. Беше първата ми зима като шофьор, за втори път пътувах по този маршрут. Пътят беше разчистен, но точно на един от завоите вятърът беше навял доста сняг. Допуснах глупавата грешка да скоча на спирачките и в резултат направих един красив пирует със служебното Волво, завършил с не особено елегантното удряне на задния калник в мантинелата.
2. Пак със служебното Волво - на кръговото на 4-ти километър това лято един чичо с Пасат ми се надяна отзад. Нищо по Волвото, чичото беше с помляни фарове. Тръгнахме си по живо по здраво.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 07 мар 2007 17:08

ако не се брои онова хлапе дет ми се лупна на колата (не бях виновен) - нямам произшествия, гледам да спазвам дистанция и обикновенно карам доста спокойно (докат не стигна София).

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 07 мар 2007 17:36

През ноща на чисто нов селски път, гъзарията надделя, несъобразена скорост, мнооого дълъг, но не остър завой, заблуда от моя страна, че завоя свършва, и 10 метра почупени храсти и малки дръвчета. :(

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Сря 07 мар 2007 17:46

на околовръстното един перничанин с пасат , бяло комби от горубляне / борсата / си мислеще , че може да литне след 170км/ч. ама и аз с моя стачок г2 си мислех същото. размаза се в мене и ми вика колега стават тези неща. ДА МЕ ИЗВИНЯТ КОЛЕГИТЕ ОТ ПЕРНИК И НАТАМ. нищо лично ама в софия има светофари а не 3 броя за цял град / кн / примерно/ и 2 не работят. ИЗВИНЕТЕ МЕ!

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Сря 07 мар 2007 18:42

На магистрала тракия на разклона за Нови хан продължихме нито по магистралата нито по отбивката а направо в дерето - акт - самокатастрофирал чрез преобръщане - колата на палачинка
Някакво село преди Харманли един москвич има неблагоразумието да спре по някакви причини посредата на пътя и то след завой и аз като му изкочих му направих една спешна проверка на баганика - на хюндая почти нищ му нямаше решетка и една греда се счупи та не можех нито да си отворя и последствие да затворя предния капак

Със същия хюндай в софия - мантинели 2 бр, знак някакъв не помня какъв 1 бр, и накрая за беда икарус се изпречи но един тролей ми даде пъровначално ускорение та почти успях да се кача, почти защото се опитах отзад и успях до средата на хюндая.
Та много як автомобил беше понито леки му тененкии или там каквото се пожелава на добрите коли когато умрат.

та това беше когато бях млад и зелен, от 6 години нямам нито катастрофа нито нарушение и се пазя много.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 07 мар 2007 18:58

На пътя за Бистрица един кретен изпреварваше в завой без видимост и ме нацели почти челно, добре че карах по леко. Предницата на Пасата ми почти я нямаше но назад купето не мръдна. Това е една от причините пак да си взема Б3.

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Сря 07 мар 2007 18:58

в града чукнах леко един бакшиш в задницата с предишната кола :( за късмет точно пред 3 полицеиски коли (така и не ми стана ясно ко правят там и трите) ама цирка беше пълен mhihi добре че се размина без последствия :043: договорихме се с бакшиша а ченгетата се посмяха за моя сметка :don't worry

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 07 мар 2007 21:02

два броя удари един спиращ дъха и едно завъртане на сняг.първото плевен пред УАПС още нямаше преграда на пътя една жена!!!!! се беше засвяткала изпусна завоя и челен удар аз бях спрял като я видях как връхлиташе срещу мен ама нямаше на къде да бягам последствията бракуван опел спукан двигател смазана предница изкривени подкалници огънат таван изкривени педали и волан, счупен преден джам сцепено табло слава богу на мен лека травма на крака а колегата малко стъкла извадиха от главата.с две думи от удара както бях на място с натиснати спирачки ме върна с 10метра назад :roll: втория на един завой със стария ми опел :oops: в един голям сняг с гуми за мъгла отзад се врътна и в един знак удар само сгъната врата и малко уплаха на пасажерите :(

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”