В града - 3 пъти
- първи път - Симеоновско шосе между алея Яворов и гара Пионер - един ***** (голфаджия

) реши да прави обратен завой от отсрещното (баш пред мен) и спря

. Резултат - удар в задният му десен ръб (не много силен - фар, решетка, броня; на него нищо). Викнахме КАТ и о, какво стана - айде акт на мен

, щото не съм бил спазвал дистанция, опс, не беше дистанция, ами съм се бил движел с "несъобразена скорост", докато човекът спокойно си бил карал пред мен и му се наложило изведнъж да спре сред нищото. $@#$@#%$^%
- втори път - светофар, зелено, всички тръгват, маршрутка спира нейде отпред, всички спират, включително един с рено 11 в задната ми броня - на мен нищо, на него решетка, маска и фарове; не искаше да викаме кат, оставих го да се оправя.
- трети път - пред Румънското посолство - аз съм за направо, лелята отсреща за наляво, резултат удар между задната гума и бронята и оправданието "ох, не Ви видях" (много странно, почти цялата кола беше минала баш пред нея). Другата леля, която се возеше, сподели, че напоследък им вървяло на голфове - миналата седмица и тя "уцелила" един...