Какво трябва да има човек в колата според КАТ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пет 09 мар 2007 20:05

Днеска патрулката чекалеше до мойта работа и от любопитство питах катаджията дали вече проверяват за светлоотразителни жилетки, а отговора: не знам, питай колегата (в момента проверяваше документите на сгафил шофьор). Те горките най-малко са в час....вие си правете изводите :lol:

Потребителски аватар
sicilianeca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sicilianeca » Пет 09 мар 2007 20:12

абе колеги кои катажйя се занимава да търси тиези работи секи търси некои лев преди 1 час един паяк реши да изкара некоя стотинка и щеха да ми дигат колата ама минах с 10 кинта

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 10 мар 2007 21:24

Искат кал и малко офроуд с голфа ама аз не им дадох. И им викам лека работа. :lol: 8)

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Съб 10 мар 2007 22:07

black` написа:Искат кал и малко офроуд с голфа ама аз не им дадох. И им викам лека работа. :lol: 8)

от кададжия до катаджия разликата е много голяма... фащали са ме на чевено минане на празна улица ест дека муха непрелита и съм минавал метъра и са ме спирали за талон технически дет бил изтекъл ми написаха акт не че не го оредих по късно но ...до човека си зависи ако е старо куче знае как да ти земе парите..тия по младите карат УЖ по правилата....

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 11 мар 2007 11:14

Нямам оплаквания. И специално от тези младите пък никакви. След този оффроуд дето правих тия дни ... :o Колата не прилича на нищо. Предния прозорец половината е в кал и си минах спокойно през града. Сега чакам да завали дъжд да я измие че ... :shock И по други поводи са се държали също много коректно. :P

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”