Аз пътувам, работата ми е такава, какво трябва да видя, тук-там някоя лъсната отсечка и едно на което му викат магистрала
За съжеление това чудо на чудесата магистралата все още не съм го използвал по-цялата му дължина, но пътищата които използвам ежедневно не са виждали ремонт от деситилетия насам!
Данъкът ми от 35лв. ще стане 60-70лв. не е там въпроса, въпроса е че файда от това че плащам пътен данък и винетка не виждам, движа се по-старите пътища и по-разбитите улици.А парите които ще се съберат в повече ще се изхарчат за всичко друго но не и за подобряване на пътната инфраструктура.
Парички трябват на държавата, че работите пак към заем отиват, на пролет не се знае какво ще стане, електората и той гладен стои и чака помощи и по-големи пенсии, Данчо ментата за екология тръгнал да ми говори и да обеснява как на старите коли им вадели въглена от ауспуха и за това били вредни за околната среда, като ми вдигнел данъка с 30лв. щял да ме стимулира да си купя по-нова и екологично чиста кола
Ама как съгласни сме, нали е за екологията, Данчо ментата така каза ...
п.п. Еееее Благовест, как ме подсети за строителя на съвременна България, големия човек с малката ножичка, що лента наряза тоя човек що нещо. Клекнеше ли някой да сложи две нови плочки една до друга на някой тротоар, още на следващия ден фанфари, камери, министри и човека с ножичката да им реже лентата