Опитаха се да ми гепят джантите!!!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
2х25 за болтове, 100 за аларма, 500 за каско /против кражба/, други пари за хенд мейд блокировки, отделно метална врата за къщата + аларма - 1000+ левчета ... после мангала ми свива вътрешната решетка на асансьора, заради няколко декоративни елемента от цветни метали
- 200 лева нова, сниман е от охранителна камера, полицайте вдигат рамене ... гепи чанта от ресторант, снимана, арестувана, след месец пак я вадят от същия ресторант с чужда камера в ръцете .......
дотук: егати рекета, егати мутренската система ... и след всичко това като го хванеш да го натупаш си е направо безценно
па нека после съм супермен

па нека после съм супермен
Колегите от Бургас поне за няколко дена ще си отдъхнат:
Хванаха спецгрупа автокрадци
08.03.2007 12:24
Полицията в Бургас задържа група, извършила над 15 автомобилни кражби, предаде БГНЕС.
Първоначално служителите от Първо РПУ са установили извършителя на седем взломни кражби от леки автомобили на авторадиокасетофони и CD Players-28-годишният М.К. Част от откраднатите вещи са издирени и иззети.
При допълнителните издирвателни мероприятия е установено, че мъжът е извършвал кражбите в съучастие с 19-годишния И.Н., 17-годишния К.К., 20-годишния С.С. и 17-годишния И.И.
Групата е направила над 15 взломни кражби от леки автомобили, паркирани в ЦГЧ и 4 кражби от автомобили, паркирани на територията на Четвърто РПУ. Работата по случаите продължава
Хванаха спецгрупа автокрадци
08.03.2007 12:24
Полицията в Бургас задържа група, извършила над 15 автомобилни кражби, предаде БГНЕС.
Първоначално служителите от Първо РПУ са установили извършителя на седем взломни кражби от леки автомобили на авторадиокасетофони и CD Players-28-годишният М.К. Част от откраднатите вещи са издирени и иззети.
При допълнителните издирвателни мероприятия е установено, че мъжът е извършвал кражбите в съучастие с 19-годишния И.Н., 17-годишния К.К., 20-годишния С.С. и 17-годишния И.И.
Групата е направила над 15 взломни кражби от леки автомобили, паркирани в ЦГЧ и 4 кражби от автомобили, паркирани на територията на Четвърто РПУ. Работата по случаите продължава
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
DIABLO 666 написа:didoriginal написа:Така е, като на полицията не и дреме... Саморазправа до дупка.
кажете какви са болтовете да си взема и аз че мойте джанти са без секретни а скоро ще ми се наложи да патувам до свищов а там седи пред блока та дане осъмне на трупчета.че треа дигам града наопаки.
Колега точно от Свищов не трябва да се плашиш

3 години колата ми е висяла пред блокове, по улици и не съм имал никакви проблеми там. А и там престъпността имам чувството че е по-малка в сравнение с други градове.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Можеби ако има по една патрулка която да си дежури в дадения квартал и да се сменят само полицаите може да намалеят кражбите на мен както вече по др теми бях писал бяха ми зели антената,огледалото,и са ми зеха блендите дето са на предната броня до мигачите
Един да бъде пребит като хората така че да го дават по новините па може и да се замислят дали да пипат чораджиичетата
Един да бъде пребит като хората така че да го дават по новините па може и да се замислят дали да пипат чораджиичетата
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Uneek написа:DIABLO 666 написа:didoriginal написа:Така е, като на полицията не и дреме... Саморазправа до дупка.
кажете какви са болтовете да си взема и аз че мойте джанти са без секретни а скоро ще ми се наложи да патувам до свищов а там седи пред блока та дане осъмне на трупчета.че треа дигам града наопаки.
Колега точно от Свищов не трябва да се плашиш![]()
3 години колата ми е висяла пред блокове, по улици и не съм имал никакви проблеми там. А и там престъпността имам чувството че е по-малка в сравнение с други градове.
Тъй тъй они не краднат в Свищовът. Мен леко ми кривнаха калника там, но не крадат.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”